- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
Tatlım bu sefer çok su içmememe rağmen yine aşırı sıkıştım hemşite ultrason gibibir cihazla gelip bakıyor çok sıkışıksın istersen yapabilirsin biraz dedi. Bir bardak kadar boşalttım ama yine çok sıkıştım devamındagüzel bir soru inan bilemiyorum yaşam hastanesinde Esengül Can, Namık Kemal Üniversite Hastanesinde Yrd.Doç. Erson AKSU veya Yrd.Doç Sinem ALBAYRAK KAYA veya Çorlu Reyyap Hastanesinde TOYGUN bey olabilir ama karar vermedim.
Benim drum Namık Kemal Ünhiversitesinde Yard.Doç. Nicel TAŞDEMİR di o da ayrılmış sanırım ordan şimdi kararsızım
senin aklında biri varmı
nasılsın bugün canım dün nasıl geçti sıkışık olma durumu nasıl oldu tranfer öncesi
Ben anlamam ama iyidir heralde canim4 haftalik normal mi simdi icinde bisey gozukmemesi. Ve kanaman yok dedi doktor . Hafif kahverengi leke geliyor bi damla falan. Aksamada progestani vurdurcam
Cnm ben laborantim crp gerçekten yüksek doktorun birşey demedi mi . Crp nin yüksek olması genelde gribal enfeksiyon yada vücudun herhangi bi yerinde enfeksiyon varsa bu kadar yüksek olur . Kanamanla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama korkma bolca dua et iyice dinlen bağışıklığının yüksek olması lazm ki bebisin d güçlü olsunKızlar biliyorum ki şuanda aramızda çok sağlıkçı var 7 haftalık oldum bugün CRP değerim 0-5 aralığında olması gerekirken 17,6 çıktı şimdiye kadar 2 kere kanama geçirmiştim kahverengi lekeler de cabası aynı sorunu yaşayan var mı acaba aranızda veya ne yapabilirim yardımcı olur musunuz çok sorunlu bir hamilelik geçiriyorum ve çok korkuyorum
Cnm herhangi bir soğuk algınlığı grip falan geçirdin mi crp vücutta enfeksiyon başlığında yükselir idrarda yanmam var mi ondan da olabilirKızlar biliyorum ki şuanda aramızda çok sağlıkçı var 7 haftalık oldum bugün CRP değerim 0-5 aralığında olması gerekirken 17,6 çıktı şimdiye kadar 2 kere kanama geçirmiştim kahverengi lekeler de cabası aynı sorunu yaşayan var mı acaba aranızda veya ne yapabilirim yardımcı olur musunuz çok sorunlu bir hamilelik geçiriyorum ve çok korkuyorum
Saol cnmSüper canm kat kat artsın insallah
Normal canim Radyoloji teknikeri onaylı normal hem de
Maşallah canım çok güzel. Hadi gözünüz aydınKızlar.9. Gun değerini aldım az once 101 olmuş yani 43 den 101 yükseldi. Bahçeciden asiye hemşire ile görüştüm artık pazartesi yaptır dedi.
Canim benim CRP 15 ti benim de pazar günü doktorum bol sıvı tüket ilaca gerek Yok şimdilik dedi. Yeşilçay Ve adaçayı hariç bitki çayı kullan dediKızlar biliyorum ki şuanda aramızda çok sağlıkçı var 7 haftalık oldum bugün CRP değerim 0-5 aralığında olması gerekirken 17,6 çıktı şimdiye kadar 2 kere kanama geçirmiştim kahverengi lekeler de cabası aynı sorunu yaşayan var mı acaba aranızda veya ne yapabilirim yardımcı olur musunuz çok sorunlu bir hamilelik geçiriyorum ve çok korkuyorum
maşallah canım hayırlı olsun arkadaşım rabbim hayırlısı ile kucağında göstersinKızlar.9. Gun değerini aldım az once 101 olmuş yani 43 den 101 yükseldi. Bahçeciden asiye hemşire ile görüştüm artık pazartesi yaptır dedi.
Hic anlamiyorum canim ama iyi diyorsan sagol tatlimNormal canim Radyoloji teknikeri onaylı normal hem deinşaallah kalp atışlarını da duyarsınız
Tamam canim benim hersey icin sagolun@Mucizeolsakeske cnm O O4lylm haklı daah bebek göremezsin çok küçük çünkü o da olacak gönlünü ferah tut
Insallah canim benim. Allah buyukturCanim kesen iyi icinin boş olması normal korkma 6 hafta gibi net görebilirsin
Canm bnm pembe akintim olmadı koyu sarı akintim oldu sadece transferin 4 günü kahverengi akıntım oldu oda yerleşme kanamasıymış zaten . Sen jel kullanıyorsun ondan olabilir yada yerleşme kanamasıdır
İnşaallah kalp atışı haberlerini bekliyoruzHic anlamiyorum canim ama iyi diyorsan sagol tatlim