Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Elfidacımmmm Pazartesi kırmızı gülleri yakamıza takıp gelelim merkeze:))))))ben 08:45te oradayımmmm orada tekrar yazışalım malum eşlerde yanımızdakilerde bizi biZim kadar anlamazlar:))))ve inşallah dediğin gibi bizimde ilk denemede tutarda alırız kucağımıza bebişlerimizi:))))

Fulyamm benim kacta orada olacagim cumartesi belli olacak, cunku bana ya pazartesi ya sali dedi, gun bile net degil yani. Ama pazartesi olsun insallah da bulusalim, gercekten cok istiyorum, cumartesi belli olur olmaz burdan yazicam sana hmn, eger bnmki de pazartesi olursa orda bulusuyoruz kesin cnm bnm :)))

Kızlar hepimizin hakkında hayırlısı fiyat biraz fazla geldi ama yapacak bir şey yok gibi..biz 3 yıl 4 aylık evliyiz.evlendikten 8 ay sonra gebe kaldım ama düşük oldu.sonra bir daha gebe kalamadım.zayıflamak için tüp mide ameliyatı bile oldum.42 kilo verdim.kilo verince adetlerim düzenlendi ilk deneme de gebe kalırım diye ümit etmiştim ama 7.ayımıza girdik tık yok.acele mi ediyorum bilmiyorum ama geçen hafta babamı kaybettim.kaybıma ayrı üzüldüm dede olamadan gitti ona üzüldüm yavrum dedesiz kaldı ona da üzüldüm..of of hayat çok zor

Canım sen hamile kalabiliyormuşsun. Aslında yaşın 28 ve daha 7 ay denemişsiniz. İyi bir kontrol olun. Genetik testler (pıhtılaşma vs). varsa onları yaptırın. Eşinin sperm durumu için tahlil yaptırdınız mı veya artırmak için ilaç kullanabilirsiniz. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.

canım benimde ilk deneme inşallah son olur hepimizinde.benim bugün altıncı günüm p.tesi kontrolüm var çarşamba toplanıcak 5 gün sonrada transfer olucak. mustafa bey transfer için 5 . günü tercih ediyorum demişti... bugün hemşire protein ağırlıklı beslenmemi söyledi günde 1 yumurta bol sebze ve meyve tüket dedi. yumurtalar için önemliymiş sende öyle yap bence. şu anda meyve yemekten patlıycam iğneler zaten şişkinlik yapıyor. p.tesi kaçta ordasın bu arada ben sabahtan oraayım inşallah...bide bir ananas mevzusu dolanıyor onu araştırıyorum şimdi :KK37:

Yumurta gelişimi ve sonrasında da protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor. Bol su içmek gerekiyor ki ohss olmasın. Transfer sonrası için ananası öneriyorlar. Ben 2-3 gün sonra yemiştim ama onu da dilim dilim 3 günde falan. Ananastaki amaç kan sulandırmak, o işi kivi de yapıyor. Transfer sonrası her gün kivi, 1 avuç kabak çekirdeği yemiştim. Maydanoz, nar, nane, maydanoz, adaçayı vs. yiyip içmeyin. Transfer sonrası günde 4.5 litre su için. Hep yatmayın, her 2 saatte bir kalkıp 15 dk yürüyün. Gece de tuvalete kalkınca 3-5 dk yürüyüp yatın.

Ankara cok cok mutlu oldum hamile olmana, hepimize umut isigi oluyosunuz siz hamisler, insallah omur boyu ope koklaya mutlu saglikli yasarsin meleginle cnm bnm

Sağol. İnşallah Allah bu duyguları sizlere de tez vakitte yaşatır :nazar:

Elfidacımmmm Pazartesi kırmızı gülleri yakamıza takıp gelelim merkeze:))))))ben 08:45te oradayımmmm orada tekrar yazışalım malum eşlerde yanımızdakilerde bizi biZim kadar anlamazlar:))))ve inşallah dediğin gibi bizimde ilk denemede tutarda alırız kucağımıza bebişlerimizi:))))

ben orda sapsız üzüm gibi olacağım için p.tesi beni tanımakta zorluk çekmezsin,bide telde oyun oynuyorsam bilki o benim :KK53: şaka bir yana çok sevindim ordan birini tanıdığıma bu bile moral oluyor gerçekten

Canım sen hamile kalabiliyormuşsun. Aslında yaşın 28 ve daha 7 ay denemişsiniz. İyi bir kontrol olun. Genetik testler (pıhtılaşma vs). varsa onları yaptırın. Eşinin sperm durumu için tahlil yaptırdınız mı veya artırmak için ilaç kullanabilirsiniz. İnşallah tüp bebeğe gerek kalmadan doğal yolla hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın.

Yumurta gelişimi ve sonrasında da protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor. Bol su içmek gerekiyor ki ohss olmasın. Transfer sonrası için ananası öneriyorlar. Ben 2-3 gün sonra yemiştim ama onu da dilim dilim 3 günde falan. Ananastaki amaç kan sulandırmak, o işi kivi de yapıyor. Transfer sonrası her gün kivi, 1 avuç kabak çekirdeği yemiştim. Maydanoz, nar, nane, maydanoz, adaçayı vs. yiyip içmeyin. Transfer sonrası günde 4.5 litre su için. Hep yatmayın, her 2 saatte bir kalkıp 15 dk yürüyün. Gece de tuvalete kalkınca 3-5 dk yürüyüp yatın.

Sağol. İnşallah Allah bu duyguları sizlere de tez vakitte yaşatır :nazar:
canım çok sağol çok faydalı bilgiler vermissin tecrübeli birinden bunları öğrenmek iyi oldu..ben maydanoz ve naneyi çok tüketirim iyi oldu öğrendiğim...

Ayyy elfidacımmm çok güldümmmm:))))üzüm arkadaşım benim:)))bari telinin markasını yaZda daha kolay bulayım seni:)))saat kaçta orada olacaksın ???

Ayyy elfidacımmm çok güldümmmm:))))üzüm arkadaşım benim:)))bari telinin markasını yaZda daha kolay bulayım seni:)))saat kaçta orada olacaksın ???

öyle hepsi bir seferde olmaz markasınıda bir dahaki sefere yazarım bugün kimliğim hakkında çok açık verdim:KK9: p.tesi trafik olmazsa 9 da ordayım inşallah:KK52:

Slm arkadaşlar benim doktorumda mustafa doktor bizim embryolar genetik için donduruldu yurt dışına yollandı sonuç bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba canım,
ben sanırım bu sene değil ama Allah izin verirse Şubat-Mart gibi gidicem Bahçeciye. Çok araştırmalardan geçtim doktorlar tüp bebekten başka şansın yok diyor. İlk denemem olacak. Kötü tecrübeleri görüyorum okuyorum onun için Bahçecide başlamaya karar verdim. Hiç vakit kaybetmeden başlamak istiyorum ama ben de İstanbul dışındayım ve maddi açıdan biraz beklemem gerekiyor. Eşim Şubat-Mart gibi gidebilceğimizi söylüyor bende gün sayıyorum. Ablamın komşusu 2 sene önce Mustafa bahçeci sayesinde evlat sahibi oldu. Uzaktan akrabamda Güvenç beyle tedavi gördü şimdi 7 aylık hamile bende daha tam karar veremedim. Aytun Hanımla irtibat kurdum. Sağolsun beni biçok konuda aydınlattı galiba ben onunla tedaviye başlıcam. Bende otel araştırıyorum ama öğretmen evlerini de tavsiye edenler çok. bakıcam biraz daha. Uygun bi yer bulursam mutlaka yazarım. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Güzel günler bize de nasip olacak inanıyorum ben...

Etiler uygulama oteli 2 kişi 130 tl martta kaldık
Şişli ögretmenevi
Beyoğlu ögretmenevi
Yakın civardakiler bunlar
Cankurtaran ögretmenevi topkapı sarayının altında dayalı döşeli evler var onlarda uygun cevahir alışveriş merkezine yakın

Hoşgeldinnn buket aramıza:)))bende Mustafa hocanın hastasıyım yaklaşımı nasıldı???inşallahhh Rabbim tez zamanda kucağımıza almayı nasip eder:)))

Ben kesinlikle Mustafa Bahçeci diyorum Tek bakışı dosyaya yeter Ben önce burçak hanımın hastasıydım sonra degiştirmeye karar verdik İyikide değiştirmişiz

Yaklaşımı bana baba gibi sevecen geliyor Hasta piskolojisini çok iyi biliyor Kırmadan incitmeden gerçekleri anlatıyor

1. Konya 2. Burçak hanım 3. Burçak tan kalan dondurulmuş 4. Mustafa bey 5 haftalıkken düştü. 5. Denemedeyiz cgh yapılıyor konyada oturuyoruz

Sorunumuz azosperm Sizin sorun ne kaçıncı denemen

Düşük yaptıgım için istediler genetik tarama 24 lü amerikaya yolluyolar embryodan biyopsi alınıyor

Buketcimmmm benim ilk denemem balalım ne olacak valla Mustafa hocada gittiğim diğer hoca gibi tüp bebek dedi ama İnan sorunum ne bilmiyorum :KK43:((Pazartesi Tahlilkerimi alcam o zaman soracamm o zamana yazarım buraya ama eşimden kaynaklı değil

Valla Mustafa Hocadansa hemşiresi emel hanım daha çok konuşuyor :))))biz odaya bile gitmedik valla emel hanımın orada konuştuk Allah in hoca güven veriyooo tavrıda çooook Babacan ama benimle sorunum hakkında konuşmasını beklerdim:KK43:gerçi paZartesi soracam herşeii kafaya koydum ilk muayeneydi ya şoktaydım:))))

X