Olabilir ama sonrasında ben çıkınca çok sıkıştım Ve pantolonum da yüksek bel ve dardı. İstersen eşofmanla git yada yakınlarda otur çıkışta idrarın biraz boşalsın Sonradan benim gibi olmaPantolonla giderim ozamn daha yuk yapmayayim
Anlamadim ya spor ayakkabimi getirmemisim ondan pantolonla gidiyorum :)Olabilir ama sonrasında ben çıkınca çok sıkıştım Ve pantolonum da yüksek bel ve dardı. İstersen eşofmanla git yada yakınlarda otur çıkışta idrarın biraz boşalsın Sonradan benim gibi olma
Amin canim insallah ben inaniyorum bur gun bebekler uyutmuyordiyecegizRahat ol hep dua et bn transfer masasına uzandıktan sonra hatim indirdim resmen o kadar dua ettim kirabbim seninde yardımcın olsun insallah
İnanmak başarmanın yarısıdır derlerAmin canim insallah ben inaniyorum bur gun bebekler uyutmuyordiyecegiz
Kesinlikle öyle bn negatif sonuç alsaydım da yine oraya tercih ederdim cnku işlerinin üstadı ve güven veriyor insanaMerhaba 2.yıldir evliyim.Devlet hastn.infertilite bölümününde testlerimi yaptırıp bahceci tüp bebek merkezinde tedavime başladım .Aylarca boş yere vakit gecirmisim.Doktorum Burcak hanım ön görüşme yaptım.Cok deneyimli bir doktor.Dünyada 3.sıradalar.Kararsiz kalan arkadaslar icin söylüyorum.Başka yerlerde vakit kaybemeyin.ön görüşme ücretsiz oluyor.tedaviyi kabul ederseniz regli gününüzde muane ediyor.Amaçları en kısa zamanda en iyi teknolojiyle tedavi yapıyorlar.Herkes cok ilgili ve temiz bir yer, tavsiye ederim.
Benim transfere saatlar kaldi cokta heyecanli degilim acaba dusuncelerim yok cunku ben ve klinigin wlinden geleni yaptugini dusunuyorum artik gerisi Allahin takdirine kalmisMerhaba 2.yıldir evliyim.Devlet hastn.infertilite bölümününde testlerimi yaptırıp bahceci tüp bebek merkezinde tedavime başladım .Aylarca boş yere vakit gecirmisim.Doktorum Burcak hanım ön görüşme yaptım.Cok deneyimli bir doktor.Dünyada 3.sıradalar.Kararsiz kalan arkadaslar icin söylüyorum.Başka yerlerde vakit kaybemeyin.ön görüşme ücretsiz oluyor.tedaviyi kabul ederseniz regli gününüzde muane ediyor.Amaçları en kısa zamanda en iyi teknolojiyle tedavi yapıyorlar.Herkes cok ilgili ve temiz bir yer, tavsiye ederim.
canım transfer saatin belli olmuş sanırım şimdi alınmak üzerisin allahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel olacak herşey allah tamamına erdirsin yüzünü güldürsün dualarımdasınBenim transfere saatlar kaldi cokta heyecanli degilim acaba dusuncelerim yok cunku ben ve klinigin wlinden geleni yaptugini dusunuyorum artik gerisi Allahin takdirine kalmis
Ne güzel bir haber her sey yolunda gitmis.Evet klinige bende cok güveniyorum.Bu yüzden endişe etmemiz yersiz.Güzel haberler alırsın insh bekliyor olucam :)Benim transfere saatlar kaldi cokta heyecanli degilim acaba dusuncelerim yok cunku ben ve klinigin wlinden geleni yaptugini dusunuyorum artik gerisi Allahin takdirine kalmis
Bekliyorum canim disarda hamdolsun 3 tane dondurulmus embiryomuz var insallah minnoslarim tutar onlara ihtiyacim kalmazcanım transfer saatin belli olmuş sanırım şimdi alınmak üzerisin allahım yar ve yardımcın olsun inşallah güzel olacak herşey allah tamamına erdirsin yüzünü güldürsün dualarımdasın
embriyoların nasılmış dondurulan oldumu canım tranfer olan dışında
Amin ablam inşaallah ikiz haberini alırızTransferi oldum kizlar 2 blast embiryo transfer edildi sukur Allah yardimcimiz olsn
Canım ben bu gün internete giremedim. Çook sevindim okuyunca. Allah tamamına erdirsin inşAllah bebişlerine kavuşursun. İnşAllah ikizlerin olur bebişler sana sıkı sıkı tutunur da bırskmazTransferi oldum kizlar 2 blast embiryo transfer edildi sukur Allah yardimcimiz olsn
Amiiiin ablam inşaallahSaolun kizlar insallah Allah herkesede banada hayirli saglikli evlatlar versin :)
Amin insallah canim geldim yatakta oturur vazyette yatiyorum insallah tutunur iki bebegimde :)Canım ben bu gün internete giremedim. Çook sevindim okuyunca. Allah tamamına erdirsin inşAllah bebişlerine kavuşursun. İnşAllah ikizlerin olur bebişler sana sıkı sıkı tutunur da bırskmaz
Hadi gözünüz aydın olsun Allah dualarını kabul etsin.Transferi oldum kizlar 2 blast embiryo transfer edildi sukur Allah yardimcimiz olsn