Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

evet, ilk deneme, sürece güvenmek ve söylenenleri yapmaktan başka bir şey gelmiyor elden. tabi bir de dua etmek..
bakalım hayırlısı hepimiz için..

Merhaba oncelikle herkesin pozitif sonuclar almasini temenni ediyorum☺bende ağustosta görüşmek için gitmeyi düşünüyorum bahceciye, ücretler ne kadar acaba bilenler paylaşırsa sevinirim ..

Merhaba oncelikle herkesin pozitif sonuclar almasini temenni ediyorum☺bende ağustosta görüşmek için gitmeyi düşünüyorum bahceciye, ücretler ne kadar acaba bilenler paylaşırsa sevinirim ..

tüp bebek fiyatı 5900 lira. ilaçlarda ayrıca 1000-2000 arası kişiden kişiye göre değişiyor. bide ayrıca senden adet zamanı istedikleri hormon tahlilleri var. onu istersen dışarıda hatta devlette yaptırabilirsin.ben bahçecide ne kadar yaptıklarını sormuştum 600 demişlerdi. ama orda yaptıma zorunluluğu yok kesinlikle. gitmeden önce tahlillerinide götürürsen çabuklaştırmış olursun. ordan bir doktorla görüşüp gelmeden önce hangi tahlilleri yaptırman gerektiğini sorabilirsin

çok teşekkürler gerçekten uzaktan geleceğim için bunları öğrendiğim çok iyi oldu ona göre kendimi ayarlarım testleri yaptırmış olurum süreçte kısalmış olur bu sayede:) görüşmek üzereee

Slm ... arkadas lar tup bebek icin kac gun onceden orda olmam lazim iznimi ona gore ayarliyacakdim adetimin tam ikinci gunu yeterlimi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm ... arkadas lar tup bebek icin kac gun onceden orda olmam lazim iznimi ona gore ayarliyacakdim adetimin tam ikinci gunu yeterlimi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önceden yapılması gereken tahlilleriniz hazırsa rahim filmi, amh değeri gibi adetin ikinci günü muayene olup iğnelere yani tedaviye başlıyorsun. aslında yine de bir ön görüşme yapıyorlar sanırım. Benim öyle olmuştu. doktorum Güvenç Bey. Sen belirledin mi?

bende tam neresi olduguna karar veremedim fulya yada Nova fertil de dusunuyoruz ins ama tarihleri ayarlayamadik izin icin insallah ayarlayabiliriz .. birde bi sorum daha olacakdi adet geciktirici alsam bir kac gun gec gelsin istiyorum yolda falan gelmesin diye araba ile yolculuk yapacagiz cunki bir sorun olurmu sizce bir bilginiz varmi adet geciktirici ile

sonuçta doktor sizi adetin ikinci günü muayene etmek istiyor. ne zaman gelirse öyle gidersiniz. benim arada geç gelir, bu sefer de öyle oldu, doktor adetin gelmesi için ilaç verdi, kullanıp bekledim, gelince ikinci günü gidip tedaviye başladım..
öncesinde bir ön görüşme yapıp dediğim gibi test ve tahliller üzerine, bir de genel bir değerlendirme yapmıştık. inşallah dilediğin gibi olur

Merhaba,
Ben de 9 ağustos'ta ilk muayene için Güvenç Bey'e gideceğim. 20 Ağustos gibi de adet dönemim başlıyor. Gitmeden önce yaptırmam gereken testler var mıdır? Sizden hangi testleri istemişti. Şehir dışından geleceğimiz için önceden hazırlıklı olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Sizin tedaviniz nasıl gidiyor? Umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır.

sizin ve eşinizin genel kan testleri, tsh gibi tiroit gibi hormon testleri, yumurta rezervi belirleyen AMH testi, rahim filmi ultrasonu, eşinizin semen örneği, sperm analizi (bu analizi kendi laboratuvarlarında yapılmasını istedi) gibi ...
aklıma gelenler bunlar, ilk muayene sırasında eksik bir şey görürse, bir sonraki randevuya getirmenizi istiyor..
benim bugün yumurta toplamam vardı. bir sonraki adet dönemini bekleyeceğim şimdi, embriyolar dondurulup transfer yapılacak.. hakkımızda hayırlısı...

Merhabalar ,
Ben uzun uzun okudum yazılan mesajları. Aklımdaki bir çok soruya da yanıt bulmuş oldum. Ben 39 hatta 40 bile denecek bir yaşdayım. PCO nedeni ile 3. denememde sahip olduğum 9 yaşında bir tanecik kızım var. Eşim bir çocuk daha, kızımda bir kardeş istiyor.Bende elbette 2. kez anne olmayı çok istiyorum. Ama yıllar geçsede o yaşadığım süreçleri düşününce hep bi kaçtım. Kızım 3 yaşındayken mucize eseri kendiliğimden hamile kaldım ama 9 haftalıkken kaybettim.Yine aynı mucize tekrarlanırmı diye bekledim ama olmadı. Şimdi artık yaşımdan da ötürü tedaviye başlamak istiyorum. Bahçeci kliniğini hem özenli tedavileri ile duydum hemde işyerime yakın olması sebebi ile tercih edeceğim. Ama hangi dr'dan randevu almalıyım o konuda tereddütlerim var. Güvenç bey, Ümit bey,Gürkan bey isimlerini duyuyorum hep. Bakalım kısmet. Bir de maddi kısmını düşünüyorum elbette. Umarım tüm evreleri rahatça atlatabiliriz. Tavsiyelerinize ve yeni tecrüblerinize ihtiyacım olabilir :)

merhaba, bir çocuğunun olması ve bu duyguyu tatman ne kadar güzel! Bir de tekrar hamile kalabileceğini gösterir.
Ben de bu yıl 41 oluyorum, henüz 2 yıllık evliyim. Bir dış gebelik yaşadım. Şimdi Bahçeci de Güvenç Bey'e gidiyorum. Tüp bebek için yumurtalarım toplandı, bir sonraki adet dönemini bekliyorum.
Umarım sen de ikinci kez tadarsın anneliği

Teşekkür ederim. Benim dualarımda öncelik ilk defa anneliği tadacak arkadaşlar içindir daima. Şükürler olsun ben yaşadım. Sonra kızıma bir kardeş için dua ediyorum. Allahım hayırlısını versin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim umarim herkez bu surecten mutlu ayrilir kadinlar klubu sayesinde bahceci grubununsectim ve sali gunu dr erbil beyle ilk gorusmemixi gerceklestirdik ve mutlu bir sekilde ayrildi cumartesi gunu tekrar gidecegiz istedigi tahliller gorurecegiz ve ona gore bizim seruvenimizde baslicak umarim bizim ve tum bebek isteyen arkadaslarimizin umutlari yesermesi dilegiyle

merhabalar bizde dr Erbil beyle görüştük tahliller yapıldı 2 ay kadar ilaç kullanmamızı söyledi eylül ayında ki adetimde gideceğiz sormak istediğim uzaktan gidipte orada konaklayanlar nerede kaldınız acaba yazarsanız çok sevinirim. iyi gecelerr

Selamlar,

Bende 5 ağustos'ta Güvenç Bey ile görüştüm. Kendisi çok ilgili ve gerekli bütün açıklamaları tane tane yapan biri.
Gerçekten bu dönem ister istemez stres yapıyor her ne kadar sakin olmaya çalışsakta. Bu süreçte doktorun sakinliği, sıcak kanlı tutumu gerçekten çok önemli. Ve kendisi bana bunu hissettirdi . Bu nedenle adet günümü bekliyorum Sonrasında tedavi başlayacak inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…