Hadi hayırlısı bebisine kavuşacaksın demek ki sende hafi bakalim hiç ayrılmayın insSelam kizlar. Transfer tarihin belli oldu. Carsamba gunu. Doktor iki embriyo verelim dedi ama esim istemedigi icin tek embriyo transfer edilecek. Gerisi allahtan
Canım hissettiklerin de hissetmediklerin de hiç bir şeye işaret değil. Bir şeyler hissetmen ilaçlardan da gebelikten de olabilir. Ama sen pozitif düşün hamilesin unutmaTecrübeli arkadaşlara bir sorun var transferin 2. Günden beridir hergun aynı saatte sol kasığımdan vaginam a doğru bir sanci oluyor ilk olduğunda 20 sn ye kadar sürdü sonrakiler 5 sn falan oldu yani anlık ama çok keskin bir şekilde hissediyorum sizce bu iyiye işaret mi başka herhangi bir belittim yok
Canim belirtiye takilma benim kasiklarim da inanilmaz agri olmustu ozellikle sagda ve gaz coktu ama mucizenin belirtisi fazla yoktu belli olmaz insallah tutunmustur minnoscuk :)Tecrübeli arkadaşlara bir sorun var transferin 2. Günden beridir hergun aynı saatte sol kasığımdan vaginam a doğru bir sanci oluyor ilk olduğunda 20 sn ye kadar sürdü sonrakiler 5 sn falan oldu yani anlık ama çok keskin bir şekilde hissediyorum sizce bu iyiye işaret mi başka herhangi bir belittim yok
Bahçeci ve umut tüp bebek ismini duyunca nedense geriliyorum.
İlk tedavim Bahçeci'de olmuştu, verdikçe verdi ilacı transfer ederken çok kaliteli dedikleri embriyolar negatif sonucu alınca kalitesiz oluverdi. Umut'da denediğim zaman Ulun bey vardı, o da erken menopoz sorunu olunca çok da ilgilenmedi. Benim 5 senedir tedaviyi bırakmama sebeplerdendir kendisi. Şimdi yeni dr arayışındayım. Amh düşük olunca merkezler başarı oranları azalır diye yaklaşmak istemiyorlar. Bahçeci'den ayrılan Erbil bey varmış, nasıl bir dr kendisi acaba ?
Sevgiler herkese
Canim erbil bey cok iyi dr ama era konusunda ben iyi niyet dusunmuyorum cunku herkese era istiyor era 1. Kalite blast emb transferi yapildigi halde hic hamile kalamayan kadinlara yapilir
Ben soyleyince yanlis anlasiliyor canim era kime yapilmali diye arastir gorursunBana 2 kere.. ve 2 sidede 2 sey kez 5.gun emb koyuldu..ilki kimyasal.ikincisi negatif oldu.. bu durumda era olmali mi???benim bildigim.era hic gebe kalamayanlara.. ben ole yada bile 3 kimyasal 1de .10.hafta kaybimvar acikcasi.oyuzden era lazim mii bilmiyoru
İnşaallah güzel pozitif haberlerini bekliyoruzSelam kizlar. Transfer tarihin belli oldu. Carsamba gunu. Doktor iki embriyo verelim dedi ama esim istemedigi icin tek embriyo transfer edilecek. Gerisi allahtan
Saol canım inşallahİnşaallah güzel pozitif haberlerini bekliyoruz
10. Hafta kaybı tüp bebek tedavisiyle mi olmuştu canımBana 2 kere.. ve 2 sidede 2 sey kez 5.gun emb koyuldu..ilki kimyasal.ikincisi negatif oldu.. bu durumda era olmali mi???benim bildigim.era hic gebe kalamayanlara.. ben ole yada bile 3 kimyasal 1de .10.hafta kaybimvar acikcasi.oyuzden era lazim mii bilmiyoru
Evet canım görünüyor inşlh bebişin tutunmuştur sanaKızlar bugün 5. Gunu transferin biliyorim çok erken ama dayanamadım yaptım sizlerde benim gördüğüm hayalet çizgiyi görüyormusunuz...
Ins cnm bende umutlandım umarım bole devam ederEvet canım görünüyor inşlh bebişin tutunmuştur sana
Sabah ilk idrarla bak canim inşaallah daha da net çıkarIns cnm bende umutlandım umarım bole devam eder
Bugün 5. Gun ya bir daha 7. Gun ilk idrarla bakayim dedim ama yrn sabah mi baksam kiSabah ilk idrarla bak canim inşaallah daha da net çıkar
Bugün 5. Gun ya bir daha 7. Gun ilk idrarla bakayim dedim ama yrn sabah mi baksam ki