Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Test çok fazla değildir de test sonuçları doktora düşüyor ya muayene yerine geçer mi diye merak ettim. malum yeteri kadar masraf yapıyor muayenelerde oldukça pahalı
haklısın sormak hiç aklıma gelmedi şu ana kadar başka şeyleri düşünmekten.ama oda içinde ayrı bir ücret ödüyorsun sanırım tesadüf yanımda adam oda ücreti ödüyordu...

Kızlar beta hcg sonucu ögrendiğiniz gün muayne olmuycaksınız niye para ödeyesiniz zaten mustafa bey gebelik takibi yapmıyor aytun hanıma ya da başka doktorlara yolluyor arkadaşım şu an takibi aytun hanımda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Alemsin elfidacımmm:)))))bende öyle olsun çok istiyorum:))))walla ben razıyımmm şişkinliğinede yeterki âlim kucağıma bu arada az önce öğrendim ki Nisan ayı döllenme ayıymış çok güzel bi tazı var eşimde watsaptan geldi çok uzun olmasa yollardım sana((ama bol dua edicezzz bu at çok değerli

30 mart günü yumurta toplama işlemin oldu acayip bir şişkinliğim oldu Diyette yapıyorum 5 kilo gitti yumurta sayısı yüksekti gonal f 150 merıonal 150+ 75 vurdum karnım baya büyümüştü ayaklarım ellerim tombik tombik olmuştu şimdi indi şükür

Dedim ya kafam çok karıştı. Muayene olmuycaz ama ne bileyim sonuçda doktorumuz meşgul ediyoruz diye.

Dedim ya kafam çok karıştı. Muayene olmuycaz ama ne bileyim sonuçda doktorumuz meşgul ediyoruz diye.

O kadar para alıyolar yeter artık birine müjde verdiklerini gördüm sadece
Üçüzlere hamile oldugunu degeri çok yüksek demekki 16 yıl sonra olmuş doktor söylemiş aglıyarak mutluluktan tabi çıktılar Rabbim hepimize yaşatsın 10 dk sı anca harcıyordur

Ilk denemede tutunmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum((((korkutma beni neden öle bişey olur Muş ki elfidaaa(((

Ilk denemede tutunmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum((((korkutma beni neden öle bişey olur Muş ki elfidaaa(((

canım benim moralini elbette bozma ama bu ihtimalde var elbette.kendini illaki tutacak diyede şartlandırma benceki sonrasında hayal kırıklığı fazla olmasın. bende seninle aynı durumdayım ilk denemem ama çokta kaptırmamaya çalışıyorum kendimi ki sonra çok üzülmeyeyim diye...defalarca deneyenler var malesef. inşallah biz şanslı olanlardan oluruz :18:

Elfida bu ihtimal bile yazarken gözlerimi dolu dolu etmeye yetiyor (((aminnnnn inşallahhhh biz şanslı azınlıktan olalım rabbimmmmmm

Hangi odalardan bahsediyorsunuz toplama yada transferde yatılan odalar mı

evet canım. opuda 2 kişik odalarvtransferdede 4 kişik odaydım ama yalnızdım. tek kişilk oda için bir mebla daha para ödeniyor

Elfida bu ihtimal bile yazarken gözlerimi dolu dolu etmeye yetiyor (((aminnnnn inşallahhhh biz şanslı azınlıktan olalım rabbimmmmmm

üzülme tatlım sakın moralinide bozma bak keşke yazmasaydım üzüldüm şimdi bence kafanı takma istanbulun tadını çıkart gez dolaş düşünmemeye çalış,stres yapma sakın. bide yemene içmene dikkat et.ben öyle yapıyorum. biz üzerimize düşeni yapalım gerisi allahtan artık....

O ihtimal canımın acımasına yetiyor çooook yoruldum(((dediğin gibi tadını çıkartmaya çalışıyorum ama nerdeeee aklım hep orda(((kendine bişey aldığı. Bile yok varsa yoksa anne olmak((bilmiyorum kafam darmaduman((çok gerginim ve çok korkuyorum(((evet bunları kendime ilk kez itiraf ettim:))))Nets'e senin gibi bende kendimi çok açık ettim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…