Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

tabiki ne olursa olsn Allah istemezse tüm dünya gelsin gene olmaz.işte önemli olan herseyi en güzeli en iyisini yapıp ondan sonra dua edip Allah'tan istemek.....Sizin durumunuz nedir tam forumu okuyamadımda.?

Merhaba kizlar ben de 4.denemem icin fulya yi dusunuyorum.yumurta rezervim düşük arti cikolata kisti gürkan arikan s giden var mi cvp lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kizlar ben de 4.denemem icin fulya yi dusunuyorum.yumurta rezervim düşük arti cikolata kisti gürkan arikan s giden var mi cvp lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ona gitmiyorum ama gordum kibar ve ilgili birine benziyor. Docent yaziyor ama yurtdisinda Prof. unvani almis. Akademik birine benziyor. Musteri yogunlugunu, transfer ve OPU deneyimlerini ve basari oranini sorabilirsin, cekinme.

Ben ona gitmiyorum ama gordum kibar ve ilgili birine benziyor. Docent yaziyor ama yurtdisinda Prof. unvani almis. Akademik birine benziyor. Musteri yogunlugunu, transfer ve OPU deneyimlerini ve basari oranini sorabilirsin, cekinme.

Selamlar ben bugun gorustum gurkan beyle ramazandan sonra tup bebek yontemine baslamayi dusunuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada herkese merhaba yeni uyeyim burayi gorunce de abine oldum cik fazla mesaj var nastan sona okuyamadim. Tup bebek yontemine baslamayi dusunuyorum zor bir yol mu ustume kamyon devrilmis gibiyim bugunden beri ne dusunecegimi ne okuayacagimi bilemez oldum doktor yuzde kirk elli basari orani dedi insaallah yorulmadan hepimize nasip eder. İgne korkum fobim var ustelik😊 igneleri kalcadan mi vuruyorlar cikolata kistlerim rahmin fonksiyonunu etkiliyormus asilama pek etkili olmaz dedi gurkan bey nasil bir donem beni bekliyor bilmek istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba canım, ben sana süreci özetleyeyim,
reglin 2. günü gidiyorsun,eğer rahim ve yumurtalıklar uygun ise tedaviye yani iğnelere başlıyorsun.
İğneler ince uçlu hissetmiyorsun çoğu zaman ve göbekten yapılıyor genellikle
Benimde fobim var, kendim yapamıyorum, dolayısı ile her seferinde iğne yapacak birine ihtiyacım oluyor.
Genelde eşim yada merkezde muayeneye gittiğim zaman hemşireler yardımcı oldular bana,
Neyse, 2.günden itibaren yaklaşık 2-3 günde bir kontrole gidiyorsun, iğnelerin dozu ayarlanıyor.
Reglin yaklşaık 12-13. günü yumurtaların toplanıyor.Anestezi alıyorsun dolayısı ile birşey hissetmiyorsun.Eşinde aynı gün sperm veriyor.
Bundan sonra olay laboratuvarda gerçekleşiyor. Doktorun tercihine göre , 3. gün yada 5. gün rahmine oluşan embriyoyu yerleştiriyorlar.Bazı doktorlar ise yumurta toplandığı ay değil bir sonraki ay embriyoyu yerleştiriyolar. 12-15 gün arası sonuç belli oluyor. Bu kısımda da bir takım ilaç iğne tedavileri devam ediyor.

Ben 2. denemenin içinde olan biri olarak sana şunu söyleyebilirim.
İğne, ilaç vs korksamda 1-2 dak acısı sonra geçiyor ancak çok değişik duygu durumları yaşıyorum.
Bir gün umut dolu öbür gün umutsuz. Sonuçta şunu kabul etmek gerekiyor sanırım.
Allah'ın takdiri ve herşeyin bir zamanı var, biz ne yaparsak yapalım herşey elimizde değil.
Bahçeci Fulya'ya gelince bence çok profesyonel çalışıyorlar,
doktorlar güven veriyor her an ulaşabiliyorsun dolayısı ile bence bu iş için en doğru yerdesin.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar canım, umarım en yakın zamanda kavuşuruz bebeklerimize

Msjin icin cok tesekkur ederim. Hakkimizda hayirlisi olsun ins. Bu forumda okudugum kadariyla ilk denemede basarili olan pek yok biraz umutsuzlug dustum malesef
Peki sen su an ne asamasindasin?

Msjin icin cok tesekkur ederim. Hakkimizda hayirlisi olsun ins. Bu forumda okudugum kadariyla ilk denemede basarili olan pek yok biraz umutsuzlug dustum malesef
Peki sen su an ne asamasindasin?

Bence tutacağı varsa 1. 2. Farketmez umutsuz olma, ben 1. De çok korkmuştum ya tutmazsa diye yanlış yapmışım, neyse canım benim geçen hafta yumurta toplama yapıldı 9 tane dondurdular benim doktorum yumurtaları topladıktan sonra dondurup bir sonraki ay yerleştiriyor ben regl olmayı bekliyorum şu anda

merhaba, yarın öğlen Güvenç Bey le görüşmem var. bu başlık altında onun hakkında çok güzel şeyler okudum, mutlu oldum. umarım yarınki görüşme güzel geçer. bakalım benden hangi testleri isteyecek? elimde bazı sonuçlar var, ama bahçeci kliniğinde çok ayrıntılı tetkik isteniyor sanırım..

takip sürecini buradan paylaşmak ve destek, moral almak dileğiyle...

Nasil gecti gorusmen ben mesajini yeni okudum ben de ikk kez gecen cuma gittin gurkan beye cok sevdim doktorumu elimde baya test vardi ama dedigin gibi bur kac sey daha istedi
Allah gonlumuz gore versin

Nasil gecti gorusmen ben mesajini yeni okudum ben de ikk kez gecen cuma gittin gurkan beye cok sevdim doktorumu elimde baya test vardi ama dedigin gibi bur kac sey daha istedi
Allah gonlumuz gore versin

Öncelikle merkez güzel bir yer. gayet iyi geçti görüşme, ilgili, anlayışlı ve titiz biri doktorum Güvenç Bey. birçok konuda bilgi verdi, rahatlamama yardımcı olmaya gayret etti. adet olunca tekrar gideceğim. Ben ve eşim bazı testler yaptırıp götüreceğiz. araya bayram giriyor, bakalım nasıl olacak?

sen ne durumdasın? senin de gönlüne göre olsun...

Ben memlekete gidecegim bayrama dogruno da adet taihime denk geliyor o yuzden agustosa ertelemistik simdi de amcamlarin gelecegini ogrendik o tarihlerde ;( kendimi agustosa baya hazirlamistim ama kimseye soylemek istemedigimden onlar buradayken ugrasmak istemiyorum zaten gezdirmesi agirlamasi filan da var dinlenemem yani ne yalan soyleyeyim amcamlar filan ama keske gelmeseler diyorum. Kotuym ben kotuyumm kotuyumm... 😈

kötü denk gelmiş doğrusu.... yapacak bir şey yok, benim de regli günüme göre bu ay bayram işleri karıştırabilir, bakalım ağustosa da kalabiliriz, Allahtan hayırlısını diliyorum :)

kötü denk gelmiş doğrusu.... yapacak bir şey yok, benim de regli günüme göre bu ay bayram işleri karıştırabilir, bakalım ağustosa da kalabiliriz, Allahtan hayırlısını diliyorum :)

Kesinlikle hayirlisi tatlim haberleselim insallah destekleselim okur ya brlki ayni gun hastaneye gidersek rastlasiriz :)

merhaba, bugün reglimin ikinci günü , iğnelere başladık, doktorum Güvenç Bey. embriyoları ikinci ay yerleştireceğiz dedi. yumurta toplamadan sonraki süreç nasıl acaba? bilgi verirsen sevinirim. bir de senin doktorun kim?

Merhaba benim doktorum Erbil bey, benim gecen ay yumurta toplandı bu ay 2. Günü gittim muayene etti kist oluşmuş onu aldı östrojen bantı verdi ve 19 una randevu verdi tahmini olarak 24 Temmuz'da transfer yapacağını söyledi 2. Round daha kolay gözüküyor şimdilik hakkımızda hayırlısı olsun senin ilk denemen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…