fatoceren8888 G gulbisss Canicimm cok tesekkur ederim cok aciklayici yazmissiniz.
Cok korkuyorum ya tutmazsa ya negatif olursa diye o korkudan bir turlu baslayamadim tedaviye inşallah baslayabilirim.
hayır ablam olmadıCanicimm canım senin çözdürdükten sonra 5. güne gidip dondurulan embriyon oldumu canım
Ay hadi inşaallahAmin insallah kuzum persembe transferim bebegim insallah hepimiz icin guzel haberler olur
Amin canim senin test gunu ne zamandi canimAy hadi inşaallah
4 aralık ama erken yapçamAmin canim senin test gunu ne zamandi canim
Canim senin durumun ne bana ozelden bi yazsana sana zahmetYa ben cok umutluydum sperm sıkıntısı var ve kaan aydos cözemediyse nolcakmıs
Hadi insallah bekliyorum dort gozle insallah iyi olacak :)4 aralık ama erken yapçam
İnşaallah ablam eksik etmeyin dualarınızıHadi insallah bekliyorum dort gozle insallah iyi olacak :)
Amin ablamMerhaba kızlar nasılsınız bu gün kimsede ses seda yok. Herkesin Mevlid kandili mübarek olsun Rabbim Peygamberimiz S.A.V hurmetine hepimizi yavrularımıza kavuştursun. Emeklerimiz boşa gitmesin inşAllah
Amin inşaallahMevlid kandilimiz mübarek olsun.
İnşallah 2018 yılı rabbim annelik mutluluğunu yaşamayı nasip eder hepimize inşallah
Amiin inşAllah AmiinnMevlid kandilimiz mübarek olsun.
İnşallah 2018 yılı rabbim annelik mutluluğunu yaşamayı nasip eder hepimize inşallah
Kuzum iyi haberlerini bekliyoruz. Bir an evvel sen de sevindir biziAmin ablamhepinizin Mevlid kandili mübarek olsun
Amiin canım. Senin embriyolar ne durumda transferin ne zaman. Allah yolunu açık etsin. Hüsrana uğratmasınHayirli kandiller Rabbim tum evlat isteyen annelere ve bana hayirli saglikli salih evlatlar versin evlatlarimizi sevdiklerimizle huzurlu saglikli bir sekilde buyutelim insallah amin...
Amin vallahi hepimize dua ediyoruz esimle beraber Allah yuzumuzu guldursun insallah dun igi dediler ama bugun aramadilar galiba yarin sabah arayacaklar.. Qllaha emanet hepsi o bilir en iyisini hepimiz elimizden geleni yaptik gerisi takdir ilahiAmiin canım. Senin embriyolar ne durumda transferin ne zaman. Allah yolunu açık etsin. Hüsrana uğratmasın
Hepimizin kandili mübarek olsun ins cnm saolMerhaba kızlar nasılsınız bu gün kimsede ses seda yok. Herkesin Mevlid kandili mübarek olsun Rabbim Peygamberimiz S.A.V hurmetine hepimizi yavrularımıza kavuştursun. Emeklerimiz boşa gitmesin inşAllah
Benimkiler dun 3. Gun embiryosuydu cozduruldu aradilar iyi dediler ama noldu bilmiyorumSlmlar kızlar benim de bugün 5. Gun du 3. Günde 3 tane iyi kalite dondurmuslardi. 5. Güne gitmesini bekleyen 3 embyom vardı onlar için aradilar büyümüşler ama istedikleri seviyede blast olmamıslar yrna kadar takip edicez size sonucu bildiricez dedielr. Şimdi benim merak ettiğim bu 3. Günde dondurulan emb lar transfer zamanın fa çözünüp 5. Gine gitmesi mi beklenecek yoksa 3. Gun emb olarak mi koyacaklar
Kizlarr kandilimiz mubarek dularimiz Kabul olsun insallahSlmlar kızlar benim de bugün 5. Gun du 3. Günde 3 tane iyi kalite dondurmuslardi. 5. Güne gitmesini bekleyen 3 embyom vardı onlar için aradilar büyümüşler ama istedikleri seviyede blast olmamıslar yrna kadar takip edicez size sonucu bildiricez dedielr. Şimdi benim merak ettiğim bu 3. Günde dondurulan emb lar transfer zamanın fa çözünüp 5. Gine gitmesi mi beklenecek yoksa 3. Gun emb olarak mi koyacaklar