Cok tesekkur ederim, insAllah guzel olur sonu da:) yarin icin cok hecanliyim..Canim degerin cok da dusuk dgil onemli olan iki katina cikmasi zaten. Su anda bosuna uzuluyorsun bence. Kacinci gun embriyosuydu?
Tesekkur ederim tatlim ben de seni tebrik ederimCok tesekkur ederim, insAllah guzel olur sonu da:) yarin icin cok hecanliyim..
Benim 2 adet 5. Gun embriyosuydu. Bir inceki tup bebek denememde de aynen boyle 2 adet 5.gundu ama olmamisti. Rabbim bu sefer nasip etsin insAllah.. bu arada sizi de tebrik ederim:)
Tesekkur ederim tatlim ben de seni tebrik ederimyarin haberdar et bizi de insallah kat kat fazlalasir
gözün aydın arkadaşım maşallah maşallah değerlerini yazarmısın gün olarak daha iyi yorum yaparızArkadaşlar aldım sonucu 292,9 olmuuş:)
Gözün aydın cnm çook sevindim maşAllahArkadaşlar aldım sonucu 292,9 olmuuş:)
Bak masallah cok sevindim canim allah tamamina erdirsinArkadaşlar aldım sonucu 292,9 olmuuş:)
Tesekkür ederim:)gözün aydın arkadaşım maşallah maşallah değerlerini yazarmısın gün olarak daha iyi yorum yaparız
Çook tesekkür ederim:)Bak masallah cok sevindim canim allah tamamina erdirsin
Sagolun çok tesekkür ederimm bakalm smdi sıradaki hedef pazar gunu hayırlısıyla böyle devam eder inşAllahGözün aydın cnm çook sevindim maşAllah
tamam oldu şimdi maşallah maşallah çok sevindim böyle güzel habereTesekkür ederim:)
10.gun 27,3
11.gun 36,9
13.gun 87,3
15.gun 292,9
Baştan düşük diye cok korkmuştum da toparladı sanırım:) Allahım inşAllah daim eylesin
Amiiin inşAllah cümlemize göstersin Rabbim güzel günleritamam oldu şimdi maşallah maşallah çok sevindim böyle güzel habere
allah tamamına erdirsin sağlıkla ve hayırlısı ile kucağında göstersin arkadaşım
İnşAllah cnm. Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimSagolun çok tesekkür ederimm bakalm smdi sıradaki hedef pazar gunu hayırlısıyla böyle devam eder inşAllah
Bak okadar gerilmistin maşallah katlanarak arttı.hadi bakalım darısı kalp atisi sonra kucağına almak...Arkadaşlar aldım sonucu 292,9 olmuuş:)
Amiiin, teşekkür ederim. inşAllah hepimiz alalım kucagımıza:))Bak okadar gerilmistin maşallah katlanarak arttı.hadi bakalım darısı kalp atisi sonra kucağına almak...
Çok güzel canim maşaallah inşaallah sağlıkla alırsın kucağınaTesekkür ederim:)
10.gun 27,3
11.gun 36,9
13.gun 87,3
15.gun 292,9
Baştan düşük diye cok korkmuştum da toparladı sanırım:) Allahım inşAllah daim eylesin
Bende sana bakmak için geldim.çok sevindim ins sağlıkla kavuşacaksınız kuzunla...Kızlarrr bu gün kontrolüm vardı inşAllah hayırlısıyla ayın biri transferimiz var. Allahın izni ile minnağımıza kavuşacaz. Dua edin lütfen
Aminnn canım inşAllah sıra sizde aetık az kaldıBende sana bakmak için geldim.çok sevindim ins sağlıkla kavuşacaksınız kuzunla...
Canım cok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok şükür bin şükür kızlar hamileyimAllah ım hepimize sağlıklı hayırlı hamilelikler ve bebişler nasip etsin inşaallah dualarını eksik etmeyen herkesten Allah razı olsun