- 29 Mart 2014
- 345
- 49
Elfida hoca tatmin etti mi sorduğun sorularda ben şoktan bişey soramadım zaten muayene etti sekreterin yanında konuştu odaya bile geçmedik(((herkese mi böle onu merak ettim de yani sorunum ne onu bile demedi direk tüp bebek diyince bende olur dedim
İlk muayene için ücret alınır. 300 tl. Bu yıl tüp bebek 5900 olmuş. Gebelik aşısı transferden 2 gün önce yapılıyor, 600 tl. Orada vermek zorunda olduğunuz 1 veya 2 kere kan var, eylül-ekim gibi 300tl civarıydı. ilaçlar kişiye göre değişiyor. Onların anlaşmalı eczeneleri var ama ben doktora reçete yazdırdım. istanbulda bi eczanede tüp bebek ilaçlarını 1200 civarı aldım ağustosta. Karşılaştırdım, iyi fiyattı, mesaj attım eczacıya, evime yakın yere getirdi. Transferden sonraki ilaçlara ve östrojen bantlara da ayrıca para verdim. Aile hekimleri bu ilaçların bir kısmını yazabiliyor. Birazını da öyle aldım. Gebe kalınca zaten 3 ay kullanmak zorunda olduğunuz ilaçları devletten alabiliyorsunuz.
Ayyyy filızofcannn alemsin:)))))dayanır dayanır zAten orada 1 saat yatırıyorlar :))))
Kızlar kafamı karıştıran bir soru var.mesela aşılama yapıldı.benim yatmam gerekmiyor mu?orada yatabikecek miyim?şehirdışından gideceğim kakacağım yer yok.hemen yolculuğa çıkarsam yavrum yer çekimine dayanır mı?
Ayyyy filızofcannn alemsin:)))))dayanır dayanır zAten orada 1 saat yatırıyorlar :))))
Yani yaklaşık 9 bin falan mı?yoksa toplam 5900 mü?
9.000 yani, ilaçlara göre 10.000 olabilir, kişiye göre değişiyormuş.
Elfida hoca rahim filmime bile bakmadı yaaa(((ne bilim zaten takibe başkasına yönlendirecekmiş hoca.sanada öle bişey dediler mi çokkkk korkuyorum bi sürü sorum vardı hepsi kafamda hemşire bile saha çok konuştu yaaa ama Allah için hoca çok cana yakındı hatta ben stresten ağladım korkma halletcezzz falanda dedi ama ne bilim sorunumun ne olduğunu bile bilmiyorum:)))artık Pazartesi konuşcam hemşireyle ))
Peki mesela birinci transfer tutmadı ikinci üçüncü için ücret alıyorlar mı?dondurulmuşlar oluyormuş sanırım
Inşallah dediğin gibidir elfidacımmm hadi bakalım marvettinde bende sende Pazartesi oradayız inşallah karşılaşırız:))))hepimiz hamile kalırız bu ayyyyy inşallahhhhh sayende dahada rahatladımmm senin transferin ne zaman