Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

KıZlarrrr dün geceye göre daha iyiyim:))))Rabbim herşeyin en güzelini verecek inşallah biliyorum ve destekleriniz içinde teşekkür ediyorum:)))sana gelince elfidacımmmm şenide ayrıca kocaman öptümmmm haberin olsun yarın saat 9da oradayım ve tatlı bi üzüm sapı görecem dair heyecanlıyım:)))))herşey çok güZel olacak:)))))

biz nasıl bulucaz ki birbirimiziiiii:KK52::KK1: bu arada iğne konusunu kafana takma doğru yapıyorsun önemli olan göbekten yapmak nerden yaptığın önemli değil (eşim öyle dedi :KK1:)

Yine burdan bulcaz birbirimizi:)))))merak etme ben seni bulcam kesin:)))saat 9da oradayım buaradaaa mavi bi çantam ve deri ceketim var üstümde:)))bi de elimde telefonum:)))

Yine burdan bulcaz birbirimizi:)))))merak etme ben seni bulcam kesin:)))saat 9da oradayım buaradaaa mavi bi çantam ve deri ceketim var üstümde:)))bi de elimde telefonum:)))

bende internet olmayacak o sırada o yüzden :KK37: seninle kan alma odasının hemen önündeki koltuklar var ya orda buluşalım. ben hemen bir kan aldırırım sonra oraya geçerim herhalde:KK52:

Ayyyy elfidacımmm sorma acayip halsizlik var az önce 2.sini vurduk sen nasılsın var mı heyacan

evet canım orgalutran biraz ağır geliyor ilk başta. bende evdeyim dinleniyorum. dün gitmedim işe iyiki gitmemişim ordaki iğne fazla geldi. acaip heyecan var bakalım yarın kaç yumurta toplanıcak,inşallah kaliteli olurlar. bide ertelendi ya benim transfer çok gerildim 1 ay nasıl bekliycem:18::18::18: gerçi bir bakımada iyi oldu diyorum vücut dinlenmiş olacak.arada moralsizlik oluyor ama toparlıycam:KK14: bu arada dün geceki çatlatma iğnesinde ne enjektör vermi eczacı öyle. yuh dedim yaparken farkettim.eşim olmasa o iğne kendi başaına yapacağın bir iğne değil göbekten.aklında olsun enjektöre dikkaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttt. kabus gibiydi.

Kıyamammmmm canım benim iyi yapmişsın gitmemekle:)))zaten sen niyeti bozmuşsyn anne olunca vaZgeçersinde işten:))))dün ki iğne ağır geldi derken halsizlik falan mi var??yarın için İnan bende senin adına çok heyecanliyım bi sürü yumoşumuz olur inşallah:))o çatlatma iğnesini ben 2kez vurdum o korkuyu anlıyorum aşılamalarımda aynı iğne verilmişti:)))aZcık ağrın olabilir sabaha doğru korkma tatlım

Kıyamammmmm canım benim iyi yapmişsın gitmemekle:)))zaten sen niyeti bozmuşsyn anne olunca vaZgeçersinde işten:))))dün ki iğne ağır geldi derken halsizlik falan mi var??yarın için İnan bende senin adına çok heyecanliyım bi sürü yumoşumuz olur inşallah:))o çatlatma iğnesini ben 2kez vurdum o korkuyu anlıyorum aşılamalarımda aynı iğne verilmişti:)))aZcık ağrın olabilir sabaha doğru korkma tatlım

inşallah canım kaliteli olsunda çok olması önemli değil. akşam eşimde aynı şeyi söyledi 30 tane oluyorda ne oluyor dedi.(sayıya takıldım çünkü) önemli olan kaliteli olmasıymış. insan başkasından duymak istiyor işte. neyse bende diyorumki o bir ayda senin sonucunu bekleriz artık:KK1: sana yoğunlaşırım ben artık:KK39: senin hayırlı haberlerini alırım inşallah. ya iğne rahatsızlık vermedide enjektör çoooooooooooook büyüktü yaaaaaaaaa. neydi o öyle. görünce kaçacaktım valla:KK52: az bağırmadım yani:KK53: ama mecbur oldum. bilseydim öyle büyük enjektör olacak ayrıca küçük bir enjektör alırdım. acaba eczacı karıştırdı mı ne:KK14:

Canım benimmmm inşallahhhhh hayırlı haberleri ikimizde alırız tez zamanda :))))bekleriz tabiki transfer sonrası12gün dile kolay:)))tabiki öyle az olsun kaliteli olsun dün hocada bana aynısını dedi bunların en kaliteli rn şanslı olanı dedi:))) inşallah herşey çok güzel olacak ana getçekten başkasından duymak çok rahatlatıcı:)))sana verilen iğne ovitrelle miydi çatlatma iğnesi?ben iki kez ovitrelle vurdum öle dediğin gibi değildi

Ayyyyyy elfidaaaa sormayı unuttummmmm gebelik aşısını sordun mu????bi de marvettinden ses çıkmadı inşallahhh güzel şeyler oluyordur onun adına:))))

Canım benimmmm inşallahhhhh hayırlı haberleri ikimizde alırız tez zamanda :))))bekleriz tabiki transfer sonrası12gün dile kolay:)))tabiki öyle az olsun kaliteli olsun dün hocada bana aynısını dedi bunların en kaliteli rn şanslı olanı dedi:))) inşallah herşey çok güzel olacak ana getçekten başkasından duymak çok rahatlatıcı:)))sana verilen iğne ovitrelle miydi çatlatma iğnesi?ben iki kez ovitrelle vurdum öle dediğin gibi değildi

ben iğnelere baktım mı bir sorsana :18::26: enjektörü görünce nerdeyse kaçacaktım.:KK52: enjektör çok büyüktü işte. yani o iğne bence göbekten yapılmaz zor girdi valla.kanadı hatta.ama mecbur katlandım:KK25:

Kizlaaaaaarrrr beni merak etmissiniz geldim hemen :)) bugun toplama yapildi, 6 tane yumurtam varmis, biri cok iyi degilmis, 5 tanesi gayet iyiymis, onlari topladi Erbil bey. Simdi yarini beklicem bakalim dollenme olacak mi diye, sonra regl olmayi beklicem sabirsizlikla. Hersey yolunda gitti su ana kadar sukurler olsun, kolaydi, agri aci yoktu. Sizinkiler de kolayca olup bitecek isallahhh canlarimmm.

Kizlaaaaaarrrr beni merak etmissiniz geldim hemen :)) bugun toplama yapildi, 6 tane yumurtam varmis, biri cok iyi degilmis, 5 tanesi gayet iyiymis, onlari topladi Erbil bey. Simdi yarini beklicem bakalim dollenme olacak mi diye, sonra regl olmayi beklicem sabirsizlikla. Hersey yolunda gitti su ana kadar sukurler olsun, kolaydi, agri aci yoktu. Sizinkiler de kolayca olup bitecek isallahhh canlarimmm.

canım hayırlı olur inşallah. benimde yarın toplama var. yanlış değilsem progestron hormonum yüksek olduğu için benim transferde ertelendi. sanırım aynı dönemde transfer olacak ikimizinde :18: nasıl geçicek bilmiyorum:KK52: aetten ne kadar sonra transfer olacak söylediler mi.

Elfidacim valla bana rahim cok daha dinlenmis ve hazir oldugu icin ve dondurulmus embriyo daha iyi tutundugu icin bi ay bekleme sonrasi transfer oldugunu soylediler, herhangi bi degerimin oraninin yuksekliginden fln dolayi degil. Regliden sonra 17 gun fln dedi Erbil bugun transfer icin. İsallah guzel haberler alirim da yarin ilk adimi guzel atlatmis olurum. Hepimiz icin dua ediyorum, hepimiz cok mutlu olcaz isallaaaahhhh

Elfidacim valla bana rahim cok daha dinlenmis ve hazir oldugu icin ve dondurulmus embriyo daha iyi tutundugu icin bi ay bekleme sonrasi transfer oldugunu soylediler, herhangi bi degerimin oraninin yuksekliginden fln dolayi degil. Regliden sonra 17 gun fln dedi Erbil bugun transfer icin. İsallah guzel haberler alirim da yarin ilk adimi guzel atlatmis olurum. Hepimiz icin dua ediyorum, hepimiz cok mutlu olcaz isallaaaahhhh

Merhaba ben yeni katıldım beni de aranıza alırmısınız

canım aslında dediğin gibi bir yandan iyi oldu benim için. bu süre içinde yorulan rahim gerçekten dinleniyor gayet mantıklı. erbil bey ne olursa olsun bütün hastalarını bekletiyormuş bu yüzden ve doğum oranıda çok yüksekmiş. beklemek olmasa işte:18:

X