Kullandigimiz ilaçlar cok farklı
canım inşallah ciddi birşey değildir.çoğu kişinin oluyormuş ilk dönemlerde kanaması inşallah seninki de öyle bir şeydir.haberdar et biziKizlar benimde dun kanamam vardi kesemiz suan 4 haftalik normalde ben 5 biliyordum. Mustecep hocayi aradim kanama olunca o da proluton vurdur dedi bende acile geldim muayne ettiler. Sonra kan uyusmazligi icin ignemi vurdular. Birazdan cikisim yapilcak kanama simdilik kesildi . Kendi doktoruna git dediler artik oraya gidicem simdi mustecep beye yazdim bakalim ne dicek ne zaman cagircak . Hayirlisi olur insallah. Allah buyuktur
Canım seninkisi 5.gün embriyosu muydu? Bence artmıştır bile stres yapmaKızlar transferin 7. Gunu kan sonucum 43.2 cıktı bugün 9. Gun diğerini akşam saatlerinde verdim o yüzden bu aksam tekrar vericem ıns değerim artar
Verdiğim güne gore daha köyü zateb idrar testi bende arttığını düşünüyorum. Evet 5. gün hatta 6. Gun bile denilebilir 6 gün blast olduCanım seninkisi 5.gün embriyosu muydu? Bence artmıştır bile stres yapma
Anladım canım. Eğer idrar testi koyulaştıysa için rahat olsun. Ben kimyasal geçirdiğimde gün çdrn güne azalmıştı. Seninki artmıştır o zaman.Verdiğim güne gore daha köyü zateb idrar testi bende arttığını düşünüyorum. Evet 5. gün hatta 6. Gun bile denilebilir 6 gün blast oldu
evet kendine alanında iyi bir kadın doğumcu bul arkadaşım onunla yoluna devam etInsallah canim benim . Ilk muayne icin mustecep beye gidicektim sanirim onada gerek kalmadi normal bir kadin dogum uzmanina gidicem . Yani msutecep beyin artik yapacak biseyi kalmadi. Elinden geleni yapti sagolsun
Canım bu arada sen Tekirdağda hangi kadın doğumcuya gidecek hamile kalıncaevet kendine alanında iyi bir kadın doğumcu bul arkadaşım onunla yoluna devam et
Kan uyuşmazlığı için bana kadın Doğum doktorum 28.haftada test yaptırcak sonra iğnem olacak. Kan uyuşmazlığının kanama yaptığını ilk kez duyuyorum canim ? İnşaallah kanaman durmuştur söylediğin iğne düşük tehdidine karşı yapılıyor diye biliyorum. Hepimiz sırayla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız inşaallah kucağımızaKizlar benimde dun kanamam vardi kesemiz suan 4 haftalik normalde ben 5 biliyordum. Mustecep hocayi aradim kanama olunca o da proluton vurdur dedi bende acile geldim muayne ettiler. Sonra kan uyusmazligi icin ignemi vurdular. Birazdan cikisim yapilcak kanama simdilik kesildi . Kendi doktoruna git dediler artik oraya gidicem simdi mustecep beye yazdim bakalim ne dicek ne zaman cagircak . Hayirlisi olur insallah. Allah buyuktur
Artar canim endişelenme değerin de çok güzel maşaallah korkmaKızlar transferin 7. Gunu kan sonucum 43.2 cıktı bugün 9. Gun diğerini akşam saatlerinde verdim o yüzden bu aksam tekrar vericem ıns değerim artar
Saol cnm ınsallahArtar canim endişelenme değerin de çok güzel maşaallah korkma
güzel bir soru inan bilemiyorum yaşam hastanesinde Esengül Can, Namık Kemal Üniversite Hastanesinde Yrd.Doç. Erson AKSU veya Yrd.Doç Sinem ALBAYRAK KAYA veya Çorlu Reyyap Hastanesinde TOYGUN bey olabilir ama karar vermedim.Canım bu arada sen Tekirdağda hangi kadın doğumcuya gidecek hamile kalınca
maşallah arkadaşım değerin güzel rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsinKızlar transferin 7. Gunu kan sonucum 43.2 cıktı bugün 9. Gun diğerini akşam saatlerinde verdim o yüzden bu aksam tekrar vericem ıns değerim artar
Arafa batma gibi oluyor bi gerilme hissi oluyor ama normal şeyler diye takmıyorum. Yalnız öok fena grip oldum dünden beri sürekli hapşırıyorum inşallah etkilemezgüzel bir soru inan bilemiyorum yaşam hastanesinde Esengül Can, Namık Kemal Üniversite Hastanesinde Yrd.Doç. Erson AKSU veya Yrd.Doç Sinem ALBAYRAK KAYA veya Çorlu Reyyap Hastanesinde TOYGUN bey olabilir ama karar vermedim.
Benim drum Namık Kemal Ünhiversitesinde Yard.Doç. Nicel TAŞDEMİR di o da ayrılmış sanırım ordan şimdi kararsızım
senin aklında biri varmı
nasılsın bugün canım dün nasıl geçti sıkışık olma durumu nasıl oldu tranfer öncesi
canım hakkında hayırlısı olsun hapşurmadan korkma birşey olmazArafa batma gibi oluyor bi gerilme hissi oluyor ama normal şeyler diye takmıyorum. Yalnız öok fena grip oldum dünden beri sürekli hapşırıyorum inşallah etkilemezben genesisde ümit bey var ona gitmeyi düşünüyorum canım. Annemin eski doktoru ve çok ilgili geldi bana. Araştırma hastanesinde acil bir durum olsa ulaşmak kolay olur mu ki doktora
Senin dediğin doktorları da bi araştırayım o zaman. Demek özelleri var özel yasak değil miydi yaa şaşırdım. O zaman olur tabicanım hakkında hayırlısı olsun hapşurmadan korkma birşey olmaz
namık kemal üniversitesinde özelden devamlı kontrolleri yaptırırsan o zaman sıkıntı olmaz diye düşünüyorum ona görede dr durumunu bildiğinden ilgilenirler diye düşünüyorum ama inan yinede emin olamıyorum.
Ümit Ekmen'den bahsediyorsun sanırım hayırlısı olsun güzel haberlerini alırız inşallah ve kontrollerine başlarsın inşallah
hayır özel muayeneleri yok üniversite içinde saat 16,00 dan sonra en son 120 TL ücret karşılığı faturalandırılıyor bu ücret öyle bakıyorlar. en azından bir kez gidip özel durumda kendilerine ulaşıp ulaşamayacağını sorabilirsin özellikle Sinem hanım çok tutuluyorSenin dediğin doktorları da bi araştırayım o zaman. Demek özelleri var özel yasak değil miydi yaa şaşırdım. O zaman olur tabi
Aa ne güzelmiş. Hepsine bakıcam canım sağolhayır özel muayeneleri yok üniversite içinde saat 16,00 dan sonra en son 120 TL ücret karşılığı faturalandırılıyor bu ücret öyle bakıyorlar. en azından bir kez gidip özel durumda kendilerine ulaşıp ulaşamayacağını sorabilirsin özellikle Sinem hanım çok tutuluyor
Amin inşallahmaşallah arkadaşım değerin güzel rabbim sağlıkla ve hayırlısı ile tamamlamayı nasip etsin
Gecmis olsun cnaim dikkat etKizlar benimde dun kanamam vardi kesemiz suan 4 haftalik normalde ben 5 biliyordum. Mustecep hocayi aradim kanama olunca o da proluton vurdur dedi bende acile geldim muayne ettiler. Sonra kan uyusmazligi icin ignemi vurdular. Birazdan cikisim yapilcak kanama simdilik kesildi . Kendi doktoruna git dediler artik oraya gidicem simdi mustecep beye yazdim bakalim ne dicek ne zaman cagircak . Hayirlisi olur insallah. Allah buyuktur