- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
Valla öyle olmuyor işte kızlar@fotoceren8888 cnm acele etme kalp atisi için vajinal muayene isterler erken bence 2 hafta bekle hem kese hem kalp atisi dinle daha az stress olursun
Kızlar bugün transferden sonra 15.günüm ve beta hcg 2035 çıktı çok şükürgüvenç hoca 20 gün sonraya çağırdı. Siz nasıl yaptınız ilk sefer Bahçeciye mi gittiniz yoksa kendi doktorunuz mu oldu? 20 gün beklemek çok zor geliyor kese görünmeye başlar artık diyorum
Sağol tatlım amin. Sizden de güzel haberler bekliyoruz . Ne zaman başlıyor şimdi senin?fatoceren8888 cnm maşAllah sağlıkla Rabbim kucağına da almayı nasip etsin o kadar sevindim ki darısı bizim başımıza. Rabbim kucağımızı doldursun. Heyecanım artıyor kontrol süreci daraldıkça.
İnşAllah hayırlısıyla 27 si kontrolüm var ona göre dr soylücek transfer gününü.Sağol tatlım amin. Sizden de güzel haberler bekliyoruz . Ne zaman başlıyor şimdi senin?
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inşAllah pozitifi görürsün. 5. Gün embryosuysa sanırım kanda sonuç görünür.Kızlaar benim de bugün transferim tam 1 hafta oldu pazartesi günü tahlil yaptırıcam ama dayanamıyorum en erken ne zaman çıkar acaba blastokist transferi yapılmıştı 2 tane.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşım inşAllah pozitifi görürsün. 5. Gün embryosuysa sanırım kanda sonuç görünür.
Merhaba ;Sağol tatlım amin. Sizden de güzel haberler bekliyoruz . Ne zaman başlıyor şimdi senin?
Canm Bnde blastokist transferi oldum 5 gün idrarda 7 gün kanda çıktı bnce senin ki de çıkarKızlaar benim de bugün transferim tam 1 hafta oldu pazartesi günü tahlil yaptırıcam ama dayanamıyorum en erken ne zaman çıkar acaba blastokist transferi yapılmıştı 2 tane.
Canm Bnde blastokist transferi oldum 5 gün idrarda 7 gün kanda çıktı bnce senin ki de çıkar
Aynı şekilde oldu benim de. Prolutonu sadece 1 kez daha vurulacağım o kadar.Merhaba ;
Güvenç bey pozitif sonrası ilaçlarınızı değiştirdimi acaba , benim jeli günde 1 e düşürdü . Bantlarıda 3 den 2 ye çevirdi. Proluton iğne hafta bir devam mı edecek ?
İnşAllah hayırlısıyla 27 si kontrolüm var ona göre dr soylücek transfer gününü.
Aminnn canım inşAllah. Sonra sıra sende. Rabbim cuma yüzü suyu hürmetine bizi de bebek sahibi olacağımız haberiyle sevindirsin. Pozitifi görenlerden eylesin. Herkesi umduğuna kavuştursun. Amiinnncanım benim hayırlısı ile güzel haberlerini alalım inşallah
AminnAminnn canım inşAllah. Sonra sıra sende. Rabbim cuma yüzü suyu hürmetine bizi de bebek sahibi olacağımız haberiyle sevindirsin. Pozitifi görenlerden eylesin. Herkesi umduğuna kavuştursun. Amiinnn
Az kaldi degilmi canim :) insallah olumlu haberini alacagizAminnn canım inşAllah. Sonra sıra sende. Rabbim cuma yüzü suyu hürmetine bizi de bebek sahibi olacağımız haberiyle sevindirsin. Pozitifi görenlerden eylesin. Herkesi umduğuna kavuştursun. Amiinnn
@fenomenal hakkına hayırlısı olsun olumsuz dusunmek yok pozitif düşünüyoruz öylede oluyor ins.bence acele etme baktırmak için sonra kese kalp atisi süresi hiç geçmek bilmez