- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
CANIM BENİMDE ÖYLE ÇÖZDÜRÜLECEK TRANFER ÖNCESİ 5. GÜNE GİTMESİ BEKLENECEKSlmlar kızlar benim de bugün 5. Gun du 3. Günde 3 tane iyi kalite dondurmuslardi. 5. Güne gitmesini bekleyen 3 embyom vardı onlar için aradilar büyümüşler ama istedikleri seviyede blast olmamıslar yrna kadar takip edicez size sonucu bildiricez dedielr. Şimdi benim merak ettiğim bu 3. Günde dondurulan emb lar transfer zamanın fa çözünüp 5. Gine gitmesi mi beklenecek yoksa 3. Gun emb olarak mi koyacaklar
Amiin cnm Amiin. Dilerim herşey iyi olur buz adamlarımız da Allahın izni ile bizleri bırakmaz sıkı sıkı tutunurlar. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Transfer günü haber et dua edek.Amin vallahi hepimize dua ediyoruz esimle beraber Allah yuzumuzu guldursun insallah dun igi dediler ama bugun aramadilar galiba yarin sabah arayacaklar.. Qllaha emanet hepsi o bilir en iyisini hepimiz elimizden geleni yaptik gerisi takdir ilahi
İNAN SENİN GİBİ BENDE SENDEN GELECEK MESAJA BAKIYORUM KUZULAR NASIL DİYE MERAK EDİYORUMAmin vallahi hepimize dua ediyoruz esimle beraber Allah yuzumuzu guldursun insallah dun igi dediler ama bugun aramadilar galiba yarin sabah arayacaklar.. Qllaha emanet hepsi o bilir en iyisini hepimiz elimizden geleni yaptik gerisi takdir ilahi
Herkese merhabalar. 34 yaşındayım ve 3 tüp bebek denemem var ama sonuç maalesef negatif. farklı farklı merkezlere gereksiz bi sürü paralar döktük. maddi manevi o kadar çok yıprandıkki beni sadece başına gelenler anlar...Dördüncü kez denemek istiyorz ve ciddi araştırmalar yapıyrz.forumlarda olsun, giden kişilerden olsun Bahçeci fulya kliniğini çok duyduk.
sizlerden ricam tecrübeli olanların Bahçeci hakkında beni bilgilendirmesi çünkü bu kezde olmazsa bi daha denemeye sanırım artık gücümüz olmayack...
Tamam cnm saol evt onlarda dr karar vericek dedi kısmet artikKizlarr kandilimiz mubarek dularimiz Kabul olsun insallahcanim 5.gune de gidebilir 3.gun de transfer edilebilir. Onu doktoruna sormalisin.
Ins en güzel şekildedir tatlim rabbim bu mubarek günde gönlümüzdekini nasip etsinBenimkiler dun 3. Gun embiryosuydu cozduruldu aradilar iyi dediler ama noldu bilmiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun ins cnmCANIM BENİMDE ÖYLE ÇÖZDÜRÜLECEK TRANFER ÖNCESİ 5. GÜNE GİTMESİ BEKLENECEK
transferi adetin kaçıncı günü yaptılar? bir günü var mı?Hadi insallah bekliyorum dort gozle insallah iyi olacak :)
Dayanamadim aradimİNAN SENİN GİBİ BENDE SENDEN GELECEK MESAJA BAKIYORUM KUZULAR NASIL DİYE MERAK EDİYORUM
GEL TRANSFER OLACAK DENMEDİĞİNE GÖRE BU SAATE KADAR O ZAMAN 4. GÜNÜDE İYİ GEÇİRDİLER
MAŞALLAH KUZULARA MAŞALLAH
Bence rahim kalinligina gore benimki 17. Gune denk geliyortransferi adetin kaçıncı günü yaptılar? bir günü var mı?
Amin insallahIns en güzel şekildedir tatlim rabbim bu mubarek günde gönlümüzdekini nasip etsin
Tabiki canim yazarim size sizde dua edin bana :)Amiin cnm Amiin. Dilerim herşey iyi olur buz adamlarımız da Allahın izni ile bizleri bırakmaz sıkı sıkı tutunurlar. Allah cümlemizin yardımcısı olsun. Transfer günü haber et dua edek.
Keseyi gordunmu canim . Amin insallahHayırlı kandiller kızlar inşallah hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alırız
Hayırlı kandiller cnm senin fındık napıyo ımarım iyisinizdir ikiniz de. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Amiin. Darısı başımızaHayırlı kandiller kızlar inşallah hepimiz bebeklerimizi kucagımıza alırız
Nolur çok dua ediyorum eksik etmeyin siz de Cumartesi mutlu mutlu haberler vereyimKuzum iyi haberlerini bekliyoruz. Bir an evvel sen de sevindir bizi
Benim çözdürülüp 4.gün olarak transfer edildi Allah a şükür iyiydiSlmlar kızlar benim de bugün 5. Gun du 3. Günde 3 tane iyi kalite dondurmuslardi. 5. Güne gitmesini bekleyen 3 embyom vardı onlar için aradilar büyümüşler ama istedikleri seviyede blast olmamıslar yrna kadar takip edicez size sonucu bildiricez dedielr. Şimdi benim merak ettiğim bu 3. Günde dondurulan emb lar transfer zamanın fa çözünüp 5. Gine gitmesi mi beklenecek yoksa 3. Gun emb olarak mi koyacaklar
İnşAllah kuzum inşAllahNolur çok dua ediyorum eksik etmeyin siz de Cumartesi mutlu mutlu haberler vereyim
Insallah cnm aminnBenim çözdürülüp 4.gün olarak transfer edildi Allah a şükür iyiydibide sağlıkla kucağıma alırsam benden iyisi Yok endişelenme Yani inşaallah iyi olurlar mustafa hocanın isteği ile 4.gün transferi oldu Rabbim kucağımızı boş bırakmasın emeklerimizi boşa çıkarmasın inşaallah
Canim bugun test falan yapmadin mi yahu. Senin transfer gecen carsamba degil miydi?Nolur çok dua ediyorum eksik etmeyin siz de Cumartesi mutlu mutlu haberler vereyim