burda olduğunu bilse idim görüşürdük tekirada canım yaa
hadi bakalım güzel haberlerini alalım inşallah
canım senin transfer edilecek embriyo 5. gün embriyosumu en baştan çözdürülüp 5. günemi gitti
havada yağmurlu dikkatli gidin canım
Hayırlı haberleriniz bekliyoruz canm bebeğin sana sıkı sıkı tutunur insallah rahat ol stres yapma insallah hersey cok güzel olcak
Canım 13 de alırlar seni 1 saat önceden çağırıyorlar ben istanbulda olduğum.halde 1.5 saat mesafedeydim tekirdağ 2 adım canının sıkma yetişirsiniz yeter ki telaşa kapılmayın haba da yağmurlu dikkatli gelin bizde çok panik yapmıştık giderken 2 de aradilar beni de 3 te gelin diye 3 de orda olmama rağmen 4. 5 oldu transferAslında ben yazmıştım ilk zamanlrda sana canım ben de tekirdağdayım diye ama sanırım arada kaynadıevet tatlım en baştan 5.güne gitti bugün de direkt çözdüler muhtemelen ve hemen transfer edilcek ki bizi çat diye çağırdılar. Rabbim inşallah ol der de bizim bebeğimiz olur
Tekrar aradık zaten 1 de en geç burda olun dediler. Dediğin gibidir kesin. Yoldayız şimdi. Çok sağolun kızlar desteğiniz çok iyi geliyorCanım 13 de alırlar seni 1 saat önceden çağırıyorlar ben istanbulda olduğum.halde 1.5 saat mesafedeydim tekirdağ 2 adım canının sıkma yetişirsiniz yeter ki telaşa kapılmayın haba da yağmurlu dikkatli gelin bizde çok panik yapmıştık giderken 2 de aradilar beni de 3 te gelin diye 3 de orda olmama rağmen 4. 5 oldu transfer
Valla 12 ye hayatta yetişemeyiz zaten ama yolda içiyorum şimdiden sıkıştım12 orda olmuycak gibi olursan araba fa 3 4 bardak su iç canım ama 12 orda olacaksan gerek yok orda mesane dolumunu ölçüp ıciriyorlar duruma gire içersin
En iyisi olsun insallah :) transfer saatin kac canimSağol tatlım embriyolog kalın derse kalmayı düşünüyoruz
Muhtemelen 1 deEn iyisi olsun insallah :) transfer saatin kac canim
Ohh masallah canim insallah ski ski tutunacaklar sana ben inaniyorum :) dualarimdasin canimMuhtemelen 1 desağol canım
Tek embriyo transfer edilecek inşallah tutunurOhh masallah canim insallah ski ski tutunacaklar sana ben inaniyorum :) dualarimdasin canim
Bi tane olsun sizin olsun canimTek embriyo transfer edilecek inşallah tutunur
Haydi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Gerisayım başladı. İnşAllah 1 hafta sonra kızlar hamileyim diye bize müjdeyi verirsin.Tek embriyo transfer edilecek inşallah tutunur
Hayal gibi geliyor inşallah canımHaydi canım hayırlı haberlerini bekliyoruz. Gerisayım başladı. İnşAllah 1 hafta sonra kızlar hamileyim diye bize müjdeyi verirsin.
vallahi görmedim yaaaAslında ben yazmıştım ilk zamanlrda sana canım ben de tekirdağdayım diye ama sanırım arada kaynadıevet tatlım en baştan 5.güne gitti bugün de direkt çözdüler muhtemelen ve hemen transfer edilcek ki bizi çat diye çağırdılar. Rabbim inşallah ol der de bizim bebeğimiz olur
Burdasın derken? Nerde grupta mı?vallahi görmedim yaaa
test gününe kadar burdasın dimi
Canım oldu heralde transferin dimiBurdasın derken? Nerde grupta mı?
Hayır tatlım şimdi alacaklar bekliyorum sıkışık bir şekildeCanım oldu heralde transferin dimi