Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar biz kucuk kesede bebegi goremedik kuculmeye baslamis tek bebekle devam ediyoruz sukur Allahim her isteyene hayirli saglikli evlat versin
Canım olsun bir bebişin seninle en azından sağlıkla kucağına alacaksın allahın izniyle:dua::anneadayı:

Kizlar biz kucuk kesede bebegi goremedik kuculmeye baslamis tek bebekle devam ediyoruz sukur Allahim her isteyene hayirli saglikli evlat versin

canım nasibi yokmuş demek rabbim kalan kuzuyu sana ve eşine bağışlasın kucağında sağlıkla göstersin inşallah

Kan uyuşmazlığı için bana kadın Doğum doktorum 28.haftada test yaptırcak sonra iğnem olacak. Kan uyuşmazlığının kanama yaptığını ilk kez duyuyorum canim ? İnşaallah kanaman durmuştur söylediğin iğne düşük tehdidine karşı yapılıyor diye biliyorum. Hepimiz sırayla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız inşaallah kucağımıza :dua:
Kan uyusmazligi icin kanamam olmadi canim. Acile gidince yaptilar.

:dua:
Kan uyusmazligi icin kanamam olmadi canim. Acile gidince yaptilar.
Yazını o şekilde anladım o zaman demek ki canim geçmiş olsun sen yine de 28.haftada da hatırlat Ne olur Ne olmaz benim kartıma özellikle not aldı ve altını çize çize uyardı doktorum. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Sağlıkla alalım inşaallah bebişlerimizi kucağımıza hepimiz :dua:

:dua:
Yazını o şekilde anladım o zaman demek ki canim geçmiş olsun sen yine de 28.haftada da hatırlat Ne olur Ne olmaz benim kartıma özellikle not aldı ve altını çize çize uyardı doktorum. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Sağlıkla alalım inşaallah bebişlerimizi kucağımıza hepimiz :dua:
Tamam canim.o gune gelelim de insallah hayatta unutmam zaten soruyorlar hemen kan uyusmazligi varmi diye. Aminn canim benim insallah hayirlisiyla aliriz.

20180104_143752.jpg

X