Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kızlar şunu da size danışmak istiyorum bugün acilde doktor vajinal muayene yaptı yarın Müstecep hocaya gidicem iki gün üst üste bir zararı olur mu acaba

Selam kizlar. Transfer tarihin belli oldu. Carsamba gunu. Doktor iki embriyo verelim dedi ama esim istemedigi icin tek embriyo transfer edilecek. Gerisi allahtan

canım hayırlı olsun arkadaşım tek çift farktemez sağlıkla hayırlısı ile kucağımızda evlad görmek nasip olur inşallah

Kızlar bugün 5. Gunu transferin biliyorim çok erken ama dayanamadım yaptım sizlerde benim gördüğüm hayalet çizgiyi görüyormusunuz...

canım burdan da tebrik ederim allah sağlıkla kucağında göstersin kuzunu tebriklerr

Bayanlar lutfen yardimci.olun 3.deneme icin

Mustecep bey ,remzi bey ,guvenc bey ??

Hastasini birebir takip eden kim ??

arkadaşım ben Remzi Beyin hastasıyım kendi takip yapıyor ve çok ilgili ve bilgili
kendisine güveniyorum ama merkezde görev yapan drlar alanında en iyileri hayırlısı olsun tercihiniz inşallah

Kirmizi lekemi kahve mi bendede vardi once haftada bir defa falandi ama sonra 3 gun uste uste gelince depot diye bir inge oldum simdi gecti .. bu arada transferden 5 gun once basladigim progestan 2 ampul igne oluyorum hergun
Canım sana da mı transferden 5 gün önce ampul mu vurdular.bana da ilk defa transferdene önce vurdular.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…