- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
iyiyim canım kontol histereskopisi salı olmuştu cumartesine kanama kesildiNasılsın anneveoğluşu senle ben tam aynıyız
Abla ilk testi 5 gün yaptım idrarda pozitif çıktı sonra 7 gün yaptik 65.66 ciktiilk testi ne zaman kaçıncı gün yaptın canım. kaç çıktı
inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlıkla katlanmış inşallah değerin
sonucu yaz oldumu canım
inşallah hayırlısı ile kucağında da göreceksin kuzunu
maşallah maşallah allah devamını getirsin sağlıkla inşallahAbla ilk testi 5 gün yaptım idrarda pozitif çıktı sonra 7 gün yaptik 65.66 cikti
Bende de 10 gün kanama oldu başlarda çoktu sona doğru hafifledi. Şimdi adeti bekliyorum kontrol histereskopisi için. Rabbim cümlemizin yar ve ysrdımcusı olsun canımiyiyim canım kontol histereskopisi salı olmuştu cumartesine kanama kesildi
miyon alındığında hiç kanama olmadıydı desem yalan olmuz leke şeklinde idi
sen nasılsın canım. düzeldin mi sende
Aradilar canim 6 embiryomda sorun olmadan cozunmusler embiryolog bir sorun olmadan 5. Gune gelecegini dusunuyoruz dedi unsallah oyle olur cok sukur AllahaAyy hadi inşAllah güzel haberlerle ararlar.
Çook şükür Rabbim gönlünce versin. Emeklerinin karşılığını Allah fazlasıyla versin sen de bebişlerine kavuşanlardan ol. Ve hamiş hamiş dua et bizeAradilar canim 6 embiryomda sorun olmadan cozunmusler embiryolog bir sorun olmadan 5. Gune gelecegini dusunuyoruz dedi unsallah oyle olur cok sukur Allaha
Amin canim her zaman duamdasiniz Allah anneligi hakeden ve isteyen her kadina tattirsinÇook şükür Rabbim gönlünce versin. Emeklerinin karşılığını Allah fazlasıyla versin sen de bebişlerine kavuşanlardan ol. Ve hamiş hamiş dua et bize
canım yaa şuan hissiyatını öyle iyi anlıyorum ki inşallah kaybın olmadan güzel sonuçlar alırsınAradilar canim 6 embiryomda sorun olmadan cozunmusler embiryolog bir sorun olmadan 5. Gune gelecegini dusunuyoruz dedi unsallah oyle olur cok sukur Allaha
Amin insallah kuzum persembe transferim bebegim insallah hepimiz icin guzel haberler olurcanım yaa şuan hissiyatını öyle iyi anlıyorum ki inşallah kaybın olmadan güzel sonuçlar alırsın
cumaya güzel haberlerini alalım inşallah
Canim valla bir sonraki adetimle olmasi lazim bir aksilik cikmazsa yani su anda yasmin kullaniyorum ama kist mist kalmamis olursa tabi. Insallah sikinti olmaz ilk seferde bile bu jadar heyecanli degildim cunkuseninle aynı duyguları paylaşıyorum benimde opu eylülde oldu rahimdeki işlemler nedeniyle şubatta transfer. zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bu süreçte
6 ay geçmiş olacak sonucu aldığım zaman
arkadaşım senin ne zamana tranfer allah nasip ederse
Oh ohh cok iyiAradilar canim 6 embiryomda sorun olmadan cozunmusler embiryolog bir sorun olmadan 5. Gune gelecegini dusunuyoruz dedi unsallah oyle olur cok sukur Allaha
Kızlar selam siz de kaan aydos hastadıydınız sanki öyşe hatırlıyorum. Acaba bahcecide bizim gibi sperm sıkıntılılar icin ne tedavi öneriyolar mikrıcip mi yaotırcaksınız? Doktorunuz kim bizim güvenc hoca? Bir dee ocakta tüpbebek düsünüyorum bazılarınızın şubata sarkmış neden?Canim valla bir sonraki adetimle olmasi lazim bir aksilik cikmazsa yani su anda yasmin kullaniyorum ama kist mist kalmamis olursa tabi. Insallah sikinti olmaz ilk seferde bile bu jadar heyecanli degildim cunku
benim şubata sarkması rahimde miyon vardı ekimde alındı dr 3 adet dönemi geçmeli dedi transfer için onun için arkadaşımKızlar selam siz de kaan aydos hastadıydınız sanki öyşe hatırlıyorum. Acaba bahcecide bizim gibi sperm sıkıntılılar icin ne tedavi öneriyolar mikrıcip mi yaotırcaksınız? Doktorunuz kim bizim güvenc hoca? Bir dee ocakta tüpbebek düsünüyorum bazılarınızın şubata sarkmış neden?
Evet benim de doktorum guvenc hoca.mikrocipi biz sorduk imsi ile basari orani ayni dedi . Bosa para harcaminizi istemem sizin zaten sperm sayiniz da dusuk dedi. Biz karar ona biraktik. Kaymasinin sebebi de su ki opudan sonra rahim dinlendirme yapiliyor vucudun ilaclari atmasi icin ve ikinci adetle baslaniyor transfer tedavisine. Basariyi %15 arttirdigi kanitlanmis rahim dinlendirmenin. Ayrica sperm sikintilari icin hic bir yontem falan onerilmiyor. Ne zaman tutarsa havasi var resmen. Ama spermde sikinti oldugu artik bi kac deneme sonrasi anlasilinca bi urologa gorunsun vitamin falan kullansin denilyor. Oyle yani . Biz bunlri yasadik. Zaten 2 negatif denemeden sonra guvenc hoca spermde sikinti bar deyince de kaan hocayla tedaviye basladik.Kızlar selam siz de kaan aydos hastadıydınız sanki öyşe hatırlıyorum. Acaba bahcecide bizim gibi sperm sıkıntılılar icin ne tedavi öneriyolar mikrıcip mi yaotırcaksınız? Doktorunuz kim bizim güvenc hoca? Bir dee ocakta tüpbebek düsünüyorum bazılarınızın şubata sarkmış neden?
Canım haftaya doktora gidecem çok teşekkür ederim
Cok gecmis olsun insallah olurbenim şubata sarkması rahimde miyon vardı ekimde alındı dr 3 adet dönemi geçmeli dedi transfer için onun için arkadaşım
bizde spermde sorun olmadığından bu sorunuzu bilemiyorum, Benim dr Remzi Abalı
Ya ben cok umutluydum sperm sıkıntısı var ve kaan aydos cözemediyse nolcakmısEvet benim de doktorum guvenc hoca.mikrocipi biz sorduk imsi ile basari orani ayni dedi . Bosa para harcaminizi istemem sizin zaten sperm sayiniz da dusuk dedi. Biz karar ona biraktik. Kaymasinin sebebi de su ki opudan sonra rahim dinlendirme yapiliyor vucudun ilaclari atmasi icin ve ikinci adetle baslaniyor transfer tedavisine. Basariyi %15 arttirdigi kanitlanmis rahim dinlendirmenin. Ayrica sperm sikintilari icin hic bir yontem falan onerilmiyor. Ne zaman tutarsa havasi var resmen. Ama spermde sikinti oldugu artik bi kac deneme sonrasi anlasilinca bi urologa gorunsun vitamin falan kullansin denilyor. Oyle yani . Biz bunlri yasadik. Zaten 2 negatif denemeden sonra guvenc hoca spermde sikinti bar deyince de kaan hocayla tedaviye basladik.