Valla Mustafa Hocadansa hemşiresi emel hanım daha çok konuşuyor :))))biz odaya bile gitmedik valla emel hanımın orada konuştuk Allah in hoca güven veriyooo tavrıda çooook Babacan ama benimle sorunum hakkında konuşmasını beklerdimgerçi paZartesi soracam herşeii kafaya koydum ilk muayeneydi ya şoktaydım:))))
Anladımmmm canımmm Rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallah:)))bende Pazartesi kontrole gitcem bu hafta dananın kuyruğu kopacak:))))kontrolüm var ve bi sürü sorum hocaya inşallah herşeyin cevabını alırım:)))
Yok canım istanbulda değilim şehirdışından geliyorum((ve gerçekten zor oluyor ama olsunda bebekimmm ben razıyımmm:))))sen burdaydın demi???
Evettttt:))))elfidacımmm bi ton soru var kafamda sen nasılsınnn???:)))
transferin olduğu gün doktorum 17 de test günün istersen dışarıda yaptır istersen burada yaptırırsın demişti. Paketin içinde test ücretsiz bir seferliğine yazıyordu. Şimdi o gün biz hem teste hemde doktora muayene parası verecek miyiz kafam çok karıştı. sonuçta tedavinin son aşaması olduğu için keseye kadar ücretsiz kontrol olması gerektiğini düşünüyorum. yada sonuç negatifse en azında o gün ne yapılabilir bunun konuşması.:26:
bence hamile kaldıktan yani testte pozitifi gördükten sonrasına karışmıyorlar. ondan sonrası ek ücret olabilir. benim fikrim tabi. istersen telde bilgi al ki hazırlıklı olasın..ama ilk gebelik testi onlardan oda dışarda yaptırsan bile fazla tutacağını sanmam...
Başladım canım bugün 4.gündü 225 gonal f yapıyorum bi de vitaminler var ama ya ben acayip kilo aldım ya da şişimm:))))sorcamm sorularımı sen hiçi merak etme sen nasılsın neden 2 iğne oldun ki???sen ne kullanıyon canımmm?