Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Kizlar sabah ilk idrar ile baktım ama koyulaşma yok pek sanki biraz daha silik ama gece lavaboya kalkmıştım onun etkisi oldu mu bilmem takip edicem birkaç gün bakalim

Canm benimde 5 gün idrarda çıkmıştı evet test iyi bir marka ise yanlışlık cok az görülür tekrarladığın zaman yine silikti olsa ikinci çizgi varsa hcg yavaş yavaş kana geciyo demektir içini rahat tut Ve yarın kan vermeni öneriyorum hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah

basbelasiyim basbelasiyim Canim seni etiketliyorum bir bak arkadaşımıza :KK66: canim aynı durumu o yaşamıştı Ve ikizleri var çok şükür :dua: benim çok geç çıktı idrarda sadece öyle öneriliyor Ve yarına kadar da inşaallah hcg hormonu biraz daha artacak ondan söyledim ben olsam yapardım :olamaz: O O4lylm de laborant canim tüm ilgililer burda mutlaka döneceklerdir:KK15: güzel haberlerini bekliyoruz inşaallah:dua:
Bakayim tabisi canim :) kuzum benim 5. Gunu cok cok silikti 6. Gunu biraz daha belirgindi 7. Gunu kan tetsi yaptim 77 cikmisti canim gonlun ne istiyorsa onu yap

Kızlar 6+2 haftalık hamileyim fakat bugün tuvalete gittiğimde peçetede kanama gördüm hemen acile gittik bebeğin kalp atışını duyduk kanama da durmuştu ama tuvalete gittiğimde yine aynı şey oldu önerebileceğiniz bişey var mı acaba çok korkuyorum bu durumu yaşayan oldu mu?

Kızlar 6+2 haftalık hamileyim fakat bugün tuvalete gittiğimde peçetede kanama gördüm hemen acile gittik bebeğin kalp atışını duyduk kanama da durmuştu ama tuvalete gittiğimde yine aynı şey oldu önerebileceğiniz bişey var mı acaba çok korkuyorum bu durumu yaşayan oldu mu?
Kirmizi lekemi kahve mi bendede vardi once haftada bir defa falandi ama sonra 3 gun uste uste gelince depot diye bir inge oldum simdi gecti .. bu arada transferden 5 gun once basladigim progestan 2 ampul igne oluyorum hergun

Kirmizi lekemi kahve mi bendede vardi once haftada bir defa falandi ama sonra 3 gun uste uste gelince depot diye bir inge oldum simdi gecti .. bu arada transferden 5 gun once basladigim progestan 2 ampul igne oluyorum hergun
Tam kırmızı gibi değil ama pembe gibiydi sonra kahverengiye döndü geçen hafta pazartesi de kanama olmuştu doktor bebekle ilgisi yok ama aspirini bırak dedi şimdi bu hafta aynı gün yine oldu ve bu sefer daha uzun sürüyo sanki bu seferde clexane 0.6 ya ara verelim dedi bugün olması kötü oldu merkezde hiç doktor yok yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Tam kırmızı gibi değil ama pembe gibiydi sonra kahverengiye döndü geçen hafta pazartesi de kanama olmuştu doktor bebekle ilgisi yok ama aspirini bırak dedi şimdi bu hafta aynı gün yine oldu ve bu sefer daha uzun sürüyo sanki bu seferde clexane 0.6 ya ara verelim dedi bugün olması kötü oldu merkezde hiç doktor yok yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Bide Ben haftada 1 depot oluyorum transferden sonra her hafta oldum bide her gün progestan 1 kerede 2 doz iğne oluyorum canım

Ben soyleyince yanlis anlasiliyor canim era kime yapilmali diye arastir gorursun
Yanlis anlasilcak bisi yok ki..
Simdi era saglikli emb transferi yapilmasina ragmen gebe kalmayana yapiliyor.. ee sonucta ben kalmisim kimyasal olmus.. ozaman era gerekyok gibi..bahceci mustecep beyde ole dedi zaten..
Ama erbil bey era lazim dedi.. kime.inansam.kimle 2.kez yola cikaam bilmiyorum.onumuzdeki ay baslamam gerekiyorr... kimle basliycam bilmiyorum

Yanlis anlasilcak bisi yok ki..
Simdi era saglikli emb transferi yapilmasina ragmen gebe kalmayana yapiliyor.. ee sonucta ben kalmisim kimyasal olmus.. ozaman era gerekyok gibi..bahceci mustecep beyde ole dedi zaten..
Ama erbil bey era lazim dedi.. kime.inansam.kimle 2.kez yola cikaam bilmiyorum.onumuzdeki ay baslamam gerekiyorr... kimle basliycam bilmiyorum
Benim ilk doktorum erbildi sonra o gidince mustafa hocaya gectim ama erbil gittiginde benim emb dondurulmustu. Mustafa hoca eraya gerek.yok hic 5. Gun b transfer edilmemis dedi sukur simdi hamileyim bizde erayi cok oneripte gidince yaptirmayan kisiler oldu

X