Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Arkadaşlar 7+ 1 de kalp atışı duyulmadı kürtaj oldum , sonraki denmeye ne zaman başlayabilirim acaba. Kürtaj sonrası transferi ne zaman yaptırdınız. Kürtaj ile beraber doğum kontrol hapına başlasam bittince adet olsma transfere başlayabilirmiyiz acaba?

Kürtaj sonrası rahim dinlendirme önerebilirler canim inşaallah tez zamanda güzel haberler alırız Rabbim kolaylık versin

Kürtaj sonrası rahim dinlendirme önerebilirler canim inşaallah tez zamanda güzel haberler alırız Rabbim kolaylık versin
Genelde artık önermiyorlarmış , fahim gebeliğe alıştığı için ama bilemiyorum . Adet düzenizliği olmasın diye hemen doğum kontrol hapına başlayacağım , bitince gitsem mi bilmiyorum . Doktorlardan net cevap almamak ne kötü. Onların çok da umrunda olmuyor 3 ay sonra gel diye dilleri yapışmış.

Öyle diyen kim ? Neredeki Dr ? Bahçeciyse yani Kübra hoca veya Mustafa hoca benim doktorumdu çok şaşıracağım ? 3 ay denilmesi dinlendirme anlamına geliyor benim bildiğim, rahmin kendini toparlaması Ve kendini hazırlaması için. Normal düşüklerde de belli bir üste ara verilmesi öneriliyor çünkü bildiğim kadarıyla ki kürtajda Rahime müdahale edilmiş oluyor sonuçta

Kızlar bahçeci de ikili test yaptıran var mı aranızda fiyatları nedir ne kadar süre sonra sonuçlar çıkar veya testi yaptırmayan ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda

Rutin kontrolümü yapan şehir dışındaki doktor 1 adet dedi, Bahçeci 2 adet dedi. Kürtaj küçük olması sebebi ile. Kürtajlar vakum yönetimi ile yapılıyor bu sebeple süreler kısa sanırım .

Rutin kontrolümü yapan şehir dışındaki doktor 1 adet dedi, Bahçeci 2 adet dedi. Kürtaj küçük olması sebebi ile. Kürtajlar vakum yönetimi ile yapılıyor bu sebeple süreler kısa sanırım .
Olabilir o zman canim ama işte o bekleme süresi dinlendirme diye adlandırılıyor. Doğum kontrol hapı konusunda Ne dediler peki? Yumurtlama konusunu etkileme durumu olsa da tüp bebek olduğu için sorun olmaz ama rahim kalınlığını olumsuz etkilemesin. İyice bir sorsaydın ben olsaydım ki Allah hiç kimseyi evladıyla sınamasın beklemesi ne kadar güç gelse de sanırım Bahçeci yi dinlerdim.

Kızlar bahçeci de ikili test yaptıran var mı aranızda fiyatları nedir ne kadar süre sonra sonuçlar çıkar veya testi yaptırmayan ben çok kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda
Ben orda değil de kendi Dr umda yaptırdım. Düzen laboratuvarınla çalışılıyor sonuç 1 haftada çıkıyor.

Doğum kontrol hapını bahçecide kullan dedi zaten , benim kistlerim olduğu için kullanmadığım ay büyüyorlar . İlk adette hormonlarıma baktırıcam herşey normalse başlamayı düşünüyorum .

Ben orda değil de kendi Dr umda yaptırdım. Düzen laboratuvarınla çalışılıyor sonuç 1 haftada çıkıyor.
Ben yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım aslında Müstecep hoca yaptırmak istiyo ben olumsuz bi sonuç görmedim şimdiye kadar dedi o rahatlattı biraz ama bahçecideki fiyatı konusunda şüpheliyim seninkinin fiyatı iyiymiş

Doğum kontrol hapını bahçecide kullan dedi zaten , benim kistlerim olduğu için kullanmadığım ay büyüyorlar . İlk adette hormonlarıma baktırıcam herşey normalse başlamayı düşünüyorum .
Hayırlısı olsun o zaman canim inşaallah tez zamanda bebeğine kavuşursun Ve sağlıkla da kucağına alırsın

Orda ne kadar merak ettim ? Aslında ense kalınlığı normalse normal geliyor genelde ama yaş faktörü gibi nedenlerle de risk yüksek gelebiliyor bazen. Bir laborant arkadaşım benimle yaşıt onun da riskli gelmişti çok şükür sağlıklı güzel bir kızı var. Bence ense kalınlığı normal Ve burun kemiği de görünüyorsa endişelenmene gerek yok. Sen bilirsin tabi yine de

Tatlım kurban bayramına 1 hafta kala 10 haftalikken kürtaj oldum.regl son 2 aydır düzenlendi sayılır.kürtaj dan sonra regl olmadim 2 ay kadar ilaçla regl olmamı sağladılar. Dr 2 ay sonra gelebilirsin dedi ama sağlığa kavuşmadan yaptırmak istemedim nasipse şubatta transfer için basliycam. Acele etme hem fiziksel hemde ruhsal olarak dinlenmek ii geliyor bence...

Cuma günü gidicem inşallah canım o zaman öğrenirim herhalde ense kalınlığını dimi 11+2 de gitmiş olcam yaşım 28 bu arada

Çok geçmiş olsun canım
Hiç bir fikrim yok rabbim tez zamanda sağlıklı ve hayirlı gebelik sonrası evlâd/ evladlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…