Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

beta hcg en az kaç olması lazım değerler hakında hiç bilgim yok bende bahçecıde dusünüyorum ikl denemem olucak inş.bilgilendirirseniz engin tecrübelerinizden sevinirim..giderken neler lazım hangı testler kaç gün sonra hersey normal cevabı alınıyor vs..işte

Benim de ilk denememdi. İlk muayenede gerekli testler isteniyor ama ben rutin hormon testleri ve HSG filmim ile gitmiştim. Ve tabi eşimin spermiogram testinin sonucu da vardı elimde.Dr da ekstradan bulaşıcı hastalıklarla ilgili testler ve şeker yüklemesi istemişti.Sebepsiz infertilite grubundaydık ama bazen herşey normal görünse de embriyolar genetiğe gittiği zaman aslında onlarla ilgili sorun olduğunu da öğrenebiliyorsunuz.O yüzden herşey normal demek biraz vakit alabilir.Öngörüşme ücretsiz yapılıyor Ve aklınızda her ne sorunuz varsa tek tek sorabilirsiniz. Benim doktorum Mustafa Bahçeciydi. Genel olarak Kübra hoca takiplerimi yaptı Ve kendisinden de çok memnun kaldım. Farklı doktorlara giden arkadaşlar da forumda mevcut.İsterseniz aklınıza en yatandan veya yakın gördüğünüz kişiden ön görüşme için randevunuzu alın. İnşaallah güzel sonuçlarınızı paylaşırsınız sizler de

Pozitif demek için bhcg 5 in üstünde olması gerekiyor genellikle. Ama laboratuvardaki cihaza göre 10 üzeri de kabul edilebiliyor.

mrb bişey sormak ıstıyorum sıkışık ol demissiniz fazla olunca transfer sonrası tutmakda zorlanıyorsın demıssınız anlamadım şimdi çok su içmelimiyiz içmemelimiyix?
Sadece Rahmi gerecek kadar yani hafif sıkışacak kadar içmeniz yeterli dedim tabi ki kişiden kişiye göre değişir durum ama çabuk sıkışmak için bir sürü su içip sonrasında çok sıkıştığınız zaman sıkıntı olur sizin için. Transfer sonrası idrarın tamamını yapabileceğiniz söyleniyor ama 30dk kalkmadan dinlenildiği için tutmak da zorluk çekersiniz. O sebeple uyardım

Amin inşallah teşekkür ederim bilgiler için ayrıca hayırlısıyla neresi ise orayla olsun inş

Ayy bnm ilk denemede sıkışık olman lazım dediler bende vur diyince oldurenlerdenimokadar çoktiki dedim altıma yapacam hemşire sonda takalım diyince ayaklarım tutuyo gider yaparim dedim 3 bardak yaptım ilk ölçülü çiş deneyimi şaka gibi bakalım bu kez neler olacak yrn ilk kontrol 2.için ilk adım hamile kızlar en çok siz dua edin yolunda olsun herşey diye olurmu?

Dualarımız sizlerle canim

Dualarimdasiniz canim Allahim tum evlat isteyrn anne babalarda sizede nasip eder insallah amin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…