- 29 Mart 2014
- 345
- 49
canım aslında dediğin gibi bir yandan iyi oldu benim için. bu süre içinde yorulan rahim gerçekten dinleniyor gayet mantıklı. erbil bey ne olursa olsun bütün hastalarını bekletiyormuş bu yüzden ve doğum oranıda çok yüksekmiş. beklemek olmasa işte:18:
Merhaba ben yeni katıldım beni de aranıza alırmısınız
Elfidacim olsun sonu selamet olacaksa o sabira katlanilir :)) ki İNSALLAHHHH hepimiz icin selamet olacak.
Fulyam yok cnm toplam yarim st surdu, agri yok aci yok, hersey cok kolaydi, hic merak etmeyin hepinizinki cok kolay gececek ve insallah bana bol bol yumurtali guzel haberler vereceksiniz biliyorum canlarim.
hoşgeldin canım
Bnz bu arada sen de hosgeldin, ne asamadasin cnm sen???
Tup bebek mi olacak sonra?
Merve's iPhone
Hakkında hayırlısı olsun bnz...ve aminnnn dediğin gibi tez zamanda bebişlerimizi alırız inşallah kucaklarımıza :)))
Tup bebek mi olacak sonra?
Merve's iPhone
Cnm ben k.maraştayım ilk tüp bebek denememi G.antepte yaptırdım basarısız oldu. araştırdım fulya tup bebek merkezini önerdiler.dr.erbil bey ile görüstüm dün bana biraz anlatabilirmisin ne yapıyorlar ne işlemleri var.yardımcı olabilirmisin.
Erbil bey gercekten seker bi doktor, ilk once gidiyosun muayene ediyor, bunun icin 300 tl oduosun, sonra senin durumuna uygun tedaviye basliyo, vitaminler, igneler falan basliyo, 11-12 gun falan o surec devam ediyo, sonra yumurta toplama yapiliyo, Erbil beyin sistemi yumurta toplamadan hemen sonra transfer yapmamak, rahimin dinlenmesinden ve yumurta toplamadan sonra iyilesmesinden yana, bu nedenle seni bir ay sonraki reglinin ikinci gunu cagiriyo, tekrar muayene ediyo, rahim istenilen kalinliga ulasinca da bi 15-17 gun sonra falan da transferi yapiyo. Butun tedavi ortalama 7-9 bin tl falan tutuyo.
İnsallah ikinci denemen de bebegine kavusursun canim, simdiden kolay gelsin.
Merve's iPhone
Banada aynı şeyleri söyledi şaşırdım cunku gittiğim tüp bebekte hiç böyle seyler soylenmedi ..bir gideyim gidip görünmekten bir aksilik çıkmaz..su memorial hastahanesinde sema mıydı semra hanım varmıs doktor onuda övüyorlarda oda cok yogun birisi ilgilenmez diye korkuoyurm.