Pembe değil de 5.gün kahverengi bi damla kadar lekelenmem olmuştu benim ama jel kullanmadım hiç ablacim jelden olabilirCanm bnm pembe akintim olmadı koyu sarı akintim oldu sadece transferin 4 günü kahverengi akıntım oldu oda yerleşme kanamasıymış zaten . Sen jel kullanıyorsun ondan olabilir yada yerleşme kanamasıdır
Largopen ve Rahim için jel verdi canım onları kullan 1 hafta sonra tekrarla testi dedi kanama için de her seferinde bebekle ilgisi yok diyorlar onun için ilgisi olabilir mi acaba dedimCnm ben laborantim crp gerçekten yüksek doktorun birşey demedi mi . Crp nin yüksek olması genelde gribal enfeksiyon yada vücudun herhangi bi yerinde enfeksiyon varsa bu kadar yüksek olur . Kanamanla ilgisi olduğunu düşünmüyorum ama korkma bolca dua et iyice dinlen bağışıklığının yüksek olması lazm ki bebisin d güçlü olsun
Senin doktorun kimdi canım 1 hafta sonra tekrarla demiş miydi sanaCanim benim CRP 15 ti benim de pazar günü doktorum bol sıvı tüket ilaca gerek Yok şimdilik dedi. Yeşilçay Ve adaçayı hariç bitki çayı kullan dedi
Kuzum doktorunu ara öyle kullan bu ilaçları gebelerin kullanacağı ilaçlar ama yinede bilgi ver benceLargopen ve Rahim için jel verdi canım onları kullan 1 hafta sonra tekrarla testi dedi kanama için de her seferinde bebekle ilgisi yok diyorlar onun için ilgisi olabilir mi acaba dedim
Doktorum verdi bunları canım inşallah değerler düşer netten araştırdım daha çok psikolojim bozulduKuzum doktorunu ara öyle kullan bu ilaçları gebelerin kullanacağı ilaçlar ama yinede bilgi ver bence
Ben kontrollerime başka Dr a gidiyorum şu an ama Kübra hoca ile msjlaştık ilaç önerisinde bulunmadı canim.Takipli olduğum Dr da İlaç kullanmayalım dedi.Senin doktorun kimdi canım 1 hafta sonra tekrarla demiş miydi sana
Muhtemelen Pazartesi gittiğimde isteyecektir şu zaman tekrarla demedi ama zaten tekrarlarım ben pazar veya Pazartesi tekrar öyle Dr a giderim canim. Crp düşmüşse bile bileyim içim rahat etsinSenin doktorun kimdi canım 1 hafta sonra tekrarla demiş miydi sana
Tatlim benim bir günlük ped kadsr kanamam oldu hemnde transferden hemen sonra klinik de lavaboa ya girince hemn hemşire çağırdım yarim saat daha gözlemledik hiç birşey olmadi çok şükür. Doktorum transfer sonrası hafif kanama pembe akinti kramplarim olabilir rahimden gelmez raahy ol kullanılan aletlerden dolayı vagina ge rahim ağzı hassaslasiyor ondan demişti.Kızlar sizin de transferden sonra pembe akıntınız oldu mu?Daha önceki trasnferlerimde akıntım hiç olmamıştı benim. Bugün akıntım olmuş pembe acaba jelden midir? @Mihrimahh O O4lylm @basbelasiyim G gulbisss
Sağol canım teşekkürler ben de öyle düşünmüştüm zaten ya da jelden diyeTatlim benim bir günlük ped kadsr kanamam oldu hemnde transferden hemen sonra klinik de lavaboa ya girince hemn hemşire çağırdım yarim saat daha gözlemledik hiç birşey olmadi çok şükür. Doktorum transfer sonrası hafif kanama pembe akinti kramplarim olabilir rahimden gelmez raahy ol kullanılan aletlerden dolayı vagina ge rahim ağzı hassaslasiyor ondan demişti.
Bende jel kullanıyorum tatlim zamanla kahverengi ve hafif pembe şekild e kalanlar gelebiliyor jelden sonra mutlaka evin içind e de olsa bir 5 10 dk gezin gezinmeyince ole oldu benimSağol canım teşekkürler ben de öyle düşünmüştüm zaten ya da jelden diye
Ben de böyle bir durum okumuştum ancak emin olmadan Ve karşılaşmadığım için birşey dememiştim çok açıklayıcı olmuşTatlim benim bir günlük ped kadsr kanamam oldu hemnde transferden hemen sonra klinik de lavaboa ya girince hemn hemşire çağırdım yarim saat daha gözlemledik hiç birşey olmadi çok şükür. Doktorum transfer sonrası hafif kanama pembe akinti kramplarim olabilir rahimden gelmez raahy ol kullanılan aletlerden dolayı vagina ge rahim ağzı hassaslasiyor ondan demişti.
İnsanız sonuçta canim önce inşaallah pozitifi görelim diye bekliyoruz sonra kalp atışı için Sonra da endişeleniyoruz bir an önce hareketlerini hissedelim rahatlayalım diye ama biliyorum ki kucağımıza sağlıkla alana kadar bu endişelerimiz devam edecek. Allah ım bu uğurda çaba harcayan anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım inşaallah bebişlerimiziBu arada hepinize çok teşekkür ederim kızlar darısı ıns tüm evlat isteyenlerin başına ama pzotofi yuksek değeri de alsa rahatlaamıyor insan kalp atışı alana kadsr rahat yok sanırım bizlere
Aminnn ınsallah tatlimİnsanız sonuçta canim önce inşaallah pozitifi görelim diye bekliyoruz sonra kalp atışı için Sonra da endişeleniyoruz bir an önce hareketlerini hissedelim rahatlayalım diye ama biliyorum ki kucağımıza sağlıkla alana kadar bu endişelerimiz devam edecek. Allah ım bu uğurda çaba harcayan anneliği layıkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimiz sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza alalım inşaallah bebişlerimizi
Son adetle de örtüşüyor şuan konrtol ettim cnmCanm bahceci kese ve kalp atışı icin test tarihinden 15 gün sonrasına gün veriyor hesaplama ise son adet tarihini baz alacaksın