Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

diğer forumda aynı şeyden dert yandım bende merak etme herkese aynı çok yoğun çünkü ben hatta bugün hemşireme ve eşime acaba değişiklik yapsam mı die sordum hayır dedi...önemli olan transferi yapması bence o yüzden katlanıcaz.. hatta o kadar rahat ki bir şey soruyorum ona ooo kafana takma rahat ol sen modunda sürekli.. sanırsın ki biz çok sağlıklıyız tüp bebek yapmaya değilde rutin bir muayenedeyiz sanki. bu iyimi kötü mü bilemedim... benimde kafamda çok soru işareti var ama konusunda çok iyi olduğundan söyle devam yapacak birşey yok

Kızlar kafamı karıştıran bir soru var.mesela aşılama yapıldı.benim yatmam gerekmiyor mu?orada yatabikecek miyim?şehirdışından gideceğim kakacağım yer yok.hemen yolculuğa çıkarsam yavrum yer çekimine dayanır mı?

Yani yaklaşık 9 bin falan mı?yoksa toplam 5900 mü?

Transferden sonra 2 saate yakın yattım orda. Sonra akşam iş çıkış saati olduğu için 2 saat arka koltukta annemin dizine yatar pozisyonda eve gittim. Ama yol uzunsa o bölgedeki öğretmen evleri ya da başka yerlerde 1-2 gün kalmanda fayda var. Şişli, beyoğlu öğretmenevleri yakın olmalı yada merkeze sor, onlar yakın yerlere yönlendirebilir belki.

Elfida hoca rahim filmime bile bakmadı yaaa(((ne bilim zaten takibe başkasına yönlendirecekmiş hoca.sanada öle bişey dediler mi çokkkk korkuyorum bi sürü sorum vardı hepsi kafamda hemşire bile saha çok konuştu yaaa ama Allah için hoca çok cana yakındı hatta ben stresten ağladım korkma halletcezzz falanda dedi ama ne bilim sorunumun ne olduğunu bile bilmiyorum:)))artık Pazartesi konuşcam hemşireyle))

Evet elfidacımmm dün başladım iğnelerime:))))pazarteside gitcen bakalım artık Rabbim çok uğraştırmasın inşallahhhh senin ilk miydi

p.tesi bende oradayım önce onu söyliyim :) dediğim gibi kafanı buna fazla yorma bugün hemşireyle aynı konuyu konuştum sonrasında takip ediyormuş inan bende senin düşündüklerini düşünüyorum ama nasıl olsa transferi o yapacak ya diye düşünüyorum. valla benim eşim dr ama ona rağmen torpil yok bana da öyle valla banada aynı davranıyor korkma halldedicez takma kafanı diyor sürekli.. ama işlerinde çok iyiler merak etme mutlaka bakmıştır filmine.

Peki mesela birinci transfer tutmadı ikinci üçüncü için ücret alıyorlar mı?dondurulmuşlar oluyormuş sanırım

Fazla dondurulmuş embriyon varsa, sadece dondurulmuş transfer parası ödüyorsun. Daha uygun ama bilmiyorum. O zaman ilaç parası vs. olmaması da güzel.

Inşallah dediğin gibidir elfidacımmm hadi bakalım marvettinde bende sende Pazartesi oradayız inşallah karşılaşırız:))))hepimiz hamile kalırız bu ayyyyy inşallahhhhh sayende dahada rahatladımmm senin transferin ne zaman

Kızlar hepimizin hakkında hayırlısı fiyat biraz fazla geldi ama yapacak bir şey yok gibi..biz 3 yıl 4 aylık evliyiz.evlendikten 8 ay sonra gebe kaldım ama düşük oldu.sonra bir daha gebe kalamadım.zayıflamak için tüp mide ameliyatı bile oldum.42 kilo verdim.kilo verince adetlerim düzenlendi ilk deneme de gebe kalırım diye ümit etmiştim ama 7.ayımıza girdik tık yok.acele mi ediyorum bilmiyorum ama geçen hafta babamı kaybettim.kaybıma ayrı üzüldüm dede olamadan gitti ona üzüldüm yavrum dedesiz kaldı ona da üzüldüm..of of hayat çok zor

Elfida fulyamm pazartesi kesin bulalim birbirimizi :) tanisalim da sonra gobusleri tokustururken yabancilik cekmeyelim :))

Canımmmm Rabbim sabır versin ama iyi yapıyorsun neden zaman kaybedesin ki merak etme 5900 tl ama ilaçlar hariç o da yaklaşık 1200 falan tuttu benim ki :)))

canım benimde ilk deneme inşallah son olur hepimizinde.benim bugün altıncı günüm p.tesi kontrolüm var çarşamba toplanıcak 5 gün sonrada transfer olucak. mustafa bey transfer için 5 . günü tercih ediyorum demişti... bugün hemşire protein ağırlıklı beslenmemi söyledi günde 1 yumurta bol sebze ve meyve tüket dedi. yumurtalar için önemliymiş sende öyle yap bence. şu anda meyve yemekten patlıycam iğneler zaten şişkinlik yapıyor. p.tesi kaçta ordasın bu arada ben sabahtan oraayım inşallah...bide bir ananas mevzusu dolanıyor onu araştırıyorum şimdi

Mervettincimmm ben saat en geç 08:45 tr oradayımmmm ere malum yeğenlerimin annesini tanımam lazım:))))göbüşlerimizde tanışmalı tabiki:)))

Ankara cok cok mutlu oldum hamile olmana, hepimize umut isigi oluyosunuz siz hamisler, insallah omur boyu ope koklaya mutlu saglikli yasarsin meleginle cnm bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…