- 14 Ocak 2018
- 95
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benim bahçecide ilk denemem. Transfer için Allahın izni ile gün sayıyorum. Ama bahçecinin bütün ekibi iyi. Kötü başarısız diye duyduğum birileri olmadı hatta izlediysen dün Tv de gösterilen siyahi ailenin ikizleri de bahçecide oldu. Benim dr Remzi Abalı ve şu ana kadar memnun kaldım. Çok güleryüzlü pozitiv her soruya sabırla cevap veren ilgili bir Dr. Ve Türkiye nin en iyi labaratuvarı bahçecide.Arkadaşlar merhaba!! Bahçeci Fulya da gerçekten memnun kaldığınız veya problemli tedavilerde başarılı olduğunu duydum dediğiniz doktor var mı ?? Lütfen bilgilerinizi rica ederim.. şimdiden çok teşekkür ederim sizlere
Rica ederim ne demek. Amin inşAllah dilerim sen de umduğuna kavuşursun. Rabbim hepimizi evlatlarımıza kavuştursunCevabın için teşekkür ederim umarım pozitifi görürsün !!
Gozun aydin cnm rabbim tamamini erdirsin insallahTesekkür ederim:)
10.gun 27,3
11.gun 36,9
13.gun 87,3
15.gun 292,9
Baştan düşük diye cok korkmuştum da toparladı sanırım:) Allahım inşAllah daim eylesin
Amin canim inşaallahCanım cok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben sebepsiz infertilite grubundaydım çok şükür ilk denemede pozitif oldu sonucum Dr um Mustafa Bahçeci ydi ve Kübra hoca genel olarak kontrollerimi yaptı. Çok da memnun kaldım negatif olsaydı da orda devam ederdim. Rabbim anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşaallahArkadaşlar merhaba!! Bahçeci Fulya da gerçekten memnun kaldığınız veya problemli tedavilerde başarılı olduğunu duydum dediğiniz doktor var mı ?? Lütfen bilgilerinizi rica ederim.. şimdiden çok teşekkür ederim sizlere
İlk denemede bende pozitif görüp daha sonrasında kaybettim bende.ekipte çok ii ortamda gereksiz harcamalarla karsilasmiyorsun.guvende hissediyorsun.rahatsızlığına göre seçimini yapabilirsin..Arkadaşlar merhaba!! Bahçeci Fulya da gerçekten memnun kaldığınız veya problemli tedavilerde başarılı olduğunu duydum dediğiniz doktor var mı ?? Lütfen bilgilerinizi rica ederim.. şimdiden çok teşekkür ederim sizlere
İnşallah canım.. sağolBen sebepsiz infertilite grubundaydım çok şükür ilk denemede pozitif oldu sonucum Dr um Mustafa Bahçeci ydi ve Kübra hoca genel olarak kontrollerimi yaptı. Çok da memnun kaldım negatif olsaydı da orda devam ederdim. Rabbim anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşaallah
Gozun n canim pozitif ve olumlu ol eminim sende pozitifi goreceksin :* Allah yar ve yardimcin olsunKızlarrr bu gün kontrolüm vardı inşAllah hayırlısıyla ayın biri transferimiz var. Allahın izni ile minnağımıza kavuşacaz. Dua edin lütfen
Teşekkürler cnm. Amiiin inşAllah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kucağımızı doldursun. Senin hamişlik nasıl gidiyo canım. İnşAllah herşey yolundadır. Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinle kavuştursun.Gozun n canim pozitif ve olumlu ol eminim sende pozitifi goreceksin :* Allah yar ve yardimcin olsun
Teşekkürler kuzum biliyorsun zaten bendeki durumu. Bu günümüze bin şükür.Kızlar nasılsınız hamile arkadaşlar nasıl gidiyor tedavi sürecinde olanlar ne durumdasınız
Amin amin Allah her isteyene versin insallah.. simdilik iyi canim arada agri sozo halsizlik ama sukur buna .. insallah sende yasayacaksin bunlari beni anlayacaksin rahat ol olurmu canim olumlu olacak zaten sonucun ben inaniyorum sende inanTeşekkürler cnm. Amiiin inşAllah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Kucağımızı doldursun. Senin hamişlik nasıl gidiyo canım. İnşAllah herşey yolundadır. Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğinle kavuştursun.
Cok şükür ablacim hersey iyi olacak ben inanıyorumTeşekkürler kuzum biliyorsun zaten bendeki durumu. Bu günümüze bin şükür.
Amin amin Allah her isteyene versin insallah.. simdilik iyi canim arada agri sozo halsizlik ama sukur buna .. insallah sende yasayacaksin bunlari beni anlayacaksin rahat ol olurmu canim olumlu olacak zaten sonucun ben inaniyorum sende inan
O ağrılar tatlı ağrılardır canım kucağınıza alınca bir gülüşü çektiğiniz bütün eziyetleri size unutturacak. Rabbim o günleri nasip etsin. Allah razı olsun Amin inşAllah ne bilem insana hayal gibi geliyor. Ulaşılmaz birşey gibi. Rabbim hepimizi sevindirsin.Cok şükür ablacim hersey iyi olacak ben inanıyorum
Çook sevindim gozunuzaydın hayırlısıyla kucagımıza alalım inşAllahBen sebepsiz infertilite grubundaydım çok şükür ilk denemede pozitif oldu sonucum Dr um Mustafa Bahçeci ydi ve Kübra hoca genel olarak kontrollerimi yaptı. Çok da memnun kaldım negatif olsaydı da orda devam ederdim. Rabbim anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşaallah
Çook sevindim gozunuzaydın hayırlısıyla kucagımıza alalım inşAllah
Çok teşekkür ederim bugün de yaptırdım 835,1 çıktı inşAllah sonu da güzel olur keseyi gorur kalp arışını duyarız. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsünGozun aydin cnm rabbim tamamini erdirsin insallah
Değer 2500 lerdeyken kalp atışını duyarsın canimÇok teşekkür ederim bugun de yaptırdım 835,1 cıktı. İnşAllah keseyi de görür kalp atışını duyarız Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün