Beklenen değer hakkında bişey soylenmedi. 5.gün embriosu idi.ama 15.gün 300 ustustu yanlış hatırlamıyorsam.değere çok takılmayın önemli olan 2 günde 2 kati artis olması.Cevap için tesekkürler, Peki 15. Gun için beklenen değer neydi ve embriyonuz kaçıncu gundu acaba
Teşekkürler, inşAllahBeklenen değer hakkında bişey soylenmedi. 5.gün embriosu idi.ama 15.gün 300 ustustu yanlış hatırlamıyorsam.değere çok takılmayın önemli olan 2 günde 2 kati artis olması.
Hayir yrn vermeyin sonuç sağlıklı olmayacak çünkü kendinize bunu yapmayın lütfen. Bekleyin ve unutmayın değer düşük bile olsa şu an hamilesiniz netleşene kadar bunun keyfini çıkarın stresten uzak durun.Teşekkürler, inşAllah
Bahçecideki Emel hemşireye sordum, degerin düşük ama yine de devam et ilaçlara salı günü tekrar kan ver dedi. Ben yine de yarın veririm bakalm nolcak artacakmı?
Hayir yrn vermeyin sonuç sağlıklı olmayacak çünkü kendinize bunu yapmayın lütfen. Bekleyin ve unutmayın değer düşük bile olsa şu an hamilesiniz netleşene kadar bunun keyfini çıkarın stresten uzak durun.
Malesef sabır konusunda sorunluyuz oysa yıllarca bekliyoruz.sana özel bir durum değil yalniz değilsin.cnm emanetciyiz neyi ne zaman nasıl yaşarız bilmiyoruz.bak bnm değerler yüksekti noldu 10.hafta vedalaştık.hakkımıza hayırlısı neyse onu yaşıyoruz şimdi sakin kal int bişeler okumayı bırak dua et biseylerle ugras ve olumlu düşün. Unutma sonucu değiştirmek senin elinde değil sığın bekle en güzeli senle olacaktir...Keşke hiç yaptırmasaydım tahlil gününden önce hem bosu bosuna strese girdim. Hemde olmayacaksa sonunda, şimdi boşuna ufak da olsa bi umut oldu içimde. Cevaplarınız için teşekkürler inşAllah sizin için de sonuç çok güzel olur en hayırlısı olur
Umudunu kaybetme derim inşAllah bebişin seni hiiç bırakmaz. Allaha sığın ve dua etKeşke hiç yaptırmasaydım tahlil gününden önce hem bosu bosuna strese girdim. Hemde olmayacaksa sonunda, şimdi boşuna ufak da olsa bi umut oldu içimde. Cevaplarınız için teşekkürler inşAllah sizin için de sonuç çok güzel olur en hayırlısı olur
Hep ediyorum inşAllah hayırlısı olurUmudunu kaybetme derim inşAllah bebişin seni hiiç bırakmaz. Allaha sığın ve dua et
canım nasıl gidiyor dr ile görüşmen oldumu tsh için ne dedi dr sanaHadi inşAllah cnm umarım düşer tsh hayırlı uğurlu olsun dilerim. A anneveoglusu ile sen aynı aya denk geliyorsunuz.
Şükür cnm iyiyim tsh yı yarın yaptırcam inşAllsh bu hün iş çıktı. Dr la inşAllah cumartesi gmrüsecez konttolüm var Allahın izni ile
drmu istedi tsh içinŞükür cnm iyiyim tsh yı yarın yaptırcam inşAllsh bu hün iş çıktı. Dr la inşAllah cumartesi gmrüsecez konttolüm var Allahın izni ile
Tsh yi kendim yaprırmak istiyorum çünki yükselmesini istemiyorum her ihtimale karşı yani. Şimdi estrofem koraspin decavit omepa q10 ve euthyrox ilaçlarınınkullanıyorum canım. Amin canım inşAllah herşey cümlemiz için güzel gecerdrmu istedi tsh için
şimdi sen neler kullanıyorsun
hangi güne kadar kaçar tane ayrıntılı yazarmısın
inşallah değerin güzel çıkar, cumartesi günüde inşallah belli olur transfer tarihin
Dayanamadım yaptırdım bugunde aldım smdi sonucu 36,9 yani yükselmiş ama nasılki acaba dünkü 27,3 tü ama adet sancısı gibi de oluyo kasıklarımda hiç bilemedimkiUmudunu kaybetme derim inşAllah bebişin seni hiiç bırakmaz. Allaha sığın ve dua et
Canım gözün aydın ben derim ki hamişsin bu hün diil yarın yaptırsaydın krsin 56 larda olurdu değerin kendine dikkat et çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dayanamadım yaptırdım bugunde aldım smdi sonucu 36,9 yani yükselmiş ama nasılki acaba dünkü 27,3 tü ama adet sancısı gibi de oluyo kasıklarımda hiç bilemedimki
Yaa inşAllah dediğiniz gibi olur hepimizin yüzü güler deger baya düşük aslında ama artış olunca insanın içinde umut hep devam ediyo..Canım gözün aydın ben derim ki hamişsin bu hün diil yarın yaptırsaydın krsin 56 larda olurdu değerin kendine dikkat et çok sevindim. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İnşAllah canım. Bizi de bilgilendirirsin. Bence bebişin gec tutunmuş ondan şu an değer düşük ama bence iyi. Dua et inşAllah bebeğin seni bırakmamak üzere sıkı sıkı yutunmıştur.Yaa inşAllah dediğiniz gibi olur hepimizin yüzü güler deger baya düşük aslında ama artış olunca insanın içinde umut hep devam ediyo..
Asiye hemşireye mesaj attım sonucu bakalm onlar da guzel bir yorum yaparlar inşAllah sonu da güzel olur hayırlısı..
Amin inşAllah hep dua ediyorum ne güzel moral verdiniz bana.. hepimizin yüzü gülsün inşAllahİnşAllah canım. Bizi de bilgilendirirsin. Bence bebişin gec tutunmuş ondan şu an değer düşük ama bence iyi. Dua et inşAllah bebeğin seni bırakmamak üzere sıkı sıkı yutunmıştur.
Canim inşaallah pozitif görünüyorDayanamadım yaptırdım bugunde aldım smdi sonucu 36,9 yani yükselmiş ama nasılki acaba dünkü 27,3 tü ama adet sancısı gibi de oluyo kasıklarımda hiç bilemedimki
Amiin cnm Amiinn. Hic mıralini düşürme. Bebişin Allahın izni ile seninledir. Sırada ben varım dualarınızı bekliyorum. Dilerim Allahın izni ile gepimiz pozitifleri görür bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız güne kavuşuruz.Amin inşAllah hep dua ediyorum ne güzel moral verdiniz bana.. hepimizin yüzü gülsün inşAllah
Dualarım sizinle olucak merak etmeyin sizin güzel sonucunuzu okuyacagız buradan Allahın izniyle..Amiin cnm Amiinn. Hic mıralini düşürme. Bebişin Allahın izni ile seninledir. Sırada ben varım dualarınızı bekliyorum. Dilerim Allahın izni ile gepimiz pozitifleri görür bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alacağımız güne kavuşuruz.