- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 42
ee ne dedi Dr ne zaman başlıyorsun bakalımSağol cnm geldim bura baya havalı olmuş bide para almadılar ya 1 yıl olmadı diye pek sevimli göründüler gozume
Hadi inşAllah cnm umarım düşer tsh hayırlı uğurlu olsun dilerim. A anneveoglusu ile sen aynı aya denk geliyorsunuz.Şubat regl ile başlıyoruz 2 embrio konusundada şükür anlastık tabi tsh düşecek yoksa bise yok
Benim hemen düşmüştü canim düşer düşer kötü düşünmeŞubat regl ile başlıyoruz 2 embrio konusundada şükür anlastık tabi tsh düşecek yoksa bise yok
İkimiz içinde hayırlısı olsunHadi inşAllah cnm umarım düşer tsh hayırlı uğurlu olsun dilerim. A anneveoglusu ile sen aynı aya denk geliyorsunuz.
Cnm düşer ben takmiyorum 15gun kalmaz 2nin altını goruruz.0.018den 7lere çıkardım 1 ayda onumu indiremiyorum ths korksun bendenBenim hemen düşmüştü canim düşer düşer kötü düşünme
Cnm düşer ben takmiyorum 15gun kalmaz 2nin altını goruruz.0.018den 7lere çıkardım 1 ayda onumu indiremiyorum ths korksun benden
Kuzum ben inşAllah pazartesi bidaha tsh tahlili yaprırcam bakalım inşAllah sıfırlara düşerBenim hemen düşmüştü canim düşer düşer kötü düşünme
İnşaallah ablamKuzum ben inşAllah pazartesi bidaha tsh tahlili yaprırcam bakalım inşAllah sıfırlara düşer
Hadi bakalım 1 idir altıda sorunlu cnm güveniyorum sana düşmüştür o pis tshKuzum ben inşAllah pazartesi bidaha tsh tahlili yaprırcam bakalım inşAllah sıfırlara düşer
İnşAllah cnm inşAllah. Rabbim cümkemizin yardımcısı olsun.Hadi bakalım 1 idir altıda sorunlu cnm güveniyorum sana düşmüştür o pis tsh
Yarin yeniden tekrarlicam insAllah sonuc guzel olur da paylasirim.Canm geç döllenme olabilir ama yinede iki günde bir de testi tekrarlatman lazm
Erken olduğu için net bişey soylemek sağlıklı olmayacaktir diye düşünüyorum. Umutsuzluk olumsuz dusunmek yok inş 2 kartına çıkarsa ozaman sağlıklı diyebiliriz önemli olan bu.geç döllenme tüp bebekte mümkün değil çünkü döllenmiş yumurta embrio transfer ediliyor ve tarihimiz belli...Kizlar benim gecen persemde saat 16.00 gibi yapilmisti transferim bu sabah (aslinda tam 10 gun bile olmadi) igneye gitmisken tahlil de verdim 27 cikti. Buradan okudugum sonuclara gore cok dusuk ama yine de sizlere sormak istedim nasil sizce yine olmamis mi
Bnm 15.gündü tahlil günüYarin yeniden tekrarlicam insAllah sonuc guzel olur da paylasirim.
Bir de her yerde 12. Gun tahlil deniyor bahcecide ben 11 ocakta transferi oldum tahlilim 22 ocak yani 11.gun herkesin bu sekilde mi oluyor
Bnm 15.gündü tahlil günü
Amin inşAllah ama pek umudum yok arastırdıgım kadarıyla baya düşük...İnşaallah kimyasal gebelik değildir değerin yükselir canim