- 23 Haziran 2014
- 369
- 294
Merhaba benim doktorum Erbil bey, benim gecen ay yumurta toplandı bu ay 2. Günü gittim muayene etti kist oluşmuş onu aldı östrojen bantı verdi ve 19 una randevu verdi tahmini olarak 24 Temmuz'da transfer yapacağını söyledi 2. Round daha kolay gözüküyor şimdilik hakkımızda hayırlısı olsun senin ilk denemen mi
Merhaba oncelikle herkesin pozitif sonuclar almasini temenni ediyorum☺bende ağustosta görüşmek için gitmeyi düşünüyorum bahceciye, ücretler ne kadar acaba bilenler paylaşırsa sevinirim ..
tüp bebek fiyatı 5900 lira. ilaçlarda ayrıca 1000-2000 arası kişiden kişiye göre değişiyor. bide ayrıca senden adet zamanı istedikleri hormon tahlilleri var. onu istersen dışarıda hatta devlette yaptırabilirsin.ben bahçecide ne kadar yaptıklarını sormuştum 600 demişlerdi. ama orda yaptıma zorunluluğu yok kesinlikle. gitmeden önce tahlillerinide götürürsen çabuklaştırmış olursun. ordan bir doktorla görüşüp gelmeden önce hangi tahlilleri yaptırman gerektiğini sorabilirsin
Slm ... arkadas lar tup bebek icin kac gun onceden orda olmam lazim iznimi ona gore ayarliyacakdim adetimin tam ikinci gunu yeterlimi sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
önceden yapılması gereken tahlilleriniz hazırsa rahim filmi, amh değeri gibi adetin ikinci günü muayene olup iğnelere yani tedaviye başlıyorsun. aslında yine de bir ön görüşme yapıyorlar sanırım. Benim öyle olmuştu. doktorum Güvenç Bey. Sen belirledin mi?
bende tam neresi olduguna karar veremedim fulya yada Nova fertil de dusunuyoruz ins ama tarihleri ayarlayamadik izin icin insallah ayarlayabiliriz .. birde bi sorum daha olacakdi adet geciktirici alsam bir kac gun gec gelsin istiyorum yolda falan gelmesin diye araba ile yolculuk yapacagiz cunki bir sorun olurmu sizce bir bilginiz varmi adet geciktirici ile
önceden yapılması gereken tahlilleriniz hazırsa rahim filmi, amh değeri gibi adetin ikinci günü muayene olup iğnelere yani tedaviye başlıyorsun. aslında yine de bir ön görüşme yapıyorlar sanırım. Benim öyle olmuştu. doktorum Güvenç Bey. Sen belirledin mi?
Merhaba,
Ben de 9 ağustos'ta ilk muayene için Güvenç Bey'e gideceğim. 20 Ağustos gibi de adet dönemim başlıyor. Gitmeden önce yaptırmam gereken testler var mıdır? Sizden hangi testleri istemişti. Şehir dışından geleceğimiz için önceden hazırlıklı olmakta fayda var diye düşünüyorum.
Sizin tedaviniz nasıl gidiyor? Umarım tedaviniz olumlu sonuçlanır.
Merhabalar ,
Ben uzun uzun okudum yazılan mesajları. Aklımdaki bir çok soruya da yanıt bulmuş oldum. Ben 39 hatta 40 bile denecek bir yaşdayım. PCO nedeni ile 3. denememde sahip olduğum 9 yaşında bir tanecik kızım var. Eşim bir çocuk daha, kızımda bir kardeş istiyor.Bende elbette 2. kez anne olmayı çok istiyorum. Ama yıllar geçsede o yaşadığım süreçleri düşününce hep bi kaçtım. Kızım 3 yaşındayken mucize eseri kendiliğimden hamile kaldım ama 9 haftalıkken kaybettim.Yine aynı mucize tekrarlanırmı diye bekledim ama olmadı. Şimdi artık yaşımdan da ötürü tedaviye başlamak istiyorum. Bahçeci kliniğini hem özenli tedavileri ile duydum hemde işyerime yakın olması sebebi ile tercih edeceğim. Ama hangi dr'dan randevu almalıyım o konuda tereddütlerim var. Güvenç bey, Ümit bey,Gürkan bey isimlerini duyuyorum hep. Bakalım kısmet. Bir de maddi kısmını düşünüyorum elbette. Umarım tüm evreleri rahatça atlatabiliriz. Tavsiyelerinize ve yeni tecrüblerinize ihtiyacım olabilir :)