Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Genel olarak kese ve kalp atışı ayni anda duyulur canm bn 15 gün sonra gittiğimde kalp atışını duyamadm 2 gün sonra duymuştum

Genel olarak kese ve kalp atışı ayni anda duyulur canm bn 15 gün sonra gittiğimde kalp atışını duyamadm 2 gün sonra duymuştum
Sen başka ildeydin sanki cnm Bahçeci ye gitmemistin deil mi.
Acaba 10 gün içinde konrtil geçerliği var mi yoksa tekrar muayne ücreti alınır mı ki

Benim pembe lekelenmelerim transferden sonra başladı canım hala da devam ediyo jelin tortusu pembe geliyo bu korkulacak bise değil herkeste farklı renklerde geri gelebiliyo doktor normal ddi

Benim pembe lekelenmelerim transferden sonra başladı canım hala da devam ediyo jelin tortusu pembe geliyo bu korkulacak bise değil herkeste farklı renklerde geri gelebiliyo doktor normal ddi

Ben jel kullanmadim canim benim 6. Gunu kahve leke olmustu ama pembe leke jelden diye biliyorum bir hemsireye yaz istersen
Sağolun kızlar eğer devam ederse sorarım doktora.

Benim doktorum Müstecep hoca canım ben ona gidiyorum muayenesi 350 tl ve kontrol süresi 21 gün.
21 gun icindeki muayneler de tekrar muayene ucreti yok o zmaan buna sevindim cnm saol.
Bahcecinin bir diger topiğin de yilbasi ucretleri 400 tl olacak yazmislar da bakalim gidince gorucez

G gulbisss canım hayırlı olsun coook sevindim. Bu gün internete pek giremedim. Bütün yazıları okudum inan senin adına o kadar çook sevindim ki sanki bende cıkmış pozitif o derece :) bir hamişimiz daha arttı maşAllah sıra fatoceren8888 de. M Mystery3489 cnm sana da cok gecmiş olsun. Sonuc olarak Rabbim tüm hamiş kardeşlerimize bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin. Ve biz adaylara da hamiş olup kucağımıza almayı yaşatsın. Bu cuma gecesinde Allah ım hepimizin evlat hasretine son verip yuvamızı evlatlarımızla şenlendirsin. basbelasiyim canım sen de hic üzülme tek olsun sağlıklı olsun senin olsun.

Saol cnm allah razi olsun rabbim bizimkileri daim etsin ardindan da sizlere sevinelim ins

Anladim tesekkur ederim
. Ben sirf bahceci olsun diee ..doktor secmeye calisiyorum.icim.sinmiyor ne yapsamdaaa.. korkuyorum
3.deneme olacagi icin
Sizin kacinciydi
Canım ben memorialde de mustecp beyle denedim o zaman yine pozitif oldu sonucum hocam sayesinde. Ama erken dogum oldu malesef. Sonra yine denedm baska yerde negatf oldu arada yumurta takibi yaptrdm bi kere asilama denedm baska yerde ama seneler sonra yine mustecep hocama sigindim sukur rabbime gebeyim. Hic soru isaretin kalmasin kafanda. Git bi gorus. Insallah rabbim en iyilerini yazar dualarin kabul olur

Hala hastanedeyim arkadaslar .moralim iyi aslinda ama yine de korkuyorum sanirim bugun taburcu etcek mustecep bey beni..dun geldiginde Rahim agzim yine kisa ama evde dinlenince insallah atlatacaksin dedi,taburcu etmesi yakindir diye dusunuyorum. 1 haftadir yatiyorum tabi hep internette takildim bahceciler facebookta grup kurmus gordunuz mu bilmuyorum umut ol umut bul gibi biseydi basligi. Cok hosuma gitti. Uye oldum hemen. Bu hafta bi cok gruba uye oldum zaten okuyorum yazilanlari zaman geciyo. Ne cok insan var ne cok yolarkadasi var bizim gibi. Allahımmm dermansiz dert vermesinnn dualari kabul olsun tum herkesin. Hikayelerini okuyorum agliyorum off Allahm

Çook gecmiş olsun arkadaşım. Bu cuma yüzü suyu hürmetine Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıkla kucağına al inşAllah.

Çok geçmiş olsun hangi sebeple hastanede olduğunuzu kaçırmışım ama inşaallah bu sefer sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza neden erken Doğum olduğunu sorabilir miyim sakıncası yoksa

Cok guzel yazmissin canim yuregine saglik insallah hepimiz saglikla hayirla kavusuruz evlatlarimiza amin

Amin canım. İnşallah fire vermeden devam ederiz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…