- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım oldumu transferin nasılsınKızlar transferden sonra telefonu bırakıcam baya yazamayabilirim.merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi
temirdağdamısın demek istedimBurdasın derken? Nerde grupta mı?
İyi haberlerini bizle paylaşmayı unutma. Hayırlı uğurlu olsun şimdidn. Sağlıkla kucağında da görmek nasip etsin Allah.Kızlar transferden sonra telefonu bırakıcam baya yazamayabilirim.merak etmeyin. Öpüyorum hepinizi
canım bizimde süreç yaklaşıyor senin ocak adeti ne zamanİyi haberlerini bizle paylaşmayı unutma. Hayırlı uğurlu olsun şimdidn. Sağlıkla kucağında da görmek nasip etsin Allah.
Saray’da oturuyoruz canımtemirdağdamısın demek istedim
Malesef tatlim aile hekimliğinde bir gün so da çıkıyor ya çıkmamış henüz
Hayırlı uğurlu müjdeli olsunSağolun kızlar transferim oldu şimdi geldik eve. Sırada siz varsınız hadi bakalım
Hadi insallah guzel haberler vereceksin bize hayirli olsun canimSağolun kızlar transferim oldu şimdi geldik eve. Sırada siz varsınız hadi bakalım
Evet heyecanlı günler başlıyor. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün. Adetim 1. gününden başlayarak estrofem ve koraspin içecem inşAllah. Şimdi sadece vitaminler içiyorum. Decavit ve Omepa Q10. Adetime daha 8-9 gün var canım.canım bizimde süreç yaklaşıyor senin ocak adeti ne zaman
dr ilaç verdimi transfer öncesi için
Pardon canım seni basbelasiyim ile karıştırdım ablası onun Tekirdağ'da idi ben merkezdeyimSaray’da oturuyoruz canım
Hadi bakalım senden sonra ben geliyorum canımEvet heyecanlı günler başlıyor. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün. Adetim 1. gününden başlayarak estrofem ve koraspin içecem inşAllah. Şimdi sadece vitaminler içiyorum. Decavit ve Omepa Q10. Adetime daha 8-9 gün var canım.
Şu anda crinon jel coraspin prednol ve elevit kullanıyorım.östrojem bantlarım var bir de. Transferden 5 gin önce prolunot iğne oldum 3.gün tekrar aynı iğneden olucam canım.Pardon canım seni basbelasiyim ile karıştırdım ablası onun Tekirdağ'da idi ben merkezdeyim
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız
Hangi ilaçları kullanıyorsun canim
İnşAllah canım. Allah yüzümüzü güldürsünHadi bakalım senden sonra ben geliyorum canım
çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını canımKizlar benimde dun kanamam vardi kesemiz suan 4 haftalik normalde ben 5 biliyordum. Mustecep hocayi aradim kanama olunca o da proluton vurdur dedi bende acile geldim muayne ettiler. Sonra kan uyusmazligi icin ignemi vurdular. Birazdan cikisim yapilcak kanama simdilik kesildi . Kendi doktoruna git dediler artik oraya gidicem simdi mustecep beye yazdim bakalim ne dicek ne zaman cagircak . Hayirlisi olur insallah. Allah buyuktur
Insallah canim benim . Ilk muayne icin mustecep beye gidicektim sanirim onada gerek kalmadi normal bir kadin dogum uzmanina gidicem . Yani msutecep beyin artik yapacak biseyi kalmadi. Elinden geleni yapti sagolsunçok geçmiş olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını canım