Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Akıl akıldan üstündür cnm bildiklerimizi tabiki paylaşıcaz ağzına sağlık seninde
Ben de dinlendirme ücretini atlamışım yazarken bide kişiden kişiye yumurta toplama hazırlığındaki ilaçların fiyat aralığı 1500-3000 arasında değişiyor diye dip not düşeyim. Benim de 1300-1400 civarı tutmuştu vitaminlerle 1500 e yakın diyebilirim

Sen ne durumdasın canım

canım merkezin her dr çok iyi benim drum Remzi Abalı verdiği bilgiler sayesinde rahat bir şekilde bu süreci götürüyorum.

Laboratuvarına güveniyorum işlerini en iyi şekilde yapıyorlar

Bana şuan rahim dinlendirme yapılıyor. İlaçlara vitaminler ve arı sütü dahil 1600e yakın verdik
arkadaşlar diğer hususları yazmış tedaviniz hayırlı olsun bir yerden başlamınızı tavsiye ederim kadın vücudu için zaman aleyhe işliyor

Rahim dinlendirme çok önemli bence benim daha önceki denemelerimde hiç böyle bişey yapılmadı burda ilk denendi ve sonuç pozitif oldu ilaçlar kızların dediği gibi ama bazen çok daha azı da tutabiliyor ama ücretsiz bi ön görüşme yap bence

Aayy canim transfer zamani geldi mi ne guzel benim icin zaman azicik hizli aksam keske
seninle aynı duyguları paylaşıyorum benimde opu eylülde oldu rahimdeki işlemler nedeniyle şubatta transfer. zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bu süreçte
6 ay geçmiş olacak sonucu aldığım zaman
arkadaşım senin ne zamana tranfer allah nasip ederse

İyiyiz benim keseyi görmeme daha cok var bugun 12. Gün simdi kan verdim tekrar sonucu bir saat sonra çıkacak bakalım ne kadar olmuş sanirim 10 yada 15 gün sonra kese icin gidicez
ilk testi ne zaman kaçıncı gün yaptın canım. kaç çıktı
inşallah güzel sonuçlar alırsın sağlıkla katlanmış inşallah değerin
sonucu yaz oldumu canım
inşallah hayırlısı ile kucağında da göreceksin kuzunu

İyiyiz benim keseyi görmeme daha cok var bugun 12. Gün simdi kan verdim tekrar sonucu bir saat sonra çıkacak bakalım ne kadar olmuş sanirim 10 yada 15 gün sonra kese icin gidicez
Hayırla sağlıkla buyusun bebişlerin kuzum. Sen butun kontrolleri memleketi de mi yaptırcan gelmicen mi ist la kontrol için hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…