Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

sakın ha moralini yüksek tut. ben düşünmemeye çalışıyorum.sen ne kadarlık evlisin canım daha önce tedavi oldun mu hiç

1,5 senelik evliydin canım Evlendiğim günden beri deli gibi istiyorum..daha önceden Erzurum'da 2aşılamam oldu ikiside negatif((sanırım o gün akupunkturda yaptırmalıyım ben çünkü acayip gerginim ve acayip korkuyorum((yani ben herşeyi yapim da((

ayyy anım benim ya sen çok stres yaptın rahatla biraz...inşallah olur.bencede sen akupunktur yaptır en iyisi rahatlamaya ihtiyacın var. burcun ne senin...

:))))duygu geçişlerimden anlamadın mı:)))ikizlerim:)))yaptıracam şimdiden araştırayım diyorum yapanda yok mu Allah aşkına nasıl yararları oluyor mu onuda bilmiyorum ya((benimde kardeşlerim doktor kbb uzmanı ikiside onlar yaptırma gereksiZ diolar ama ne bilim yaaa ben bi umut diyorum:))

canım biliyorsun stres bizim en büyük düşmanımız. zor biliyorum ama sakin olmaya çalış seni mutlu eden şeylerle vakit geçir yada küçük bir tatil kaçamağı yap umarım iyi gelecektir.

Yasemincim biliyorum ama İnan elimde değil ne yapsam olmuyo:)))zaten iatanbulda bi nevi tatile geldik annemle:)))5 gündür deli gibi gezip alışveriş yapıyoruz(benim yaptığım söylenemez:) ama gerilmeme engel olmuyo yaptıklarım kuzum annem ne yapacağını şaşırıyo ama napim elimde değil(()

aay bende ikizlerim ama sana bu ruh halini yakıştıramadım daha güçlü ol lütfen. (laf aramızda akupunktur olayına bende inanmıyorum) abin doğru söylemiş sen bence kendine başka meşgaleler bul. bir ikizler burcu bu kadar salmaz kendini teessüf eferim

canım benim rabbim yardımcın olsun. fakat yüce rabbim kullarının kaldıramayacağı yükü vermez. Şöyle düşün sonuç da hamile kalabiliyorsun bir umudun var hiç kalamayanlar var yada başka bir çok sıkıntı olan o yüzden rabbine sığın ve dua etmeye devam et Ne zaman hayırlı ise o zaman verecektir zaten buna inanıyorum ve seni öpüyorum...

KıZlarrrr dün geceye göre daha iyiyim:))))Rabbim herşeyin en güzelini verecek inşallah biliyorum ve destekleriniz içinde teşekkür ediyorum:)))sana gelince elfidacımmmm şenide ayrıca kocaman öptümmmm haberin olsun yarın saat 9da oradayım ve tatlı bi üzüm sapı görecem dair heyecanlıyım:)))))herşey çok güZel olacak:)))))

Yasemin arada bir bu korkuları yaşadığım aşikar ama geçici )))senidr kocaman öptümmm güzel haberlerinizi bekliyorummm

Kızlarrrr iyice paranoyan oldum ben:)))))bişey sorcamm gonal fleri göbek deliği çevresine Vurdumm bişey normal di mi yani 4 parmak altına falan vurmadım bazen bişey olmaz di mi:))))))

Kızlarrrr iyice paranoyan oldum ben:)))))bişey sorcamm gonal fleri göbek deliği çevresine Vurdumm bişey normal di mi yani 4 parmak altına falan vurmadım bazen bişey olmaz di mi:))))))
Canım tedirgin olma sag ve sollu yapıyosun göbegin altında kalıyor

Klinikte nogay bey var akapuntur ve hipnoz yapıyo ben yaptırmıştım kendini iyi hissediyosun seansa 200 tl vermiştim 4 seans aldım ben ama şu bi gerçek Her şey rabbimin elinde tevekkeltü allah deyip düşünmemeye ya da olumlu düşünmeye çalışcaz Eşim bu sefer almamı istemedi bende istemedim her şey beyinde bitiyor her şey güzel olacak Olmayınca da vakit gelmemiş her şey de var bir hayrrr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…