Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Aradilar canlar 3 tane iyi kalitede varmış dondurmuslar 3 taneside bir alt kalitedemis onlarida 5. Gunu bırakmışlar çarşamba tekrar arayacaklar com şükür allaha bu kadar haner aldım
Benimle aynı durumdasın 3.gün aynı durumu yaşamıştım inşaallah diğerleri de devam eder ve etmezse bile içlerinden bir tanesini bebeğin olarak kucağına alırsın/ alırız inşaallah canım

Aradilar canlar 3 tane iyi kalitede varmış dondurmuslar 3 taneside bir alt kalitedemis onlarida 5. Gunu bırakmışlar çarşamba tekrar arayacaklar com şükür allaha bu kadar haner aldım
gözün aydın arkadaşım sevindim
benim gibi oldu benimde 3 tane 3. gün embriyosu olmuştu
inşallah 5. güne gidende olur
transfer ne zaman inşallah

Arkadaslar evliligimde 3. Yilimi doldurdum ne yazikki hic gebe kalamadim. Bir problem de yok aslinda. Artik tup bebek merkezi araştırıyorum. Bana cevremden hep Bahçeci onerisi geliyor. Sizler onerir misiniz?
Ayrica fiyat ve doktor ismi de alabilir miyim?

Evet bahçeci türkiyenin en iyi merkezlerinden biri o kadar ki yurt dışından çok hastaları var. Bütün doktorları iyidir.ama benim doktorum Güven Karlıkaya ve çok memnunuz. İkinzi kez negatif almamıza rağmen doktorumuza çok gğvendiğimiz için yine aybı merkezde kalmaya karar verdik

Ben kesinlikle öneririm canım bizde de sebepsiz infertilite vardı şimdi ilk transferim oldu beklemedeyim inşaallah net bir sonuca ulaşınca paylaşacağım inşaallah pozitifle sonuçlanır herşeyden çok memnun kaldım dr um Mustafa Bahçeci ydi kontrollerimi genelde Kübra hoca yaptı.Ama bu konuda önceden bilgilendirildim yumurta toplama işlemi için özellikle birini isteyip istemediğim soruldu Ve ben o aşamada Kübra hocayı da çok sevdiğim için fark etmez dedim.Kübra hocam yaptı. Sonrasında da sürekli ilgilendi her aşamada dr veya hemşireye ulaşma sorunu yaşamadım.Bunlar benim için çok önemliydi.İşlem sonrasında da öncesinde de Mustafa hocamın kontrolümü yaptığı zamanlar oldu ilk muayenemi ve transfer işlemimi de kendisi yaptı. İşlem sırasında konuşmaları beni çok rahatlattı Ve sonrasında da kendisi gelip taburcu etti.İnşaallah olumlu düşünüyorum Ve kendimden olumlu haber bekliyorum Allah ın izniyle
Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah her zaman duamdır: Rabb'im anneliği hakkıyla yapmaya çalışacak bebiş isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah
Fiyat konusu da 6750 tüp bebek fiyatı Ve ilk muayene hariç fiyatı. Kontrollerdeki ve tedaviye başlayacaksanız ilk kan tahlili ödediğiniz fiyatın içerisinde.Sormak istediğiniz birşey olursa özelden de yazabilirsiniz

Bende seninle aynı durumdaydım tatlim sonra cevremde aşılama ve tup bebk yaptıran arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bahçeciyi duydum biraz araştırınca oraya karar verdim.
Başvurunca zaten doğru yeri seçtiğimi anladim.
Üstelik gittiğimde beni tedaviye bilr almadılar sorun gözükmüyor bir süre daha deneyin doğal yollardan olma ihtimali yüksek dediler kısacası paragöz bir yer değil ole olsa hemen şunu yapalım bunu da yapalım derlerdi.
Daha sonra arrik yeter biz tedaviye başlamak istiyoruz deyince bir aşılama denedik malesef olmadi 2. Aşılamayı da önerdi drum ama ben ihtimali daha yüksek diye tüp bebek yapalım diye israr ettim oda kararı bize bıraktı.
Benim drum burçak erzik kendisi çok naif kibar ve insancıl bir kişi ayrıca da oldukça tecrübeli üstelik kişiyi çok rahatlatan bir yapısı var.ama bahcecinin tüm doktorlari bu kalitede zaten ayrıca tüp bebekte kadın dogumcudan ziyade labaratuar ve embriuolog kalitesi ki bu konuda bahçecinin kalite farkı orta da
Fiyat olarak ise aşılamaya 1900 ilaçlarına da 1000 verdim tüm vitaminler y7murta büyütme ilaçları hepsi dahil birde bir takım sağlık ocağında yapılamayan testler var onlar yani asilama.3000 buldu benim
Tüp bebekte rahim dinlendirme ile birlikte 7250 buldu ilaçlarda 2150 tl verdim birde muayne ücreti tek seferlik muayyen ücreti iste 8750 tl falan tuttu. Birde şimdi transfer sonrası embriyom kalırsa saklamak için 1500 tl vericez
Ilk görüşme ücretiz drina karar ver be git görüş hoc bişy kaybetmesin.
Bu arada cevremdeki arladaslar dan bildigim kadari ile güvenç beyde çok iyi doktor.

Kızlar bende bahceciye başladım adet olmayı bekliyorum.bir sorum olacak size Güvenç bey bana rahim dinlendireceğiz dedi nedendir bilginiz var mı? Gidince soracağım fakat merak ettim

Kızlar bende bahceciye başladım adet olmayı bekliyorum.bir sorum olacak size Güvenç bey bana rahim dinlendireceğiz dedi nedendir bilginiz var mı? Gidince soracağım fakat merak ettim
Cnm yumurta büyütme ve çoğaltma işlemi sırasında çok fazla ilaca maruz kaldığımız için rahim dokumuz incelebiliyor yumurta toplama işlemi.sirasinda da ister istemez birz hırpalaniyor benim mesala cuma günü oldu yumurta toplamam hala hafif de olsa sizi şeklinde ağrım var.
Iste bu yüzden bir ya da iki adet dönemi kisiye göre rahim dinlendirmeyi tercih ediyorlar
Birde bu arada embriyolaromiz donduruluyor transver zamanı çözunduruyorlar iste bu donup çözünme işlemind3 ki strese maruz kala emb daha dayanıklı oluyor ve tutunma olasılığı artıyor.

Canım ben de güvenç hocanın hastasıyım. Tesain hayırlı olsun öncelikle. Rahim dinlendirme başarı şansını %15 arttırdığı için bahçecideki doktorlar genelde bunu tercih ediyorlar. Opu dan sonra vücüdun ödemi ve ilaclari atması ve rahmin dinlenmesi için ilk değil genelde 1 ya da 2.adetle transfer hazırlıklarına başlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…