- 17 Mayıs 2013
- 231
- 4
Kızlar hepimizin hakkında hayırlısı fiyat biraz fazla geldi ama yapacak bir şey yok gibi..biz 3 yıl 4 aylık evliyiz.evlendikten 8 ay sonra gebe kaldım ama düşük oldu.sonra bir daha gebe kalamadım.zayıflamak için tüp mide ameliyatı bile oldum.42 kilo verdim.kilo verince adetlerim düzenlendi ilk deneme de gebe kalırım diye ümit etmiştim ama 7.ayımıza girdik tık yok.acele mi ediyorum bilmiyorum ama geçen hafta babamı kaybettim.kaybıma ayrı üzüldüm dede olamadan gitti ona üzüldüm yavrum dedesiz kaldı ona da üzüldüm..of of hayat çok zor
canım benimde ilk deneme inşallah son olur hepimizinde.benim bugün altıncı günüm p.tesi kontrolüm var çarşamba toplanıcak 5 gün sonrada transfer olucak. mustafa bey transfer için 5 . günü tercih ediyorum demişti... bugün hemşire protein ağırlıklı beslenmemi söyledi günde 1 yumurta bol sebze ve meyve tüket dedi. yumurtalar için önemliymiş sende öyle yap bence. şu anda meyve yemekten patlıycam iğneler zaten şişkinlik yapıyor. p.tesi kaçta ordasın bu arada ben sabahtan oraayım inşallah...bide bir ananas mevzusu dolanıyor onu araştırıyorum şimdi
Ankara cok cok mutlu oldum hamile olmana, hepimize umut isigi oluyosunuz siz hamisler, insallah omur boyu ope koklaya mutlu saglikli yasarsin meleginle cnm bnm
Elfidacımmmm Pazartesi kırmızı gülleri yakamıza takıp gelelim merkeze:))))))ben 08:45te oradayımmmm orada tekrar yazışalım malum eşlerde yanımızdakilerde bizi biZim kadar anlamazlar:))))ve inşallah dediğin gibi bizimde ilk denemede tutarda alırız kucağımıza bebişlerimizi:))))
canım çok sağol çok faydalı bilgiler vermissin tecrübeli birinden bunları öğrenmek iyi oldu..ben maydanoz ve naneyi çok tüketirim iyi oldu öğrendiğim...Canım sen hamile kalabiliyormuşsun. Aslında yaşın 28 ve daha 7 ay denemişsiniz. İyi bir kontrol olun. Genetik testler (pıhtılaşma vs). varsa onları yaptırın. Eşinin sperm durumu için tahlil yaptırdınız mı veya artırmak için ilaç kullanabilirsiniz. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.
Yumurta gelişimi ve sonrasında da protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor. Bol su içmek gerekiyor ki ohss olmasın. Transfer sonrası için ananası öneriyorlar. Ben 2-3 gün sonra yemiştim ama onu da dilim dilim 3 günde falan. Ananastaki amaç kan sulandırmak, o işi kivi de yapıyor. Transfer sonrası her gün kivi, 1 avuç kabak çekirdeği yemiştim. Maydanoz, nar, nane, maydanoz, adaçayı vs. yiyip içmeyin. Transfer sonrası günde 4.5 litre su için. Hep yatmayın, her 2 saatte bir kalkıp 15 dk yürüyün. Gece de tuvalete kalkınca 3-5 dk yürüyüp yatın.
Sağol. İnşallah Allah bu duyguları sizlere de tez vakitte yaşatır
Ayyy elfidacımmm çok güldümmmm:))))üzüm arkadaşım benim:)))bari telinin markasını yaZda daha kolay bulayım seni:)))saat kaçta orada olacaksın ???
merhaba canım,
ben sanırım bu sene değil ama Allah izin verirse Şubat-Mart gibi gidicem Bahçeciye. Çok araştırmalardan geçtim doktorlar tüp bebekten başka şansın yok diyor. İlk denemem olacak. Kötü tecrübeleri görüyorum okuyorum onun için Bahçecide başlamaya karar verdim. Hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum ama ben de İstanbul dışındayım ve maddi açıdan biraz beklemem gerekiyor. Eşim Şubat-Mart gibi gidebilceğimizi söylüyor bende gün sayıyorum. Ablamın komşusu 2 sene önce Mustafa bahçeci sayesinde evlat sahibi oldu. Uzaktan akrabamda Güvenç beyle tedavi gördü şimdi 7 aylık hamile bende daha tam karar veremedim. Aytun Hanımla irtibat kurdum. Sağolsun beni biçok konuda aydınlattı galiba ben onunla tedaviye başlıcam. Bende otel araştırıyorum ama öğretmen evlerini de tavsiye edenler çok. bakıcam biraz daha. Uygun bi yer bulursam mutlaka yazarım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Güzel günler bize de nasip olacak inanıyorum ben...