Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

@fotoceren8888 cnm acele etme kalp atisi için vajinal muayene isterler erken bence 2 hafta bekle hem kese hem kalp atisi dinle daha az stress olursun
Valla öyle olmuyor işte kızlar yani ben stres yapıyorum maalesef.kalp atışı için bekliycrz ama en azından keseyi görelim diyoruz. 2 hafta değil 3 hafta sonraya çağırdı doktorum bir de

çok şükür canım benim,çok güzel çıkmış değerin;-)Maşallah,
ben Bahçeciye Güvenç Beye gitmiştim yine(benim özel bir durumum olduğu için ,beni baştan sona bilen bir doktorda devam etmeliydim)doğum dahil tüm takiplerimi Güvenç beyde yaptım.tabi İst.içindeyim ben işyerimede yakın klinik iyi oldu benim için.

Sağol tatlım amin. Sizden de güzel haberler bekliyoruz . Ne zaman başlıyor şimdi senin?

Kızlaar benim de bugün transferim tam 1 hafta oldu pazartesi günü tahlil yaptırıcam ama dayanamıyorum en erken ne zaman çıkar acaba blastokist transferi yapılmıştı 2 tane.

@fenomenal hakkına hayırlısı olsun olumsuz dusunmek yok pozitif düşünüyoruz öylede oluyor ins.bence acele etme baktırmak için sonra kese kalp atisi süresi hiç geçmek bilmez

Merhaba ;

Güvenç bey pozitif sonrası ilaçlarınızı değiştirdimi acaba , benim jeli günde 1 e düşürdü . Bantlarıda 3 den 2 ye çevirdi. Proluton iğne hafta bir devam mı edecek ?
Aynı şekilde oldu benim de. Prolutonu sadece 1 kez daha vurulacağım o kadar.

@fenomenal hakkına hayırlısı olsun olumsuz dusunmek yok pozitif düşünüyoruz öylede oluyor ins.bence acele etme baktırmak için sonra kese kalp atisi süresi hiç geçmek bilmez

İnşAllah öyle olur, bugünü atlatırsam haftasonu da geçer artık hayırlısıyla pazartesi de kan testini yaptırırım, güzel sonuc olur da paylaşırım inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…