- 29 Mart 2014
- 345
- 49
haklısın sormak hiç aklıma gelmedi şu ana kadar başka şeyleri düşünmekten.ama oda içinde ayrı bir ücret ödüyorsun sanırım tesadüf yanımda adam oda ücreti ödüyordu...Test çok fazla değildir de test sonuçları doktora düşüyor ya muayene yerine geçer mi diye merak ettim. malum yeteri kadar masraf yapıyor muayenelerde oldukça pahalı
Kızlar beta hcg sonucu ögrendiğiniz gün muayne olmuycaksınız niye para ödeyesiniz zaten mustafa bey gebelik takibi yapmıyor aytun hanıma ya da başka doktorlara yolluyor arkadaşım şu an takibi aytun hanımda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın sormak hiç aklıma gelmedi şu ana kadar başka şeyleri düşünmekten.ama oda içinde ayrı bir ücret ödüyorsun sanırım tesadüf yanımda adam oda ücreti ödüyordu...
tek kişilik özel odalar için ekstra para ödeniyor diye biliyorum tatlım.
Alemsin elfidacımmm:)))))bende öyle olsun çok istiyorum:))))walla ben razıyımmm şişkinliğinede yeterki âlim kucağıma bu arada az önce öğrendim ki Nisan ayı döllenme ayıymış çok güzel bi tazı var eşimde watsaptan geldi çok uzun olmasa yollardım sana((ama bol dua edicezzz bu at çok değerli[
inşallah canım tutsunda kaç kilo aldım hiç ama hiiiç umurumda değil.inşallah ilk seferde tutar. gerçi ilk seferde tutmama ihtimali biraz fazlaeşim bile öyle diyo...şimdide yumurta derdine düştüm ben kaç yumurta olucak kaçı döllenecek perşembe günü 4 yumurta vardı. ama çok fazla olacağını sanmıyorum çünkü ilaç dozunu biraz düşük kullanıyoruz sanırım. diğer forumlarda okuduğum kadarıyla daha yüksek kullanıyorlar. ama bana dr seni fazla yormak istemiyorum o yüzden düşük veriyorum ilacı dedi. sanada o yüzden mi düşük verdi canım.
Dedim ya kafam çok karıştı. Muayene olmuycaz ama ne bileyim sonuçda doktorumuz meşgul ediyoruz diye.
tek kişilik özel odalar için ekstra para ödeniyor diye biliyorum tatlım.
valla bende bilmiyorum hemşire p.tesi sana oda ayarlayalım dedi ama... bilgim yok
Ilk denemede tutunmama ihtimalini düşünmek bile istemiyorum((((korkutma beni neden öle bişey olur Muş ki elfidaaa (((
Hangi odalardan bahsediyorsunuz toplama yada transferde yatılan odalar mı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla bende bilmiyorum hemşire p.tesi sana oda ayarlayalım dedi ama... bilgim yok
Elfida bu ihtimal bile yazarken gözlerimi dolu dolu etmeye yetiyor(((aminnnnn inşallahhhh biz şanslı azınlıktan olalım rabbimmmmmm
evet canım. opuda 2 kişik odalarvtransferdede 4 kişik odaydım ama yalnızdım. tek kişilk oda için bir mebla daha para ödeniyor
canım sen test günü bekliyorsun sanırım.kaçıncı gündesin. doktorun kimdi ve sorun neydi sizde