Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canim kalp atisimizi duyduk cok sukur. Darisi basina. Kanama alani kuculmus dedi doktor. Ama dinlenmeye devam
Ayy canım tahmin edemiyorum o duyguyu. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağına da al. Perşembe de hatırlısıyla benim transfer var. Karmakarışık duygular heyecan gözyaşı hepsi karışık. Rabbim hepimize hamilesin bebişin var haberini yaşatsın ve kucağımıza alıp seveceğimiz günleri de nasip etsin. İsteyen her kese Rabbim nasip etsin

Kizlar cok sagolun allah razi olsun allah size de ayni duyguyu en kisa zamanda yasatsin insallah. Bu durum tabiki tarif edilemez ama inanin ki insan inanamiyor. Kalp atisini duydugumuzda esimle goz goze geldik hic yorum dahi yapmadik ama o bakislarimizda o kadar cok sey konustuk ki...3yillik bekleyis gozumun onunden gecti resmen. o kadar ugrasi ve o kadar gozyasindan sonra insallah daim olur mutlulugumuz... sizin de oyle tabi. Insan kalp atisini bile duysa nazar degmesin aman bozulmasin diye ne plan yapiyor ne hamile havasina giriyor ne de hayal kurabiliyormus kizlar. Insallah bizler de bebislerimizi kucagimiza alinca rahatlayacagiz

İnan sendeki duyguyu anlaya biliyorum. 11 yıllık bekleyiş benimkisi. Ve şu an bana o kadar hayal gibi geliyor ki. Bu ezan saatinde dilerim Rabbim o duyguyu bana da ve tüm isteyenlere nasip eder. Yazarken bile gözlerim doldu

İnan sendeki duyguyu anlaya biliyorum. 11 yıllık bekleyiş benimkisi. Ve şu an bana o kadar hayal gibi geliyor ki. Bu ezan saatinde dilerim Rabbim o duyguyu bana da ve tüm isteyenlere nasip eder. Yazarken bile gözlerim doldu
Olacak canim ben inaniyorum allah gonlune gore versin yuzunu guldursun insallah bu sefer
Butun evlat isteyenler anne adaylarinin dualarini kabul etsin insallah

Amin inşAllah hepimiz için güzel olur alırız kucaklarımıza. Çok tebrik ediyorum sizi Allah bizlere de yaşatsın o duyguyu.
Bana da salı günü için randevu verdiler bakalm kese görünmesi lazımmıs ama kalp atısı için erken olabilir dedi emel hemşire görmezsek panik yapma ama göredebiliriz dedi. Tam 6+0 olucak o gün. Sizce kalp atısı duyabilirmiyiz

Ben keseyi de kalp atışını da oldukça erken gördüm canim inşaallah göreceğini düşünüyorum ben de ama görmezsen de endişelenme bazen geç görülebiliyor. Bir de hafif idrara sıkışık olursan daha net görünür gebeliğin ilk haftalarında olduğun için. Gittiğinde sıra beklerken bikaç bardak içmen yeterli rahatsız etmeyecek kadar. Güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah

Canim karindan ultrasonla gorunmese de vajinal ultrasonda gorunebilir. Insallah da gorunur

Canim karindan ultrasonla gorunmese de vajinal ultrasonda gorunebilir. Insallah da gorunur

İnşAllah dediğiniz gibi olur da kalbi de duyarız arkadaşlar, sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…