Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

canım hayırlı olsun arkadaşım tek çift farktemez sağlıkla hayırlısı ile kucağımızda evlad görmek nasip olur inşallah
İnşallah canım inşallah. Tutmazsa da devam edicez denemeye artık napalım. Ama ben umutluyum bu defa bu topik herkese uğurlu geldi bak @gulbisss de hamile hayırlısıyla:KK49::dua:

Ay hamilemiyim sence de bana hep acaba diyirim senin transfer yrn dimi canim
Canım şu anda kesin hamilesin kendine çok dikkat et bol bol protein al ve kan verip testi tekrarla. Önemli olan katlanarak artması :dua: evet benim transferim yarın:anneadayı:

@O4lylm basbelasiyim basbelasiyim Canicimm Canicimm Kızlar transferin 7. Gunu bugün erken gebelik testi bulamadım normal test ile denedim sizce nasıl
Çok silik de olsa var gibi ama ben hcg de pozitifi gördükten Sonra bile normal testte baktım bundan daha belirgin ama silinikti. Çok geç geçti benimkisi idrara. Kanda baktırmak için ne bekliyorsun inşaallah orda belki de değer yüksektir benimkisi gibi:dua::emir_bebek:

Kan testi hemen yapmak istemedim ya dusuk cikacak üst ust e sürekli bakacam stress olmakdan korkuyirim. Saolun kızlar cevaplar icn iyiki varsınız
Valla ben de çok üst üste baktırdım ama muallakta kalmaktansa tercihim baktırmak olurdu erken öğrenmenin tek stresi kese ve kalp atışı için uzun beklemek bence :emir_bebek:

Bayanlar lutfen yardimci.olun 3.deneme icin

Mustecep bey ,remzi bey ,guvenc bey ??

Hastasini birebir takip eden kim ??
Canım ben güvenç beyn hastasıyım. Bu 3.denemem olacak ve doktorumdan çok memnun olduğumuz için sırf tekrar bahçecide denedk. Yani kendisi çok dobradır ve maddi olarak bi beklentisi vs yok ne gerekyorsa onu yapıyor testlerdenfalan da. Ama lakayt bir insan değil ve soru sormadıkça pek cevap vermez onu da söylyiegim.

X