- 6 Ağustos 2017
- 478
- 548
- 42
MAŞALLAH MAŞALLAH İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖRÜRSÜN EVLADLARINI CANIMAsla her zaman aklimdasiniz ben yasadiklarimi unutmadimki sizi unutayimevet sukur bugun 1 tanesinin kalp atisini duydum bebegide gordum digeride hesaplarima gore 1 hafta geride insallah onuda duyarim Rabbim herkese bu guzel diygulari yasatir insallah
İLGİNÇ BİZİM DR İĞNE YAZMIYOR DEMEK BAŞKA NELER VERDİ CANIMKızlar ben inşAllah ocak adetiyle transfer tedavisine başlayacam ama Dr un bana uygulayacağı programda progestan iğne yok citrone jel var acaba bana neden iğne yazmamış. Düşünüp duruyorum gerçi tedaviye başlayınca kendisine de sorcam da. Merak ettim benim durumda olan var mı?
Canim jel en etkilisi diye biliyorum. Ayrica surekli igne olmak cok zor ne guzel jel vermis iste daha ne istiyorsun.bana da hep jel uygulandi su ana kadar.Kızlar ben inşAllah ocak adetiyle transfer tedavisine başlayacam ama Dr un bana uygulayacağı programda progestan iğne yok citrone jel var acaba bana neden iğne yazmamış. Düşünüp duruyorum gerçi tedaviye başlayınca kendisine de sorcam da. Merak ettim benim durumda olan var mı?
Amin cnaim insallahMAŞALLAH MAŞALLAH İNŞALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖRÜRSÜN EVLADLARINI CANIM
Benimde iğne sonradan eklendi transferden 5 gün once basladimKızlar ben inşAllah ocak adetiyle transfer tedavisine başlayacam ama Dr un bana uygulayacağı programda progestan iğne yok citrone jel var acaba bana neden iğne yazmamış. Düşünüp duruyorum gerçi tedaviye başlayınca kendisine de sorcam da. Merak ettim benim durumda olan var mı?
Vajinal jel en iyisi canım yalnz baya pahalı aile hekimine yazdr mutlakaKızlar ben inşAllah ocak adetiyle transfer tedavisine başlayacam ama Dr un bana uygulayacağı programda progestan iğne yok citrone jel var acaba bana neden iğne yazmamış. Düşünüp duruyorum gerçi tedaviye başlayınca kendisine de sorcam da. Merak ettim benim durumda olan var mı?
Abla benimde tedavi kağıdımda jel yazıyordu ama hep igne yaptrdim ve bence igne daha iyi cok araştırdım o jeli evet iyi ama bazı kişiler jelin bir kısmının dışarı aktığını söylemiş ve kanaması olan biri hastaneye gittiği zaman hemen Progestan igne yapıyorlar cnku en erken o kana karışıyor jel öyle değil emilimi daha zor bnce icin rahat olsun ama yinede doktoruna sor icin rahat etsinKızlar ben inşAllah ocak adetiyle transfer tedavisine başlayacam ama Dr un bana uygulayacağı programda progestan iğne yok citrone jel var acaba bana neden iğne yazmamış. Düşünüp duruyorum gerçi tedaviye başlayınca kendisine de sorcam da. Merak ettim benim durumda olan var mı?
Amin insallah cnaim Allahim kimsenin kucagini bos birakmasinEski tedavimden 1 kutu duruyor :) ama eski dr progestan da yazmıştı yani ikisini de uyguluyordum. Teşekkürler hepinize cevap için canlar. Seviliyorsunuz. İnşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür. Hiç kimsenin emeği boşa gitmesin Allah yar ve yardımcımız olsun. Dilerim bu ezan saatinde hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alsın biz adaylara da hamiş olup kucağımıza almak nasip olur. Allah dualarımızı kabul buyursun. Hamiş annelerimiz lütfen biz adaylara dua edin:)
Ben de öyle düşünmüştüm canım. Ben sorcam Dr a tedaviye başlayınca inşAllah. Bakalım ne dicek.Abla benimde tedavi kağıdımda jel yazıyordu ama hep igne yaptrdim ve bence igne daha iyi cok araştırdım o jeli evet iyi ama bazı kişiler jelin bir kısmının dışarı aktığını söylemiş ve kanaması olan biri hastaneye gittiği zaman hemen Progestan igne yapıyorlar cnku en erken o kana karışıyor jel öyle değil emilimi daha zor bnce icin rahat olsun ama yinede doktoruna sor icin rahat etsin
Bence sormana gerek kalmadan o sana Progestan igne verecek cnku bahcecide neredeyse ilaçlar hep ayni . İgne 9 haftaya kadar kullanılıyor ama hepimiz uzun zamandır daha cok acılar çektik psikolojik olarak o yüzden emin ol çokta önemli olmuyor rabbim şimdiden en hayırlısını nasip etsin insallah tez zamanda kucağına almayı nasip etsinBen de öyle düşünmüştüm canım. Ben sorcam Dr a tedaviye başlayınca inşAllah. Bakalım ne dicek.
Amiiinnn :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamandaEski tedavimden 1 kutu duruyor :) ama eski dr progestan da yazmıştı yani ikisini de uyguluyordum. Teşekkürler hepinize cevap için canlar. Seviliyorsunuz. İnşAllah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür. Hiç kimsenin emeği boşa gitmesin Allah yar ve yardımcımız olsun. Dilerim bu ezan saatinde hamile olanlar sağlıkla kucaklarına alsın biz adaylara da hamiş olup kucağımıza almak nasip olur. Allah dualarımızı kabul buyursun. Hamiş annelerimiz lütfen biz adaylara dua edin:)
Amiin canımBence sormana gerek kalmadan o sana Progestan igne verecek cnku bahcecide neredeyse ilaçlar hep ayni . İgne 9 haftaya kadar kullanılıyor ama hepimiz uzun zamandır daha cok acılar çektik psikolojik olarak o yüzden emin ol çokta önemli olmuyor rabbim şimdiden en hayırlısını nasip etsin insallah tez zamanda kucağına almayı nasip etsin
Amiinnn cnm inşAllahAmiiinnn :) Allah isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla en kısa zamanda
Canim seni takip ediyorum insallah olur bu seferCanım biz doktorumuza çok kızgındık aslında hem de bahçeciye. Şöyle oldu. Benim eşimde sıkıntı var sperm sayısı çok düşük. Biz bahçeciye ilk gittiğimizde genetik testimiz yapıldı sıkıntı çıkmadı ama biz dna hasar testi vs de yaptırmak istedik güvenç hoca bize gerek yok biz en iysini seçiyoruz dedi. Nitekim 10 embriyomuz döllendi ve iki transfer yapıldı. İkisi de negatif. Hatta ikincisi kimyasal oldu. Embriyolarımız 3güne kadar çok iyi geliyor ve donduruluyorlar ama çözüldükten sonra 5.güne gerektiği gibi kaliteli gidemiyorlardı. En sonunda güvenç hoca da spermde sıkıntı var dna hasar testi yaptırıp tedavinizi olun tekrar deneyelim dedi. Yani aslında en başından yapılması gerekni şeyi en sonunda istedi biz de kızdık tabi vakit kaybı olduğu için. Şimdi tedavi sonucu 3.günde değil de 5.günde dondurulmasını istedik aslında güvenç hocanın yöntemi olmamasına rağmen hak verdi ve kabul etti. Şimdi 9 tanr 5.gün embriyomuz var. Ve bana da farklı ilaçlar verildi bu sefer daha çok embriyomuz oluştu doğal olarak. Haftaya transferim var kısmetse.
Canım transferden önce bende jel kullanmıştım ama transferle birlikte iğneye geçtim hala da kullanıyorum iğne daha etkili olduğu için iğne vermiştiKızlar ben inşAllah ocak adetiyle transfer tedavisine başlayacam ama Dr un bana uygulayacağı programda progestan iğne yok citrone jel var acaba bana neden iğne yazmamış. Düşünüp duruyorum gerçi tedaviye başlayınca kendisine de sorcam da. Merak ettim benim durumda olan var mı?
Sagol canim aminCanim seni takip ediyorum insallah olur bu sefer
Canim bende transfer olacaktim ertelendi ocagin sonuna kist olusmus yuzdenSagol canim aminsen ne durumdasin?
Aa anladim tatlim. Insallah ikimiz de guzel haber aliriz artik gec olsun guc olmasin lutfenCanim bende transfer olacaktim ertelendi ocagin sonuna kist olusmus yuzden