Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar 11.gun 36,9 du bugun 13.gun tekrar yaptirdim 87,3 cikti hala degerlerim dusuk ama yukseldigi icin umutlandim nasil sizce?
arkadaşım değerin küçük olmasına takılma her kadında aynı değerlerde hcg salgıylanacak diye birşey yok.
önemli olan iki günde bir %60 ve üzeri yükselmesi gözün aydın arkadaşım
rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Kizlarr selamm nerelerdesiniz? Kimlerin transferi var yakinda ? Ne durumda transfer bekleyenler? Hamile olanlar her sey yolunda mi

Kizlarr selamm nerelerdesiniz? Kimlerin transferi var yakinda ? Ne durumda transfer bekleyenler? Hamile olanlar her sey yolunda mi
@umudumhepvar onun transferi olacak cumartesi kontrol ile sanırım transfer tarihi belli olur artık canım
sen nasılsın

@umudumhepvar onun transferi olacak cumartesi kontrol ile sanırım transfer tarihi belli olur artık canım
sen nasılsın
Ben iyiyim cok sukur canim. Ama Haftasonu kanamam oldu yatiyorum dusuk tehlikem varmis yatiyorum. Ama bebis iyi su anda cok sukur. Tekrar kanama olmazsa sikinti yok dedi doktor. Senin ne zaman regl gunun? Regl ile sen de baslayacaksin di mi?

Ben iyiyim cok sukur canim. Ama Haftasonu kanamam oldu yatiyorum dusuk tehlikem varmis yatiyorum. Ama bebis iyi su anda cok sukur. Tekrar kanama olmazsa sikinti yok dedi doktor. Senin ne zaman regl gunun? Regl ile sen de baslayacaksin di mi?
Çok gecmis olsun cnm şimdi iisin ama demi?

Evet canim iyiyim evdeyim yatiyorum ve dua ediyorum. Insallah bebegim benimle kalacak inaniyorum sen naptin transfer cok yakin heralde senin? Oldu mu yoksa
Şükür iiz cnm sen nasılsın. Gecmiş olsun. Aman dikkat et. Zaten herşeye stresleniyoruz. A anneveoglusu nun dediği gibi inşAllah cumartesi kontrolümde belli olur transfer günüm Allahın izni ile. Dualarınıza ihtiyacım var

Cok guzel canim masallah.Tek mi cift mi embriyo transfer edilecek? Kacinci gun belli mi? Dualarimiz seninle canim ve pozitif olacak sonucun ben inaniyorum. Cok rahat ve pozitif ol

Cok guzel canim masallah.Tek mi cift mi embriyo transfer edilecek? Kacinci gun belli mi? Dualarimiz seninle canim ve pozitif olacak sonucun ben inaniyorum. Cok rahat ve pozitif ol
Merhaba masallah hamilesiniz cok sevindim.bizde kaan hocada tedavi icin gitmistik ama olmadi memorialde tedavi gordum pgt sagliksiz geldi ve transfer olmadi simdi tekrar denemek icin merkez ariyorum sence bahceci nasil

Evet ya canim.kesede birsey yokmus ama 2. Keseyi atiyor olabilir dedi acildeki dr kendi drumda igneyi biraktirip 200 luk progestan verdi
Tatlim o zaman zarari olmaz. Kirmizi kan olmadigi muddetce uzulme. Hatta benim baya kirmizi kanamam oldu kesenin tam yaninda birikmis kan var. o bile sukurler olsun allahima keseye zarar vermemis insallah da vermez. Pazartesi kontrolumuz var ve cok korkuyoruz. Burdaki doktor da bize ekstradan progestan verdi gunde 3 kez. Allahin izniyle bebislerimiz iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…