Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Gunaydin vanim 30 kasimda transferim var 28 kasimda yavrularimi cozdurecekler dun progestan igneye basladim arti olarak bantta verdiler vana bakalim.hayirlisi olsun
Canık hayırlısı olsun şimdiden inşallah son transfern olur ve yavrunu kucağına alırsın

Bende de opu öncesi ilk dönemlerde olmuştu asiye hemşire reflor şase önermişti ablam istersen yarın bir sor yine de
Ayy sorayim canim ama bir yarinda bekleyeyim bogazim agriyor diye tereyagli pekmezle sut ictim ondan mi oldu bilemedim benim ilk transferimdede cir cor olmustum korktum

Ayy sorayim canim ama bir yarinda bekleyeyim bogazim agriyor diye tereyagli pekmezle sut ictim ondan mi oldu bilemedim benim ilk transferimdede cir cor olmustum korktum
Ben de mantar ilacından mı diye düşünüp beklemiştim ama geçmeyince aramıştım reflor 2.sinde geçirmişti sanırım dikkat et

Kuzummm nasılsın nasıl geciyor günlerin. Haydi senden de hayırlı haber duyarız inşAllah
Heyecanlıyım ablam inşaallah hayırlısıyla pozitif haberlerimi paylaşırım dualarınızı eksik etmeyin nolur sonra da sırayla hepiniz söylersiniz Rabbim bu uğurda emek harcayan Ve anneliği hakkıyla yapmaya çalışacak hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kızlar embriyolar hakkı da bilgi vemek için saat kaç gibi arıyorlar opunun ertesi günü cumartesi sabah 9.30 gibi ararilar ama bugün 3. Gün hala aranmadım meraktan çatladım sizin nasıl olmustu

Kızlar embriyolar hakkı da bilgi vemek için saat kaç gibi arıyorlar opunun ertesi günü cumartesi sabah 9.30 gibi ararilar ama bugün 3. Gün hala aranmadım meraktan çatladım sizin nasıl olmustu
Canım değişiyor. Beni 1.gün 9.30 da 3.gün 15.00!sıraları 5. Günde ise 16.00dqn sonra aradılar. Sabret güzel haberler alacaksın

canım benim 1. gün saat 11 gibi aradılar perşembe günü idi
3. gün cumartesi idi saat 4e doğru arandım
5. gün pazartesi idi sabah 9 gibi arandım

Benim de aynı senin gibi olmuştu hatta 3.gün arayana saatlerdir sizi bekliyorum demiştim yanlış hatırlamıyorsam 14 - 14.30 gibi aranmıştım ama 5.gün yine erken aranmıştım.Sırayla aradıklarını hatta benden Sonra 2 kişinin daha olduğunu söylemişlerdi 3.gün şükretmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…