Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım bizimde süreç yaklaşıyor senin ocak adeti ne zaman
dr ilaç verdimi transfer öncesi için
Evet heyecanlı günler başlıyor. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün. Adetim 1. gününden başlayarak estrofem ve koraspin içecem inşAllah. Şimdi sadece vitaminler içiyorum. Decavit ve Omepa Q10. Adetime daha 8-9 gün var canım.

Evet heyecanlı günler başlıyor. Rabbim hepimizin yüzün güldürsün. Adetim 1. gününden başlayarak estrofem ve koraspin içecem inşAllah. Şimdi sadece vitaminler içiyorum. Decavit ve Omepa Q10. Adetime daha 8-9 gün var canım.
Hadi bakalım senden sonra ben geliyorum canım

Pardon canım seni basbelasiyim basbelasiyim ile karıştırdım ablası onun Tekirdağ'da idi ben merkezdeyim
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alacağız
Hangi ilaçları kullanıyorsun canim
Şu anda crinon jel coraspin prednol ve elevit kullanıyorım.östrojem bantlarım var bir de. Transferden 5 gin önce prolunot iğne oldum 3.gün tekrar aynı iğneden olucam canım.

Kizlar benimde dun kanamam vardi kesemiz suan 4 haftalik normalde ben 5 biliyordum. Mustecep hocayi aradim kanama olunca o da proluton vurdur dedi bende acile geldim muayne ettiler. Sonra kan uyusmazligi icin ignemi vurdular. Birazdan cikisim yapilcak kanama simdilik kesildi . Kendi doktoruna git dediler artik oraya gidicem simdi mustecep beye yazdim bakalim ne dicek ne zaman cagircak . Hayirlisi olur insallah. Allah buyuktur

Kizlar benimde dun kanamam vardi kesemiz suan 4 haftalik normalde ben 5 biliyordum. Mustecep hocayi aradim kanama olunca o da proluton vurdur dedi bende acile geldim muayne ettiler. Sonra kan uyusmazligi icin ignemi vurdular. Birazdan cikisim yapilcak kanama simdilik kesildi . Kendi doktoruna git dediler artik oraya gidicem simdi mustecep beye yazdim bakalim ne dicek ne zaman cagircak . Hayirlisi olur insallah. Allah buyuktur
çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını canım

çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına alırsın evladını canım
Insallah canim benim . Ilk muayne icin mustecep beye gidicektim sanirim onada gerek kalmadi normal bir kadin dogum uzmanina gidicem . Yani msutecep beyin artik yapacak biseyi kalmadi. Elinden geleni yapti sagolsun

X