- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
Var canim var insallah seninle kucuk yavrun ama birsey diyeyimmo hamilelik inanilmaz zor Allah esirgesin bir sey olacak diye cok korkuyorsun insallah bu telaslari herkes yasar sonrada saglikla hayirla kucagimiza alirizO O4lylmbasbelasiyim Canicimm Kızlar transferin 7. Gunu bugün erken gebelik testi bulamadım normal test ile denedim sizce nasıl
Tabiki ugurlu totem yaptim okadarInsallah cnm. Bu topik gerçekten uğurlu sanırım ve ıns sende en kısa zamanda güzel haber vereceksin şimdiden hayırlı uğurlu olsun transferin
Ben kalp atisina kadar ruyada saniyordum kendimi :)Kız kanda çıkınca bile inanamayanların içindesin farkında mısın kalk Bi kan testi baktır
Insallah bitanem saolunVar canim var insallah seninle kucuk yavrun ama birsey diyeyimmo hamilelik inanilmaz zor Allah esirgesin bir sey olacak diye cok korkuyorsun insallah bu telaslari herkes yasar sonrada saglikla hayirla kucagimiza aliriz
Haklısınız balla siz suoer başlattınız ınsallah bizler devam ettiricezTabiki ugurlu totem yaptim okadarlutfen akisi duzeni degistirmeyin inanin sadece
Sağol canım inşallah allah yüzümüzü güldürürDualarımız seninle cnm inşAllah bu defa bebeğin seni hiiç bırakmaz. Yavruna kavuşursun
Canm ben 4 gün kan verdim 2.87 çıktı 5 gün idrarda çıktı ama yarım saat sonra belli oldu 7 gün kan verdim 65.66 çıktı . Hcg idrara geçtiyse kana kesin geçmiştirSenin testinde bu kadar silikmiydi peki kan vermek için erken mi acaba diye düşünüyorum da
Anladım cnm bende esimi ikna edersem vericem bugün oda erken diye sonuç değişirse üzülürüm diye korkuyor ama bole de aynı şey ister istemez kanda olsa idrar da olsa takılıyor kafaya sanırm kan daha iyi olucakCanm ben 4 gün kan verdim 2.87 çıktı 5 gün idrarda çıktı ama yarım saat sonra belli oldu 7 gün kan verdim 65.66 çıktı . Hcg idrara geçtiyse kana kesin geçmiştir
Bende gordum hayirli olsun.bu arada sigara kullanan varmi aranizda
Canm ben 4 gün kan verdim 2.87 çıktı 5 gün idrarda çıktı ama yarım saat sonra belli oldu 7 gün kan verdim 65.66 çıktı . Hcg idrara geçtiyse kana kesin geçmiştir
vallahi duyduğum en erken kan testini sen yaptırmışsın canım
allah tamamına erdirsin[/QUOTE
Ben sadece folbiol kullandımBayanlar yumurta toplama.oncesi hangi vitaminler veriliyor
Bayanlar icinizde bana yardimci olacak biri yokmu ?? Tamamozaman sadece mustecepbeyim hastalari kimler ???onlar yardimci olsun bari
Canim krilom cok faydali doktorum onu verdi hemen basla sendeBen sadece folbiol kullandım
Bana doktorum elevit verdi hep onu kullanıyorum.Bayanlar yumurta toplama.oncesi hangi vitaminler veriliyor
Bende birakamadim hala transferden sonra icmicem ama oncesi cok zarari varmi acabamalesef ben ama ocaktaki adetle bırakacağım inşallah benim şubatta transfer
ne kadar erken bırakırsak o kadar iyi diye düşünüyorum onun için son ana bırakmayacağım inşallahBende birakamadim hala transferden sonra icmicem ama oncesi cok zarari varmi acaba
Canim ben elevitle folik asit ictimBayanlar yumurta toplama.oncesi hangi vitaminler veriliyor