Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Abla ilk testi 5 gün yaptım idrarda pozitif çıktı sonra 7 gün yaptik 65.66 cikti
maşallah maşallah allah devamını getirsin sağlıkla inşallah
canım seni transfere hazırlarken doğal sikluslamı yapıldı ranim kalınlaştırma için ilaç verildimi
hazırlık döneminde ne ilaçlar kullandın

iyiyim canım kontol histereskopisi salı olmuştu cumartesine kanama kesildi
miyon alındığında hiç kanama olmadıydı desem yalan olmuz leke şeklinde idi
sen nasılsın canım. düzeldin mi sende
Bende de 10 gün kanama oldu başlarda çoktu sona doğru hafifledi. Şimdi adeti bekliyorum kontrol histereskopisi için. Rabbim cümlemizin yar ve ysrdımcusı olsun canım

Aradilar canim 6 embiryomda sorun olmadan cozunmusler embiryolog bir sorun olmadan 5. Gune gelecegini dusunuyoruz dedi unsallah oyle olur cok sukur Allaha
canım yaa şuan hissiyatını öyle iyi anlıyorum ki inşallah kaybın olmadan güzel sonuçlar alırsın
cumaya güzel haberlerini alalım inşallah

seninle aynı duyguları paylaşıyorum benimde opu eylülde oldu rahimdeki işlemler nedeniyle şubatta transfer. zaman yavaş geçiyor gibi geliyor bu süreçte
6 ay geçmiş olacak sonucu aldığım zaman
arkadaşım senin ne zamana tranfer allah nasip ederse
Canim valla bir sonraki adetimle olmasi lazim bir aksilik cikmazsa yani su anda yasmin kullaniyorum ama kist mist kalmamis olursa tabi. Insallah sikinti olmaz ilk seferde bile bu jadar heyecanli degildim cunku:eek:

Canim valla bir sonraki adetimle olmasi lazim bir aksilik cikmazsa yani su anda yasmin kullaniyorum ama kist mist kalmamis olursa tabi. Insallah sikinti olmaz ilk seferde bile bu jadar heyecanli degildim cunku:eek:
Kızlar selam siz de kaan aydos hastadıydınız sanki öyşe hatırlıyorum. Acaba bahcecide bizim gibi sperm sıkıntılılar icin ne tedavi öneriyolar mikrıcip mi yaotırcaksınız? Doktorunuz kim bizim güvenc hoca? Bir dee ocakta tüpbebek düsünüyorum bazılarınızın şubata sarkmış neden?

Kızlar selam siz de kaan aydos hastadıydınız sanki öyşe hatırlıyorum. Acaba bahcecide bizim gibi sperm sıkıntılılar icin ne tedavi öneriyolar mikrıcip mi yaotırcaksınız? Doktorunuz kim bizim güvenc hoca? Bir dee ocakta tüpbebek düsünüyorum bazılarınızın şubata sarkmış neden?
benim şubata sarkması rahimde miyon vardı ekimde alındı dr 3 adet dönemi geçmeli dedi transfer için onun için arkadaşım

bizde spermde sorun olmadığından bu sorunuzu bilemiyorum, Benim dr Remzi Abalı

Evet benim de doktorum guvenc hoca.mikrocipi biz sorduk imsi ile basari orani ayni dedi . Bosa para harcaminizi istemem sizin zaten sperm sayiniz da dusuk dedi. Biz karar ona biraktik. Kaymasinin sebebi de su ki opudan sonra rahim dinlendirme yapiliyor vucudun ilaclari atmasi icin ve ikinci adetle baslaniyor transfer tedavisine. Basariyi %15 arttirdigi kanitlanmis rahim dinlendirmenin. Ayrica sperm sikintilari icin hic bir yontem falan onerilmiyor. Ne zaman tutarsa havasi var resmen. Ama spermde sikinti oldugu artik bi kac deneme sonrasi anlasilinca bi urologa gorunsun vitamin falan kullansin denilyor. Oyle yani . Biz bunlri yasadik. Zaten 2 negatif denemeden sonra guvenc hoca spermde sikinti bar deyince de kaan hocayla tedaviye basladik.

Evet benim de doktorum guvenc hoca.mikrocipi biz sorduk imsi ile basari orani ayni dedi . Bosa para harcaminizi istemem sizin zaten sperm sayiniz da dusuk dedi. Biz karar ona biraktik. Kaymasinin sebebi de su ki opudan sonra rahim dinlendirme yapiliyor vucudun ilaclari atmasi icin ve ikinci adetle baslaniyor transfer tedavisine. Basariyi %15 arttirdigi kanitlanmis rahim dinlendirmenin. Ayrica sperm sikintilari icin hic bir yontem falan onerilmiyor. Ne zaman tutarsa havasi var resmen. Ama spermde sikinti oldugu artik bi kac deneme sonrasi anlasilinca bi urologa gorunsun vitamin falan kullansin denilyor. Oyle yani . Biz bunlri yasadik. Zaten 2 negatif denemeden sonra guvenc hoca spermde sikinti bar deyince de kaan hocayla tedaviye basladik.
Ya ben cok umutluydum sperm sıkıntısı var ve kaan aydos cözemediyse nolcakmıs :KK43:

X