Canım olsun bir bebişin seninle en azından sağlıkla kucağına alacaksın allahın izniyleKizlar biz kucuk kesede bebegi goremedik kuculmeye baslamis tek bebekle devam ediyoruz sukur Allahim her isteyene hayirli saglikli evlat versin
Amin cnaim insallahAminn insallah kuzum
Ya tek olsun senin olsun rabbim onu sana bağışlasın kucağına almayı nasip etsin insallah
Sagol canm hayirlisi bakalm Allab buyukturGecmis olsun cnaim dikkat et
Hakkinda hayırlısı olsun cnm rabbim kalan minnagina ömür versin insKizlar biz kucuk kesede bebegi goremedik kuculmeye baslamis tek bebekle devam ediyoruz sukur Allahim her isteyene hayirli saglikli evlat versin
Amin insallah canim Allah hayirli saglikli evlatlar versinCanım olsun bir bebişin seninle en azından sağlıkla kucağına alacaksın allahın izniyle
Amin canim insallahHakkinda hayırlısı olsun cnm rabbim kalan minnagina ömür versin ins
Sagol canm benimm@Mucizeolsakeske cnm çok geçmiş olsun iyi bak kendine
Kizlar biz kucuk kesede bebegi goremedik kuculmeye baslamis tek bebekle devam ediyoruz sukur Allahim her isteyene hayirli saglikli evlat versin
Kan uyusmazligi icin kanamam olmadi canim. Acile gidince yaptilar.Kan uyuşmazlığı için bana kadın Doğum doktorum 28.haftada test yaptırcak sonra iğnem olacak. Kan uyuşmazlığının kanama yaptığını ilk kez duyuyorum canim ? İnşaallah kanaman durmuştur söylediğin iğne düşük tehdidine karşı yapılıyor diye biliyorum. Hepimiz sırayla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi alırız inşaallah kucağımıza
Aynen canim oyle yapicamevet kendine alanında iyi bir kadın doğumcu bul arkadaşım onunla yoluna devam et
Yazını o şekilde anladım o zaman demek ki canim geçmiş olsun sen yine de 28.haftada da hatırlat Ne olur Ne olmaz benim kartıma özellikle not aldı ve altını çize çize uyardı doktorum. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Sağlıkla alalım inşaallah bebişlerimizi kucağımıza hepimizKan uyusmazligi icin kanamam olmadi canim. Acile gidince yaptilar.
Tamam canim.o gune gelelim de insallah hayatta unutmam zaten soruyorlar hemen kan uyusmazligi varmi diye. Aminn canim benim insallah hayirlisiyla aliriz.
Yazını o şekilde anladım o zaman demek ki canim geçmiş olsun sen yine de 28.haftada da hatırlat Ne olur Ne olmaz benim kartıma özellikle not aldı ve altını çize çize uyardı doktorum. Bizde de kan uyuşmazlığı var. Sağlıkla alalım inşaallah bebişlerimizi kucağımıza hepimiz
Olsun canim benim saglikli olsun yeterki tek olsada olur.Kizlar biz kucuk kesede bebegi goremedik kuculmeye baslamis tek bebekle devam ediyoruz sukur Allahim her isteyene hayirli saglikli evlat versin
Tabiki canim sukurler olsun :)Olsun canim benim saglikli olsun yeterki tek olsada olur.
Ya ben simdi size keseyi atsam anlarmisiniz. Normal mi acaba biraz panik oldm daTabiki canim sukurler olsun :)
4 haftalik normal mi simdi icinde bisey gozukmemesi. Ve kanaman yok dedi doktor . Hafif kahverengi leke geliyor bi damla falan. Aksamada progestani vurdurcam