Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Merhaba masallah hamilesiniz cok sevindim.bizde kaan hocada tedavi icin gitmistik ama olmadi memorialde tedavi gordum pgt sagliksiz geldi ve transfer olmadi simdi tekrar denemek icin merkez ariyorum sence bahceci nasil
Cok tesekkur ederim. Evet kaan hocanin tedavisinden sonra kalitemiz artti ve saglikli embriyo elde edebildik cok sukur. Biz kaan hocadan once de bahceciye gidiyorduk ondan sonra da devam etme karari aldik. Memorilla da gorustuk ama tatmin olmadikx bahcecideki doktorumuza ve laboratuvara cok guveniyorduk. Ve sukur ki pozitif sonuc aldik. Kismet olursa bebegimizi kucagimiza alicaz insallah. Bahceciyi tabiki tavsiye ediyorum canim. Durumunuzu anlatirsaniz farkli davranabilirler. Bizim embriyolarimiz hep 3.gunde donduruluyordu ama tedaviden sonra istegimiz uzerine doktorumuzun da onayiyla 5.gunde donduruldu. Bilgin olsun.darisi en kisa zamanda basina insallah. Peki kac embriyo olustu ve kacinci gune kadar gitti. Taze mi dondurulmus transfer mi oldu?

Tatlim o zaman zarari olmaz. Kirmizi kan olmadigi muddetce uzulme. Hatta benim baya kirmizi kanamam oldu kesenin tam yaninda birikmis kan var. o bile sukurler olsun allahima keseye zarar vermemis insallah da vermez. Pazartesi kontrolumuz var ve cok korkuyoruz. Burdaki doktor da bize ekstradan progestan verdi gunde 3 kez. Allahin izniyle bebislerimiz iyi olacak:dua:
Insallah canim amin

Cok tesekkur ederim. Evet kaan hocanin tedavisinden sonra kalitemiz artti ve saglikli embriyo elde edebildik cok sukur. Biz kaan hocadan once de bahceciye gidiyorduk ondan sonra da devam etme karari aldik. Memorilla da gorustuk ama tatmin olmadikx bahcecideki doktorumuza ve laboratuvara cok guveniyorduk. Ve sukur ki pozitif sonuc aldik. Kismet olursa bebegimizi kucagimiza alicaz insallah. Bahceciyi tabiki tavsiye ediyorum canim. Durumunuzu anlatirsaniz farkli davranabilirler. Bizim embriyolarimiz hep 3.gunde donduruluyordu ama tedaviden sonra istegimiz uzerine doktorumuzun da onayiyla 5.gunde donduruldu. Bilgin olsun.darisi en kisa zamanda basina insallah. Peki kac embriyo olustu ve kacinci gune kadar gitti. Taze mi dondurulmus transfer mi oldu?
Merhaba ben 5 tedavi gordum. Bizim total immotil sperm morfoloji sıfır bu sebepten dolayi hep 5 . Gune bekletildi. 1.tedavimde 3 tane 5.gun donduruldu transfer asamasinda 1 tanesi bozuldu ve negatif ( bulent traş ) 2. Tedavimde 2 tane 5.gun kimyasal (Memorial) 3.tedavim 2 tane dondurulmus bir kimyasal bir negatif. 4.tedavim 1 tane 5.gun ve pgt sagliksiz 5.tedavim 3 tane ve pgt sagliksiz.
Siz esin icin ne kullandiniz bize kaan hoca sadece trental ve prosed plus verdi ...

Bu arada morfoloji 0 oldugu icin hep 5.gune birakildi sayi tabiki 8 den 5 den malesef 2 ye dustu.

Cok guzel canim masallah.Tek mi cift mi embriyo transfer edilecek? Kacinci gun belli mi? Dualarimiz seninle canim ve pozitif olacak sonucun ben inaniyorum. Cok rahat ve pozitif ol :KK68:
İnşAllah cnm inşAllah. Embriyo konusunu dr a danıştıktan sonra karar vercez Allahın izni ile. 3. Gün embtiyosu çözdürülüp 5. güne getirilecek inşAllah. Dr öyle dedi. Bakalım hayırlısıyla cumartesi belli olur. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza alıp seveceğimiz günleri nasip etsin

İnşAllah cnm inşAllah. Embriyo konusunu dr a danıştıktan sonra karar vercez Allahın izni ile. 3. Gün embtiyosu çözdürülüp 5. güne getirilecek inşAllah. Dr öyle dedi. Bakalım hayırlısıyla cumartesi belli olur. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim hepimize evlatlarımızı kucağımıza alıp seveceğimiz günleri nasip etsin
Hakkınıza hayırlısı cnm ins sorunsuz olacak niye bilmiyorum ama sana hep olumlu hissediyorum dualarımdasin cnm

Hakkınıza hayırlısı cnm ins sorunsuz olacak niye bilmiyorum ama sana hep olumlu hissediyorum dualarımdasin cnm
Ayy hepinizin ağzından bal damlıyor. İnşAllah canım inşAllah. İsteyen dileyen bu uğurda emek verip çabalayan herkesin kucağını Rabbim evlatlarla doldursun. Yüzümüzü güldürsün Allah. İnan sizler de benim duamdasınız. Her an duamda isimle gerkesi hatırlamasamda burdski gruptaki herkese genel olarak ediyorum. İsimleri aklımda olablara da isimleriyle etmeye calışıyorum. Rabbim yavrularımıza kavuştursun inşAllah.

Merhaba ben 5 tedavi gordum. Bizim total immotil sperm morfoloji sıfır bu sebepten dolayi hep 5 . Gune bekletildi. 1.tedavimde 3 tane 5.gun donduruldu transfer asamasinda 1 tanesi bozuldu ve negatif ( bulent traş ) 2. Tedavimde 2 tane 5.gun kimyasal (Memorial) 3.tedavim 2 tane dondurulmus bir kimyasal bir negatif. 4.tedavim 1 tane 5.gun ve pgt sagliksiz 5.tedavim 3 tane ve pgt sagliksiz.
Siz esin icin ne kullandiniz bize kaan hoca sadece trental ve prosed plus verdi ...
Biz de sadece trental ve promotil fort kullandik. Ama ilactan ziyade yasam ve beslenme tarzimi degistirmemiz etki etti diye dusunuyoeuz. Kaan hocanin onerilerini ve diyetini biliyorsunuzdur zaten.

Durumunuz cok uzucu. Bence bir kere de bahceciyle gorusmenizi tavsiye ederim. Bir sey kaybetmezsiniz.

Canım merhaba yazına tesadüf rastladım ve bahçeci de tedavi olduğunu gördüm pkosun sen de galiba rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.bende pkoyum ve iki bir buçuk yıldır hamile kalamadim.sen aşılama ile mi hamile kaldın tüp bebekle mi
Ya ben pko muyum degilmiyim pek bell8 degil bir hafif pko dediler bir yok dediler adetlerim de cok duzensiz degildi ama tam gununu de degildi. Hormonlarim normal yumurtalarim da da pko daki o simit goruntusu yok ama ben de anlamadim kisacasi
Asilama denedik ama olmadi bize 2. Ye tup bebek yaptirdik cok sukur simdilik bir sorun yok.

Ya ben pko muyum degilmiyim pek bell8 degil bir hafif pko dediler bir yok dediler adetlerim de cok duzensiz degildi ama tam gununu de degildi. Hormonlarim normal yumurtalarim da da pko daki o simit goruntusu yok ama ben de anlamadim kisacasi
Asilama denedik ama olmadi bize 2. Ye tup bebek yaptirdik cok sukur simdilik bir sorun yok.
Anladım canım rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Anladım canım rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Amin cnm insallah hepimizin.
16 yumurtam toplandi sadece 6. Dollendi 1 tabe 5. Gune gitti cok sukur o tuttu.
Drumuz sperm kaynakli sikintidan suohelendi 3. Gunden sonra embriyolar da bozulma olduhu icin aslinda esimin sayi hiz ve morfolojisi cok iyi durumda ama dollenme az sayida olunxa.embriyolarda 3. Ginden sinra bozulunca sperm dna sinda sorun olabilir dendi allahtan tek emb tuttu da
Rabbim herkese nasio etsin biz gebislrre de daim etsin insalla

X