- 17 Ocak 2018
- 108
- 35
Ben İstanbul da olduğum halde mesafem var diye oraya gitmedim.Eşim de karda kışta veya yaz sıcağında zorlanacağımı söyledi işi olduğu zamanlara denk gelirse diye, gitmedim. Ama her muayene veya kontrol sonrası Asiye hemşire aramamı bilgi vermemi istiyor, çok yardımcı oluyorlar. Bir de değerin çok güzel maşaallah 2500 lerdeyken kese görünür, yani istersen Yarın gidebilirsin. Ama kalp atışı için bir hafta kadar beklemen gerekiyor. Eğer yarın gidersen biraz idrara sıkışık ol çok daha güzel görünür minik kuzu
Benim de ilk denememdi. İlk muayenede gerekli testler isteniyor ama ben rutin hormon testleri ve HSG filmim ile gitmiştim. Ve tabi eşimin spermiogram testinin sonucu da vardı elimde.Dr da ekstradan bulaşıcı hastalıklarla ilgili testler ve şeker yüklemesi istemişti.Sebepsiz infertilite grubundaydık ama bazen herşey normal görünse de embriyolar genetiğe gittiği zaman aslında onlarla ilgili sorun olduğunu da öğrenebiliyorsunuz.O yüzden herşey normal demek biraz vakit alabilir.Öngörüşme ücretsiz yapılıyor Ve aklınızda her ne sorunuz varsa tek tek sorabilirsiniz. Benim doktorum Mustafa Bahçeciydi. Genel olarak Kübra hoca takiplerimi yaptı Ve kendisinden de çok memnun kaldım. Farklı doktorlara giden arkadaşlar da forumda mevcut.İsterseniz aklınıza en yatandan veya yakın gördüğünüz kişiden ön görüşme için randevunuzu alın. İnşaallah güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız sizler debeta hcg en az kaç olması lazım değerler hakında hiç bilgim yok bende bahçecıde dusünüyorum ikl denemem olucak inş.bilgilendirirseniz engin tecrübelerinizden sevinirim..giderken neler lazım hangı testler kaç gün sonra hersey normal cevabı alınıyor vs..işte
Pozitif demek için bhcg 5 in üstünde olması gerekiyor genellikle. Ama laboratuvardaki cihaza göre 10 üzeri de kabul edilebiliyor.beta hcg en az kaç olması lazım değerler hakında hiç bilgim yok bende bahçecıde dusünüyorum ikl denemem olucak inş.bilgilendirirseniz engin tecrübelerinizden sevinirim..giderken neler lazım hangı testler kaç gün sonra hersey normal cevabı alınıyor vs..işte
Sadece Rahmi gerecek kadar yani hafif sıkışacak kadar içmeniz yeterli dedim tabi ki kişiden kişiye göre değişir durum ama çabuk sıkışmak için bir sürü su içip sonrasında çok sıkıştığınız zaman sıkıntı olur sizin için. Transfer sonrası idrarın tamamını yapabileceğiniz söyleniyor ama 30dk kalkmadan dinlenildiği için tutmak da zorluk çekersiniz. O sebeple uyardımmrb bişey sormak ıstıyorum sıkışık ol demissiniz fazla olunca transfer sonrası tutmakda zorlanıyorsın demıssınız anlamadım şimdi çok su içmelimiyiz içmemelimiyix?
Benim de ilk denememdi. İlk muayenede gerekli testler isteniyor ama ben rutin hormon testleri ve HSG filmim ile gitmiştim. Ve tabi eşimin spermiogram testinin sonucu da vardı elimde.Dr da ekstradan bulaşıcı hastalıklarla ilgili testler ve şeker yüklemesi istemişti.Sebepsiz infertilite grubundaydık ama bazen herşey normal görünse de embriyolar genetiğe gittiği zaman aslında onlarla ilgili sorun olduğunu da öğrenebiliyorsunuz.O yüzden herşey normal demek biraz vakit alabilir.Öngörüşme ücretsiz yapılıyor Ve aklınızda her ne sorunuz varsa tek tek sorabilirsiniz. Benim doktorum Mustafa Bahçeciydi. Genel olarak Kübra hoca takiplerimi yaptı Ve kendisinden de çok memnun kaldım. Farklı doktorlara giden arkadaşlar da forumda mevcut.İsterseniz aklınıza en yatandan veya yakın gördüğünüz kişiden ön görüşme için randevunuzu alın. İnşaallah güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız sizler de
Önemli değilAmin inşallah teşekkür ederim bilgiler için ayrıca hayırlısıyla neresi ise orayla olsun inş
AminnRabbim hayallerimize kavuştursun. Amin kuxum Amiiin cümlemizin inşAllah
Dualarımız sizlerle canimAyy bnm ilk denemede sıkışık olman lazım dediler bende vur diyince oldurenlerdenimokadar çoktiki dedim altıma yapacam hemşire sonda takalım diyince ayaklarım tutuyo gider yaparim dedim 3 bardak yaptım ilk ölçülü çiş deneyimi şaka gibi bakalım bu kez neler olacak yrn ilk kontrol 2.için ilk adım hamile kızlar en çok siz dua edin yolunda olsun herşey diye olurmu?
Dualarimdasiniz canim Allahim tum evlat isteyrn anne babalarda sizede nasip eder insallah amin aminAyy bnm ilk denemede sıkışık olman lazım dediler bende vur diyince oldurenlerdenimokadar çoktiki dedim altıma yapacam hemşire sonda takalım diyince ayaklarım tutuyo gider yaparim dedim 3 bardak yaptım ilk ölçülü çiş deneyimi şaka gibi bakalım bu kez neler olacak yrn ilk kontrol 2.için ilk adım hamile kızlar en çok siz dua edin yolunda olsun herşey diye olurmu?
Teşekkürler cnmDualarımız sizlerle canim
Tesekkur ederim hemserimDualarimdasiniz canim Allahim tum evlat isteyrn anne babalarda sizede nasip eder insallah amin amin
Anammm sendemi MalatyalisinTesekkur ederim hemserim
Durmak yok duaya devam ve Allah hepinizden razı olsunDualarimdasiniz canim Allahim tum evlat isteyrn anne babalarda sizede nasip eder insallah amin amin
Yok kuşum cumartesi yani bugün şubat için bunye hazirmi ona bakacakSebiss senin kontrol pazartesi mi? İnşAllah kontrolden sonra bilgilendir bizi.
E hadi inşAllah hayırlı haberler duyarsın dr danYok kuşum cumartesi yani bugün şubat için bunye hazirmi ona bakacak
Sağol cnm geldim bura baya havalı olmuş bide para almadılar ya 1 yıl olmadı diye pek sevimli göründüler gozumeE hadi inşAllah hayırlı haberler duyarsın dr dan