- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
İnşallah canım inşallah. Tutmazsa da devam edicez denemeye artık napalım. Ama ben umutluyum bu defa bu topik herkese uğurlu geldi bak @gulbisss de hamile hayırlısıylacanım hayırlı olsun arkadaşım tek çift farktemez sağlıkla hayırlısı ile kucağımızda evlad görmek nasip olur inşallah
Ay hamilemiyim sence de bana hep acaba diyirim senin transfer yrn dimi canimİnşallah canım inşallah. Tutmazsa da devam edicez denemeye artık napalım. Ama ben umutluyum bu defa bu topik herkese uğurlu geldi bak @gulbisss de hamile hayırlısıyla
Canım şu anda kesin hamilesin kendine çok dikkat et bol bol protein al ve kan verip testi tekrarla. Önemli olan katlanarak artmasıAy hamilemiyim sence de bana hep acaba diyirim senin transfer yrn dimi canim
Sağol tatlım inşallah inşallahInsallah cnm. Bu topik gerçekten uğurlu sanırım ve ıns sende en kısa zamanda güzel haber vereceksin şimdiden hayırlı uğurlu olsun transferin
Dualarımız seninle cnm inşAllah bu defa bebeğin seni hiiç bırakmaz. Yavruna kavuşursunCanım şu anda kesin hamilesin kendine çok dikkat et bol bol protein al ve kan verip testi tekrarla. Önemli olan katlanarak artmasıevet benim transferim yarın
Dilerim ki hamişsin:) Ayy inşAllah hamişsin. Kendine dikkat et ve bebişinle musmutlu yoluna devam et. İnşAllah sağlıcakla kucağına almak da nasip olurAy hamilemiyim sence de bana hep acaba diyirim senin transfer yrn dimi canim
Amin cnm inşalalh darısı hepimizin başına olsunDilerim ki hamişsin:) Ayy inşAllah hamişsin. Kendine dikkat et ve bebişinle musmutlu yoluna devam et. İnşAllah sağlıcakla kucağına almak da nasip olur
Çok silik de olsa var gibi ama ben hcg de pozitifi gördükten Sonra bile normal testte baktım bundan daha belirgin ama silinikti. Çok geç geçti benimkisi idrara. Kanda baktırmak için ne bekliyorsun inşaallah orda belki de değer yüksektir benimkisi gibi@O4lylmbasbelasiyim Canicimm Kızlar transferin 7. Gunu bugün erken gebelik testi bulamadım normal test ile denedim sizce nasıl
Kız kanda çıkınca bile inanamayanların içindesin farkında mısın kalk Bi kan testi baktırAy hamilemiyim sence de bana hep acaba diyirim senin transfer yrn dimi canim
Kan testi hemen yapmak istemedim ya dusuk cikacak üst ust e sürekli bakacam stress olmakdan korkuyirim. Saolun kızlar cevaplar icn iyiki varsınızKız kanda çıkınca bile inanamayanların içindesin farkında mısın kalk Bi kan testi baktır
Valla ben de çok üst üste baktırdım ama muallakta kalmaktansa tercihim baktırmak olurdu erken öğrenmenin tek stresi kese ve kalp atışı için uzun beklemek benceKan testi hemen yapmak istemedim ya dusuk cikacak üst ust e sürekli bakacam stress olmakdan korkuyirim. Saolun kızlar cevaplar icn iyiki varsınız
Bakalım cnm eşimi ikna edersem bu aksam iğne için giidnce yaptırırım bakarsınValla ben de çok üst üste baktırdım ama muallakta kalmaktansa tercihim baktırmak olurdu erken öğrenmenin tek stresi kese ve kalp atışı için uzun beklemek bence
Canim ben guvence gitmistim ilgi sifir digerlerini bilemiyorumBayanlar lutfen yardimci.olun 3.deneme icin
Mustecep bey ,remzi bey ,guvenc bey ??
Hastasini birebir takip eden kim ??
Bende gordum hayirli olsun.bu arada sigara kullanan varmi aranizda@O4lylmbasbelasiyim Canicimm Kızlar transferin 7. Gunu bugün erken gebelik testi bulamadım normal test ile denedim sizce nasıl
Ben kullanıyorum. Ama transferden sonra bırakıyorum tabikşBende gordum hayirli olsun.bu arada sigara kullanan varmi aranizda
Canım ben güvenç beyn hastasıyım. Bu 3.denemem olacak ve doktorumdan çok memnun olduğumuz için sırf tekrar bahçecide denedk. Yani kendisi çok dobradır ve maddi olarak bi beklentisi vs yok ne gerekyorsa onu yapıyor testlerdenfalan da. Ama lakayt bir insan değil ve soru sormadıkça pek cevap vermez onu da söylyiegim.Bayanlar lutfen yardimci.olun 3.deneme icin
Mustecep bey ,remzi bey ,guvenc bey ??
Hastasini birebir takip eden kim ??
Ne zaman baktırırsan baktır inşaallah güzel pozitif sonuçlar alır paylaşırsın canimBakalım cnm eşimi ikna edersem bu aksam iğne için giidnce yaptırırım bakarsın
Saol tatlim ınsallahNe zaman baktırırsan baktır inşaallah güzel pozitif sonuçlar alır paylaşırsın canim
Evet 2 ampul oluyordum surekliCanım sana da mı transferden 5 gün önce ampul mu vurdular.bana da ilk defa transferdene önce vurdular.