Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Tecrübeli arkadaşlara bir sorun var transferin 2. Günden beridir hergun aynı saatte sol kasığımdan vaginam a doğru bir sanci oluyor ilk olduğunda 20 sn ye kadar sürdü sonrakiler 5 sn falan oldu yani anlık ama çok keskin bir şekilde hissediyorum sizce bu iyiye işaret mi başka herhangi bir belittim yok

Canım hissettiklerin de hissetmediklerin de hiç bir şeye işaret değil. Bir şeyler hissetmen ilaçlardan da gebelikten de olabilir. Ama sen pozitif düşün hamilesin unutma

Canim belirtiye takilma benim kasiklarim da inanilmaz agri olmustu ozellikle sagda ve gaz coktu ama mucizenin belirtisi fazla yoktu belli olmaz insallah tutunmustur minnoscuk :)

Bende ilk denememi ulun beyde medical parkta yaptim.ne yazikki negatif oldu..simdi bahceci fulya veya erbil.bey arasindayim

Canim erbil bey cok iyi dr ama era konusunda ben iyi niyet dusunmuyorum cunku herkese era istiyor era 1. Kalite blast emb transferi yapildigi halde hic hamile kalamayan kadinlara yapilir

Bana 2 kere.. ve 2 sidede 2 sey kez 5.gun emb koyuldu..ilki kimyasal.ikincisi negatif oldu.. bu durumda era olmali mi???benim bildigim.era hic gebe kalamayanlara.. ben ole yada bile 3 kimyasal 1de .10.hafta kaybimvar acikcasi.oyuzden era lazim mii bilmiyoru

Ben soyleyince yanlis anlasiliyor canim era kime yapilmali diye arastir gorursun

Merhaba kızlar tüp bebek için güvenç hocayı düşünüyordum takı başka bor sayfada guvenc hoca ile ilgili olumsuz seyler yazılmış kafam çok karışık açıkcası

Merhaba kızlar tüp bebek için güvenç hocayı düşünüyordum takı başka bor sayfada guvenc hoca ile ilgili olumsuz seyler yazılmış kafam çok karışık açıkcası

10. Hafta kaybı tüp bebek tedavisiyle mi olmuştu canım

Kızlar bugün 5. Gunu transferin biliyorim çok erken ama dayanamadım yaptım sizlerde benim gördüğüm hayalet çizgiyi görüyormusunuz...

Eklentiler

• 20180101_002544.jpg
    52,6 KB · Görüntüleme: 51
Bugün 5. Gun ya bir daha 7. Gun ilk idrarla bakayim dedim ama yrn sabah mi baksam ki
basbelasiyim Canim seni etiketliyorum bir bak arkadaşımıza canim aynı durumu o yaşamıştı Ve ikizleri var çok şükür benim çok geç çıktı idrarda sadece öyle öneriliyor Ve yarına kadar da inşaallah hcg hormonu biraz daha artacak ondan söyledim ben olsam yapardım O O4lylm de laborant canim tüm ilgililer burda mutlaka döneceklerdir güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah

Ins cnm zateb baştan beridir sizleri takip ediyorum hepimiz bana umut oldunuz iyi ki varsınız canlar. Bende ebeyim ama kendi başına gelince sizin gibi arkadaşlara başvurmadan olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…