- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
canım aradılar mı merak ettimDayanamadim aradim saolsun embiryologa bagladilar dun aksam inhibitore koymuslar zarar gormemesi icin cikarmadik dediler yarin sabah arayacaklarmis insallah iyi olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım aradılar mı merak ettimDayanamadim aradim saolsun embiryologa bagladilar dun aksam inhibitore koymuslar zarar gormemesi icin cikarmadik dediler yarin sabah arayacaklarmis insallah iyi olur :)
Yok daha aramadilar bende bekliyorum yokdayim zaten istanbula geciyorumcanım aradılar mı merak ettim
Canim bugun transerin var degil mi oh masallah insallah guzel gecer ve bebisini kucagina alirsinYok daha aramadilar bende bekliyorum yokdayim zaten istanbula geciyorum
Asıl test günüm pazartesi abla ben Cumartesi yapçamCanim bugun test falan yapmadin mi yahu. Senin transfer gecen carsamba degil miydi?
merakla bekliyorum vallahi allahım 3. gebelik haberini almayı nasip etsinAsıl test günüm pazartesi abla ben Cumartesi yapçam
Amin inşaallah hepimiz sırayla haberlerimizi paylaşalım hamiş hamiş ve dualar da katlanıp devam etsinmerakla bekliyorum vallahi allahım 3. gebelik haberini almayı nasip etsin
Amin insallah canim bir arasalar onlari bekliyorumCanim bugun transerin var degil mi oh masallah insallah guzel gecer ve bebisini kucagina alirsin
Valla su ana kadar yapmamis olman bi mucize ondan sordumidrar testi yapsaydin bariAsıl test günüm pazartesi abla ben Cumartesi yapçam
İdrar testi negatifle 10dk sonra hafif çizgi gibi gidip geliyorValla su ana kadar yapmamis olman bi mucize ondan sordumidrar testi yapsaydin bari
12.15 civarlarıydıKizlar transfer gunu sizi kacta aradilar ya ben hala bekliyorum
Metroya binicem insallah telefonum ceker ya :)12.15 civarlarıydı
İnşaallah :) olmadı ararsın siz aramayınca ben aradım dersinMetroya binicem insallah telefonum ceker ya :)
transfer sonrası İstanbulda kalacakmısın arkadaşımMetroya binicem insallah telefonum ceker ya :)
Evet kalicam canim pazartesi donerim muhtemelen belli degiltransfer sonrası İstanbulda kalacakmısın arkadaşım
aradılarmı canım saaat belli oldumuEvet kalicam canim pazartesi donerim muhtemelen belli degil
Pantolonla giderim ozamn daha yuk yapmayayimYarım saat yatıyorsun canm eşofmana gerek yok son öyle rahat çıkmak istersen yanına alabilirsin