Amin canim insallah.Aa anladim tatlim. Insallah ikimiz de guzel haber aliriz artik gec olsun guc olmasin lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim insallah.Aa anladim tatlim. Insallah ikimiz de guzel haber aliriz artik gec olsun guc olmasin lutfen
ŞUBATTIN 5 GİBİ BENDE ADET OLACAĞIM BENİMDE ŞUBAT ARKA ARKAYA BEKLEYECEĞİZ SENİNLE ARKADAŞIM NASİP OLURSACanim bende transfer olacaktim ertelendi ocagin sonuna kist olusmus yuzden
Biz de arka arkaya pozitif sonuclari patlatsak ne guzel olurŞUBATTIN 5 GİBİ BENDE ADET OLACAĞIM BENİMDE ŞUBAT ARKA ARKAYA BEKLEYECEĞİZ SENİNLE ARKADAŞIM NASİP OLURSA
Amin insallah ben sizdende harika haberler bekliyorumBiz de arka arkaya pozitif sonuclari patlatsak ne guzel olur
Sagol canim insallahAmin insallah ben sizdende harika haberler bekliyorum
Biz de arka arkaya pozitif sonuclari patlatsak ne guzel olur
Aminn canım çoook Aminnn Rabbim 2018 de hepimizin yüzün güldürsün inşAllahselamlar,
2018 ;
aranızda tedavisi devam edenlere hayırlı ve pozitifli günler,
transferi gerçekleşip test günü bekleyenlere hayatlarının en güzel haberini,
pozitif sonuç alanlara sağlıklı bir gebelik dönemi sonucunda kucaklarına sağlıklı bebeklerini,
negatif sonuçlananlara bol moral ve yeni senede güzel sonuçlar getirsin kızlar...
İyi Seneler hepinize,
Sevgiler
Sağol tatlım inşallahHadi hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah canm
Hayırlı olsun. İnşAllah yeni yılda bebeğini kucağına almak nasip olurSelam kizlar. Transfer tarihin belli oldu. Carsamba gunu. Doktor iki embriyo verelim dedi ama esim istemedigi icin tek embriyo transfer edilecek. Gerisi allahtan
Hadi jayirli olsun canim.insallah insallah bebegin gelip seninle dunyaya merhaba diyecek keske 2 transfer olsaydi sanki daha iyi olurduSelam kizlar. Transfer tarihin belli oldu. Carsamba gunu. Doktor iki embriyo verelim dedi ama esim istemedigi icin tek embriyo transfer edilecek. Gerisi allahtan
Ben de öyle istedim hatta doktor da öyle istedi ama eşim tutturdu riskli olur ikiz tutarsa diye. Ne kadar içimde de kalsa saygı gösterdim tutmazsa da zaten dönmüşüz deneme tahtasına bir daha bir daha deneriz artıkHadi jayirli olsun canim.insallah insallah bebegin gelip seninle dunyaya merhaba diyecek keske 2 transfer olsaydi sanki daha iyi olurdu
İnşallah birlikte canımHayırlı olsun. İnşAllah yeni yılda bebeğini kucağına almak nasip olur
Insallah tutar canim tek yada cift saglikli hayirli olsun bizim olsun yeter insallahBen de öyle istedim hatta doktor da öyle istedi ama eşim tutturdu riskli olur ikiz tutarsa diye. Ne kadar içimde de kalsa saygı gösterdim tutmazsa da zaten dönmüşüz deneme tahtasına bir daha bir daha deneriz artık
Canim 2 daha iyi ya biri tutmasa biri tutar zaten 2 tutacak diye bisey yokki hayirli olsunSelam kizlar. Transfer tarihin belli oldu. Carsamba gunu. Doktor iki embriyo verelim dedi ama esim istemedigi icin tek embriyo transfer edilecek. Gerisi allahtan