- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
Canık hayırlısı olsun şimdiden inşallah son transfern olur ve yavrunu kucağına alırsınGunaydin vanim 30 kasimda transferim var 28 kasimda yavrularimi cozdurecekler dun progestan igneye basladim arti olarak bantta verdiler vana bakalim.hayirlisi olsun
Amin saol canim Allahim hepimize guzel jayirli saglikli evlatlar versin aminCanık hayırlısı olsun şimdiden inşallah son transfern olur ve yavrunu kucağına alırsın
Bende de opu öncesi ilk dönemlerde olmuştu asiye hemşire reflor şase önermişti ablam istersen yarın bir sor yine deKizlar progestan igne kullanip cir cir olan varmiben bugun 2. Igneyi vurdurdum ama ishal oldum sanki
Ayy sorayim canim ama bir yarinda bekleyeyim bogazim agriyor diye tereyagli pekmezle sut ictim ondan mi oldu bilemedimBende de opu öncesi ilk dönemlerde olmuştu asiye hemşire reflor şase önermişti ablam istersen yarın bir sor yine de
Ben de mantar ilacından mı diye düşünüp beklemiştim ama geçmeyince aramıştım reflor 2.sinde geçirmişti sanırım dikkat etAyy sorayim canim ama bir yarinda bekleyeyim bogazim agriyor diye tereyagli pekmezle sut ictim ondan mi oldu bilemedimbenim ilk transferimdede cir cor olmustum korktum
Evet canım progestan iğnesi cır cır gaz yapıyor. Bende ilk transferde olmuştu araştırdım uapıyormuş p yüzden tedirgin olma canımKizlar progestan igne kullanip cir cir olan varmiben bugun 2. Igneyi vurdurdum ama ishal oldum sanki
Kuzummm nasılsın nasıl geciyor günlerin. Haydi senden de hayırlı haber duyarız inşAllahBen de mantar ilacından mı diye düşünüp beklemiştim ama geçmeyince aramıştım reflor 2.sinde geçirmişti sanırım dikkat et
Bana da progestan yapmadı vallaEvet canım progestan iğnesi cır cır gaz yapıyor. Bende ilk transferde olmuştu araştırdım uapıyormuş p yüzden tedirgin olma canım
Heyecanlıyım ablam inşaallah hayırlısıyla pozitif haberlerimi paylaşırım dualarınızı eksik etmeyin nolurKuzummm nasılsın nasıl geciyor günlerin. Haydi senden de hayırlı haber duyarız inşAllah
Aminnn canımm hep duamdasınHeyecanlıyım ablam inşaallah hayırlısıyla pozitif haberlerimi paylaşırım dualarınızı eksik etmeyin nolursonra da sırayla hepiniz söylersiniz Rabbim bu uğurda emek harcayan Ve anneliği hakkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah razı olsun ablamAminnn canımm hep duamdasın
Allah razı olsun ablammmCanicimm dualarımdasın canım
Canım değişiyor. Beni 1.gün 9.30 da 3.gün 15.00!sıraları 5. Günde ise 16.00dqn sonra aradılar. Sabret güzel haberler alacaksınKızlar embriyolar hakkı da bilgi vemek için saat kaç gibi arıyorlar opunun ertesi günü cumartesi sabah 9.30 gibi ararilar ama bugün 3. Gün hala aranmadım meraktan çatladım sizin nasıl olmustu
3. gün genelde herkesi geç arıyorlar sanırım. Sabret ararlarKızlar embriyolar hakkı da bilgi vemek için saat kaç gibi arıyorlar opunun ertesi günü cumartesi sabah 9.30 gibi ararilar ama bugün 3. Gün hala aranmadım meraktan çatladım sizin nasıl olmustu
canım benim 1. gün saat 11 gibi aradılar perşembe günü idiKızlar embriyolar hakkı da bilgi vemek için saat kaç gibi arıyorlar opunun ertesi günü cumartesi sabah 9.30 gibi ararilar ama bugün 3. Gün hala aranmadım meraktan çatladım sizin nasıl olmustu
Benim de aynı senin gibi olmuştu hatta 3.gün arayana saatlerdir sizi bekliyorum demiştim yanlış hatırlamıyorsam 14 - 14.30 gibi aranmıştım ama 5.gün yine erken aranmıştım.Sırayla aradıklarını hatta benden Sonra 2 kişinin daha olduğunu söylemişlerdi 3.gün şükretmiştimKızlar embriyolar hakkı da bilgi vemek için saat kaç gibi arıyorlar opunun ertesi günü cumartesi sabah 9.30 gibi ararilar ama bugün 3. Gün hala aranmadım meraktan çatladım sizin nasıl olmustu