Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Biz de arka arkaya pozitif sonuclari patlatsak ne guzel olur

inan canı yürekten bunu diliyorum hayırlı ve sağlıklı bir gebelik süreci ile kucaklarımıza alalım ve bu kuzular hakkında konuşalım inşallah bizden sonra gelenlere umut olalım inşallah

selamlar,
2018 ;
aranızda tedavisi devam edenlere hayırlı ve pozitifli günler,
transferi gerçekleşip test günü bekleyenlere hayatlarının en güzel haberini,
pozitif sonuç alanlara sağlıklı bir gebelik dönemi sonucunda kucaklarına sağlıklı bebeklerini,
negatif sonuçlananlara bol moral ve yeni senede güzel sonuçlar getirsin kızlar...
İyi Seneler hepinize,
Sevgiler

Aminn canım çoook Aminnn Rabbim 2018 de hepimizin yüzün güldürsün inşAllah

KELEBEK0908 canim guzel dileklerin icin tesekkurler amin insallah

Kizlar bazilarimiz 2017 de mutlu oldu bazilarimiz da 2018 den medet umuyor.Kimi gulduk kimi agladik dertlerimizle yasadik napalim ama sagligimiz yerinde oldugu muddetce her yeni gelen yil hediye olmali bize 2018 cocuk hasretiyle yanip tutusan tum anne babalarin kucaklarini doldursun insallah yeni yilimiz simdiden kutlu olsun

Selam kizlar. Transfer tarihin belli oldu. Carsamba gunu. Doktor iki embriyo verelim dedi ama esim istemedigi icin tek embriyo transfer edilecek. Gerisi allahtan
Hadi jayirli olsun canim.insallah insallah bebegin gelip seninle dunyaya merhaba diyecek keske 2 transfer olsaydi sanki daha iyi olurdu

Hadi jayirli olsun canim.insallah insallah bebegin gelip seninle dunyaya merhaba diyecek keske 2 transfer olsaydi sanki daha iyi olurdu
Ben de öyle istedim hatta doktor da öyle istedi ama eşim tutturdu riskli olur ikiz tutarsa diye. Ne kadar içimde de kalsa saygı gösterdim tutmazsa da zaten dönmüşüz deneme tahtasına bir daha bir daha deneriz artık

Ben de öyle istedim hatta doktor da öyle istedi ama eşim tutturdu riskli olur ikiz tutarsa diye. Ne kadar içimde de kalsa saygı gösterdim tutmazsa da zaten dönmüşüz deneme tahtasına bir daha bir daha deneriz artık
Insallah tutar canim tek yada cift saglikli hayirli olsun bizim olsun yeter insallah

Ya işte şimdi eşim de tereddüte düştü biraz düşünelim bakalım salı arayıp doktora bırakıcaz daha olmadı. O ne derse o olsun. Geç kalmamış olursak tabi. İyice kararsız kaldık. En kötü karar kararsızlık iyidir diye boşa dememişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…