Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Amiin canım. Senin embriyolar ne durumda transferin ne zaman. Allah yolunu açık etsin. Hüsrana uğratmasın
Amin vallahi hepimize dua ediyoruz esimle beraber Allah yuzumuzu guldursun insallah dun igi dediler ama bugun aramadilar galiba yarin sabah arayacaklar.. Qllaha emanet hepsi o bilir en iyisini hepimiz elimizden geleni yaptik gerisi takdir ilahi

Slmlar kızlar benim de bugün 5. Gun du 3. Günde 3 tane iyi kalite dondurmuslardi. 5. Güne gitmesini bekleyen 3 embyom vardı onlar için aradilar büyümüşler ama istedikleri seviyede blast olmamıslar yrna kadar takip edicez size sonucu bildiricez dedielr. Şimdi benim merak ettiğim bu 3. Günde dondurulan emb lar transfer zamanın fa çözünüp 5. Gine gitmesi mi beklenecek yoksa 3. Gun emb olarak mi koyacaklar

Slmlar kızlar benim de bugün 5. Gun du 3. Günde 3 tane iyi kalite dondurmuslardi. 5. Güne gitmesini bekleyen 3 embyom vardı onlar için aradilar büyümüşler ama istedikleri seviyede blast olmamıslar yrna kadar takip edicez size sonucu bildiricez dedielr. Şimdi benim merak ettiğim bu 3. Günde dondurulan emb lar transfer zamanın fa çözünüp 5. Gine gitmesi mi beklenecek yoksa 3. Gun emb olarak mi koyacaklar
Benimkiler dun 3. Gun embiryosuydu cozduruldu aradilar iyi dediler ama noldu bilmiyorum

Kizlarr kandilimiz mubarek dularimiz Kabul olsun insallah:dua: canim 5.gune de gidebilir 3.gun de transfer edilebilir. Onu doktoruna sormalisin.

X