çok şükür canım benim,çok güzel çıkmış değerin;-)Maşallah,
ben Bahçeciye Güvenç Beye gitmiştim yine(benim özel bir durumum olduğu için ,beni baştan sona bilen bir doktorda devam etmeliydim)doğum dahil tüm takiplerimi Güvenç beyde yaptım.tabi İst.içindeyim ben işyerimede yakın klinik iyi oldu benim için.
Merhaba ;
Güvenç bey pozitif sonrası ilaçlarınızı değiştirdimi acaba , benim jeli günde 1 e düşürdü . Bantlarıda 3 den 2 ye çevirdi. Proluton iğne hafta bir devam mı edecek ?
Evet cnm sayılı günler kaldı Allahın izni ile. Sende durumlar nasıl. Bütün hamişlerimiz ne durumda bakiim.fındıklar Sağlıklı büyüsün inşAllahAz kaldi degilmi canim :) insallah olumlu haberini alacagiz
Canım bahçecide şırıngayla ayarlanıyor. Kalem sistemi ile değil ve ilkinde hemşire hepsini uygulamalı gösteriyor. Çok kolay yani ve ilk müayenede vajinal müayene oluyor ve bazı test listesi ve beslenme listesi veriyorlar. O tahlilleri ya bahçecide ya da dilediğin yerde yaptırıyorsun.Bayanlar. Ben ilk tedavimde regli gunu gittim.igneleri hastanedeki hemsireler hazirladi ve herkontrole yetecekkadar 3 glunljk ilaclarimi odeyip aldim..simdi ilkkez bahcecide deneyecegim.icin. simdi regl olunca 2.gun veya 3.gun gidecegim ya ? Ekstra o gun kan aliyorlarmi ? Yoksavajinal muane ile baslamak yeterlimi ??birde ilaclari bole hemsire bana ayarliyodu mesala 2 kutu puregon aliyordum kaleme.cekoyordu hepsini..bahcecidede oleoluyor mu ??? Ben hic kaleme ilac cekmedim.yani
Bana kalem ile ayarladı hemsire ayarladı bn hergun kendim yaptımCanım bahçecide şırıngayla ayarlanıyor. Kalem sistemi ile değil ve ilkinde hemşire hepsini uygulamalı gösteriyor. Çok kolay yani ve ilk müayenede vajinal müayene oluyor ve bazı test listesi ve beslenme listesi veriyorlar. O tahlilleri ya bahçecide ya da dilediğin yerde yaptırıyorsun.
Bahceci dogum.takibi yapilinca her muaneye mi ucret oduyorsunuz ? Dogum icin istediginiz yere geliyorlar mi
Bende ufak şırıngalardı ilacın içinde olan yani kendi şırıngasıBana kalem ile ayarladı hemsire ayarladı bn hergun kendim yaptım
Kullanılan ilaca göre değişiyor bn ikisini de kullandim puregon kullanacak arkadaşlar kalem kullanmış olacak ablaBende ufak şırıngalardı ilacın içinde olan yani kendi şırıngası
Insallah seninde guzel haberini alacagiz canim ben inaniyorum :))) bende durumlar sukur iyi sukredip kavusacagimiz gunu bekliyoruzEvet cnm sayılı günler kaldı Allahın izni ile. Sende durumlar nasıl. Bütün hamişlerimiz ne durumda bakiim.fındıklar Sağlıklı büyüsün inşAllah
Ay haklısın kuzum benim aklım gonal a takıldı ysşlılık işte:))Kullanılan ilaca göre değişiyor bn ikisini de kullandim puregon kullanacak arkadaşlar kalem kullanmış olacak abla
Amiiinnn inşAllah canım Amiinn. İnsana hayal gibi geliyor. Ama inşAllah Rabbim hayaliöizi gercek kılsın da biz de o tada varalım Aminn Allahım AminInsallah seninde guzel haberini alacagiz canim ben inaniyorum :))) bende durumlar sukur iyi sukredip kavusacagimiz gunu bekliyoruz
Ahaha bı aralar heyecanlıyım adımı bile unuttum kalp atışlarım bile hızlandıYok ablam olur mu öyle sey
Ben hala inanimiyorum ki canim sanirim o hayal duygusu tekmelrri hissettigimizde gececekAmiiinnn inşAllah canım Amiinn. İnsana hayal gibi geliyor. Ama inşAllah Rabbim hayaliöizi gercek kılsın da biz de o tada varalım Aminn Allahım Amin
Rabbim heyecanını daim etsin insallah hayırlara vesile olsun ablamAhaha bı aralar heyecanlıyım adımı bile unuttum kalp atışlarım bile hızlandı
Ben hala inanimiyorum ki canim sanirim o hayal duygusu tekmelrri hissettigimizde gececek
Rabbim hayallerimize kavuştursun. Amin kuxum Amiiin cümlemizin inşAllahRabbim heyecanını daim etsin insallah hayırlara vesile olsun ablam
Bende puregon kalem kullandm bahçecide kolay oluyoBayanlar. Ben ilk tedavimde regli gunu gittim.igneleri hastanedeki hemsireler hazirladi ve herkontrole yetecekkadar 3 glunljk ilaclarimi odeyip aldim..simdi ilkkez bahcecide deneyecegim.icin. simdi regl olunca 2.gun veya 3.gun gidecegim ya ? Ekstra o gun kan aliyorlarmi ? Yoksavajinal muane ile baslamak yeterlimi ??birde ilaclari bole hemsire bana ayarliyodu mesala 2 kutu puregon aliyordum kaleme.cekoyordu hepsini..bahcecidede oleoluyor mu ??? Ben hic kaleme ilac cekmedim.yani
canım ben memoryılda falan da deneme yaptım çok araştırdım. bahcecinin labaratuvarı üzerine laboratuvar yok bence. gerçekten böyle. 20 yıldır aynı embriyologla çalışıyorlar. bu bile seçmek için bir sebep