Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Canm bnm pembe akintim olmadı koyu sarı akintim oldu sadece transferin 4 günü kahverengi akıntım oldu oda yerleşme kanamasıymış zaten . Sen jel kullanıyorsun ondan olabilir yada yerleşme kanamasıdır
Pembe değil de 5.gün kahverengi bi damla kadar lekelenmem olmuştu benim ama jel kullanmadım hiç ablacim jelden olabilir

Largopen ve Rahim için jel verdi canım onları kullan 1 hafta sonra tekrarla testi dedi kanama için de her seferinde bebekle ilgisi yok diyorlar onun için ilgisi olabilir mi acaba dedim

Largopen ve Rahim için jel verdi canım onları kullan 1 hafta sonra tekrarla testi dedi kanama için de her seferinde bebekle ilgisi yok diyorlar onun için ilgisi olabilir mi acaba dedim
Kuzum doktorunu ara öyle kullan bu ilaçları gebelerin kullanacağı ilaçlar ama yinede bilgi ver bence

Senin doktorun kimdi canım 1 hafta sonra tekrarla demiş miydi sana
Muhtemelen Pazartesi gittiğimde isteyecektir şu zaman tekrarla demedi ama zaten tekrarlarım ben pazar veya Pazartesi tekrar öyle Dr a giderim canim. Crp düşmüşse bile bileyim içim rahat etsin

Tatlim benim bir günlük ped kadsr kanamam oldu hemnde transferden hemen sonra klinik de lavaboa ya girince hemn hemşire çağırdım yarim saat daha gözlemledik hiç birşey olmadi çok şükür. Doktorum transfer sonrası hafif kanama pembe akinti kramplarim olabilir rahimden gelmez raahy ol kullanılan aletlerden dolayı vagina ge rahim ağzı hassaslasiyor ondan demişti.

Sağol canım teşekkürler ben de öyle düşünmüştüm zaten ya da jelden diye

Bu arada hepinize çok teşekkür ederim kızlar darısı ıns tüm evlat isteyenlerin başına ama pzotofi yuksek değeri de alsa rahatlaamıyor insan kalp atışı alana kadsr rahat yok sanırım bizlere

Ben de böyle bir durum okumuştum ancak emin olmadan Ve karşılaşmadığım için birşey dememiştim çok açıklayıcı olmuş

Bu arada hepinize çok teşekkür ederim kızlar darısı ıns tüm evlat isteyenlerin başına ama pzotofi yuksek değeri de alsa rahatlaamıyor insan kalp atışı alana kadsr rahat yok sanırım bizlere
İnsanız sonuçta canim önce inşaallah pozitifi görelim diye bekliyoruz sonra kalp atışı için Sonra da endişeleniyoruz bir an önce hareketlerini hissedelim rahatlayalım diye ama biliyorum ki kucağımıza sağlıkla alana kadar bu endişelerimiz devam edecek. Allah ım bu uğurda çaba harcayan anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım inşaallah bebişlerimizi

Aminnn ınsallah tatlim

Kızlar Bahçeci ye kese ve kalp atışı için ne zaman çağırırlar peki bilgisi olan var mi
Bir de ben internetten tup bebek gebelik haftası hesapla diye yazinca blastokist transfer tarihine gire hesaplanan bir sayfa buldum ordan hesaplayınca 4 haftalık gebe gözüküyorum şuan bu doğrumudur

Canm bahceci kese ve kalp atışı icin test tarihinden 15 gün sonrasına gün veriyor hesaplama ise son adet tarihini baz alacaksın
Son adetle de örtüşüyor şuan konrtol ettim cnm
Yanı kese ve kalp atışı aynı gün olabiliyor 2 kere üst üste gitmek baya masraflı olacaktı buna sevindim iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…