Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

çok şükür canım benim,çok güzel çıkmış değerin;-)Maşallah,
ben Bahçeciye Güvenç Beye gitmiştim yine(benim özel bir durumum olduğu için ,beni baştan sona bilen bir doktorda devam etmeliydim)doğum dahil tüm takiplerimi Güvenç beyde yaptım.tabi İst.içindeyim ben işyerimede yakın klinik iyi oldu benim için.

Bahceci dogum.takibi yapilinca her muaneye mi ucret oduyorsunuz ? Dogum icin istediginiz yere geliyorlar mi

Merhaba ;

Güvenç bey pozitif sonrası ilaçlarınızı değiştirdimi acaba , benim jeli günde 1 e düşürdü . Bantlarıda 3 den 2 ye çevirdi. Proluton iğne hafta bir devam mı edecek ?

Bu bantlar estofrem.gibi mi ?? Ben ilk tedavimde sadece igne ve jel kullandim.baska hastanede ?? Bu bant i ssk da yazdirabiliyormusunuz?

Bayanlar. Ben ilk tedavimde regli gunu gittim.igneleri hastanedeki hemsireler hazirladi ve herkontrole yetecekkadar 3 glunljk ilaclarimi odeyip aldim..simdi ilkkez bahcecide deneyecegim.icin. simdi regl olunca 2.gun veya 3.gun gidecegim ya ? Ekstra o gun kan aliyorlarmi ? Yoksavajinal muane ile baslamak yeterlimi ??birde ilaclari bole hemsire bana ayarliyodu mesala 2 kutu puregon aliyordum kaleme.cekoyordu hepsini..bahcecidede oleoluyor mu ??? Ben hic kaleme ilac cekmedim.yani

Bayanlar. Ben ilk tedavimde regli gunu gittim.igneleri hastanedeki hemsireler hazirladi ve herkontrole yetecekkadar 3 glunljk ilaclarimi odeyip aldim..simdi ilkkez bahcecide deneyecegim.icin. simdi regl olunca 2.gun veya 3.gun gidecegim ya ? Ekstra o gun kan aliyorlarmi ? Yoksavajinal muane ile baslamak yeterlimi ??birde ilaclari bole hemsire bana ayarliyodu mesala 2 kutu puregon aliyordum kaleme.cekoyordu hepsini..bahcecidede oleoluyor mu ??? Ben hic kaleme ilac cekmedim.yani
Canım bahçecide şırıngayla ayarlanıyor. Kalem sistemi ile değil ve ilkinde hemşire hepsini uygulamalı gösteriyor. Çok kolay yani ve ilk müayenede vajinal müayene oluyor ve bazı test listesi ve beslenme listesi veriyorlar. O tahlilleri ya bahçecide ya da dilediğin yerde yaptırıyorsun.

Canım bahçecide şırıngayla ayarlanıyor. Kalem sistemi ile değil ve ilkinde hemşire hepsini uygulamalı gösteriyor. Çok kolay yani ve ilk müayenede vajinal müayene oluyor ve bazı test listesi ve beslenme listesi veriyorlar. O tahlilleri ya bahçecide ya da dilediğin yerde yaptırıyorsun.
Bana kalem ile ayarladı hemsire ayarladı bn hergun kendim yaptım

Bahceci dogum.takibi yapilinca her muaneye mi ucret oduyorsunuz ? Dogum icin istediginiz yere geliyorlar mi

gebelik takibindede 1 muayne ücreti ödeyip 21 gün kontrol hakkın var,sonra tekrar ödeniyor 21.gün dolunca bu şekilde ilerliyor,benim doktorum Güvenç Beydi,(1,5 yıl evvel doğum yaptım)3 hastaneye gidiyordu o da kliniğe yakın yerler İstanbul Cerrahi,Florence nİghtıngle ve Fulya Acıbadem.klinikteki hastalarını aksatmamak için kliniğe yakın yerleri tercih ettiğini uzağa gitmedeğini söylemişti.ve doğumuna girdiği hastalarında doğum sonrası bir sıkıntı olursa hemen ulaşabilmek için yakını tercih ediyordu ben Fulya Acıbademde doğum yaptım.(hem özel sağlık sigortam vardı,en önemliside bana burayı önerdi çünkü benim durumum riskliydi ,tam teşekküllü yenidoğan yoğun bakım ünitesi iyi olan bir hastane gerekiyordu Accıbademi tercih ettik)Güvenç beyin tercihi böyleydi ama diğer doktorlar hk.bilgim yok değişiyor her doktorun çalıştığı yer sanırım.

Evet cnm sayılı günler kaldı Allahın izni ile. Sende durumlar nasıl. Bütün hamişlerimiz ne durumda bakiim.fındıklar Sağlıklı büyüsün inşAllah
Insallah seninde guzel haberini alacagiz canim ben inaniyorum :))) bende durumlar sukur iyi sukredip kavusacagimiz gunu bekliyoruz

Bende puregon kalem kullandm bahçecide kolay oluyo

canım ben memoryılda falan da deneme yaptım çok araştırdım. bahcecinin labaratuvarı üzerine laboratuvar yok bence. gerçekten böyle. 20 yıldır aynı embriyologla çalışıyorlar. bu bile seçmek için bir sebep

20 yıllık dediğiniz hangi embrıyolog acaba ben bıraz inceledim gençlerdi sanırım

Hiç gerilme canim işlem esnasında ekrandan izleme imkanın oluyor zaten ve çok kısa bir işlem sadece gerektiği kadar sıkışık ol. Fazla olunca transfer sonrası tutmak da zorlanıyorsun. Bu konuda O O4lylm arkadaşımdan Allah razı olsun o uyarmıştı beni :KK200:

mrb bişey sormak ıstıyorum sıkışık ol demissiniz fazla olunca transfer sonrası tutmakda zorlanıyorsın demıssınız anlamadım şimdi çok su içmelimiyiz içmemelimiyix?

X