Ben de dinlendirme ücretini atlamışım yazarkenAkıl akıldan üstündür cnm bildiklerimizi tabiki paylaşıcaz ağzına sağlık seninde
Senin de canim. Bahcecinin de yontemi cok iyi anlamisiz yalnizAkıl akıldan üstündür cnm bildiklerimizi tabiki paylaşıcaz ağzına sağlık seninde
Sen ne durumdasın canımCanım ben de güvenç hocanın hastasıyım. Tesain hayırlı olsun öncelikle. Rahim dinlendirme başarı şansını %15 arttırdığı için bahçecideki doktorlar genelde bunu tercih ediyorlar. Opu dan sonra vücüdun ödemi ve ilaclari atması ve rahmin dinlenmesi için ilk değil genelde 1 ya da 2.adetle transfer hazırlıklarına başlanıyor
Burdan sora sora okuya okuya birbirimizin sayesinde çözdük işiSenin de canim. Bahcecinin de yontemi cok iyi anlamisiz yalniz
Doktorun vaginal yoldan yumurtaliklarini inceleyecek ultrason ile yumurta rezervine ve büyüklüğüne göre ilaç dozlarini ayarlayip tedavine basliycak cnmKızlar ayrıca şunu da merak ediyorum adet olunca gidicem ya ne yapılacak yarın sabahı bekleyemem ben şimdi
BiZim embriyolarimiz donduruldu transfer icin regl olmayi bekliyorum tekrar. Rahim dinlendirme surecindeyim yaniSen ne durumdasın canım
Arkadaslar evliligimde 3. Yilimi doldurdum ne yazikki hic gebe kalamadim. Bir problem de yok aslinda. Artik tup bebek merkezi araştırıyorum. Bana cevremden hep Bahçeci onerisi geliyor. Sizler onerir misiniz?
Ayrica fiyat ve doktor ismi de alabilir miyim?
Aayy canim transfer zamani geldi mi ne guzelKizlar benim bugun arayip 3. Gun olan embiryomu cozdurecekler sizi kacta aradilar acaba heyecanla bekliyorum
İyiyiz benim keseyi görmeme daha cok var bugun 12. Gün simdi kan verdim tekrar sonucu bir saat sonra çıkacak bakalım ne kadar olmuş sanirim 10 yada 15 gün sonra kese icin gidicez
Akacak Allahin izniyle :) evet arayacaklardi ya heyecanla bekliyorum :)Aayy canim transfer zamani geldi mi ne guzelbenim icin zaman azicik hizli aksam keske
seninle aynı duyguları paylaşıyorum benimde opu eylülde oldu rahimdeki işlemler nedeniyle şubatta transfer. zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bu süreçteAayy canim transfer zamani geldi mi ne guzelbenim icin zaman azicik hizli aksam keske
ilk testi ne zaman kaçıncı gün yaptın canım. kaç çıktıİyiyiz benim keseyi görmeme daha cok var bugun 12. Gün simdi kan verdim tekrar sonucu bir saat sonra çıkacak bakalım ne kadar olmuş sanirim 10 yada 15 gün sonra kese icin gidicez
Ayy hadi inşAllah güzel haberlerle ararlar.Akacak Allahin izniyle :) evet arayacaklardi ya heyecanla bekliyorum :)
Hayırla sağlıkla buyusun bebişlerin kuzum. Sen butun kontrolleri memleketi de mi yaptırcan gelmicen mi ist la kontrol için hiç?İyiyiz benim keseyi görmeme daha cok var bugun 12. Gün simdi kan verdim tekrar sonucu bir saat sonra çıkacak bakalım ne kadar olmuş sanirim 10 yada 15 gün sonra kese icin gidicez
Nasılsın anneveoğluşu senle ben tam aynıyızseninle aynı duyguları paylaşıyorum benimde opu eylülde oldu rahimdeki işlemler nedeniyle şubatta transfer. zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bu süreçte
6 ay geçmiş olacak sonucu aldığım zaman
arkadaşım senin ne zamana tranfer allah nasip ederse