Tüp Bebek Merkezleri Bahçeci Fulya Hastaları Burayaaaaa

Valla Mustafa Hocadansa hemşiresi emel hanım daha çok konuşuyor :))))biz odaya bile gitmedik valla emel hanımın orada konuştuk Allah in hoca güven veriyooo tavrıda çooook Babacan ama benimle sorunum hakkında konuşmasını beklerdim:KK43:gerçi paZartesi soracam herşeii kafaya koydum ilk muayeneydi ya şoktaydım:))))

Hocayla görüşmek istediğini söyle aklıma takılan sorular var de bide ben doktorla muayne ederken konuşuyordum sürekli aklımda tutuyordum gelince sırayla pat pat soruyordum sen giyin hoca seni bekliyo derler eşimde emelin odasında oturup beni bekliyordu hoca ilk önce onun yanına gidip konuşuyordu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haklısın aslında bende muayene esnasında bunları sorayımmm iyiki söyledin:)))pazartesimimiplr çekiyorum zate buaradaaa senin tüm takibini Mustafa hoca mı yaptı???

Evet canım sadece ilk defa 5. Bu benim toplamayı yeni bir doktor var bayan ismini hatırlamıyorum erbile gidecekmiş iyi biri seçim günü oldugu için pazara dek geldi mustafa bey pazarları gelmez dedi zaten bir sıkıntı yaşamadım iyi geçti tüm takibi mustafa bey yapmıştı

Bu bahsettigim doktor hocadan eğitim alıyo galiba hoş bir insan

Anladımmmm canımmm Rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallah:)))bende Pazartesi kontrole gitcem bu hafta dananın kuyruğu kopacak:))))kontrolüm var ve bi sürü sorum hocaya inşallah herşeyin cevabını alırım:)))

Anladımmmm canımmm Rabbim isteyen herkese tez zamanda verir inşallah:)))bende Pazartesi kontrole gitcem bu hafta dananın kuyruğu kopacak:))))kontrolüm var ve bi sürü sorum hocaya inşallah herşeyin cevabını alırım:)))

İnşallah her şey gönlünce olsun istanbulda mı yaşıyorsun

Yok canım istanbulda değilim şehirdışından geliyorum:KK43:((ve gerçekten zor oluyor ama olsunda bebekimmm ben razıyımmm:))))sen burdaydın demi???

Yok canım istanbulda değilim şehirdışından geliyorum:KK43:((ve gerçekten zor oluyor ama olsunda bebekimmm ben razıyımmm:))))sen burdaydın demi???

Yok canım ben kayseriliyim konyada ögretmenim bende orda ögretmenevi vs kalıyorum ne yapalım istekler için katlancaz Rabbim yar ve yardımcımız olsun

Benim sonuç 15-20 sonra emel arayıp haber verecekmiş

Hadi bakalım hayırlı haberlerini aşırı inşallah hep beraber:))))birbirimize dua etmekten başka çaremiz Yokkkkk:)))inşallah herşey çok güzel olacak:))))

transferin olduğu gün doktorum 17 de test günün istersen dışarıda yaptır istersen burada yaptırırsın demişti. Paketin içinde test ücretsiz bir seferliğine yazıyordu. Şimdi o gün biz hem teste hemde doktora muayene parası verecek miyiz kafam çok karıştı. sonuçta tedavinin son aşaması olduğu için keseye kadar ücretsiz kontrol olması gerektiğini düşünüyorum. yada sonuç negatifse en azında o gün ne yapılabilir bunun konuşması.:26:

Evettttt:))))elfidacımmm bi ton soru var kafamda sen nasılsınnn???:)))

iyiyim ne olsun dün kötüydüm biraz 2 iğne biraz fazla geldi ama bugün daha iyiyim. bence çok soru sorup strese girme sonra bazen bilmemek daha iyi:nazar: tabi sorunun ne onu öğren tabi :) bu arada merak ettiğim sen iğnelere başladın mı yoksa aha tedaviye geçmediniz mi. ilaç kullanıyorsan ne kullanıyorsun

transferin olduğu gün doktorum 17 de test günün istersen dışarıda yaptır istersen burada yaptırırsın demişti. Paketin içinde test ücretsiz bir seferliğine yazıyordu. Şimdi o gün biz hem teste hemde doktora muayene parası verecek miyiz kafam çok karıştı. sonuçta tedavinin son aşaması olduğu için keseye kadar ücretsiz kontrol olması gerektiğini düşünüyorum. yada sonuç negatifse en azında o gün ne yapılabilir bunun konuşması.:26:

bence hamile kaldıktan yani testte pozitifi gördükten sonrasına karışmıyorlar. ondan sonrası ek ücret olabilir. benim fikrim tabi. istersen telde bilgi al ki hazırlıklı olasın..ama ilk gebelik testi onlardan oda dışarda yaptırsan bile fazla tutacağını sanmam...

Başladım canım bugün 4.gündü 225 gonal f yapıyorum bi de vitaminler var ama ya ben acayip kilo aldım ya da şişimm:))))sorcamm sorularımı sen hiçi merak etme sen nasılsın neden 2 iğne oldun ki???sen ne kullanıyon canımmm?

bence hamile kaldıktan yani testte pozitifi gördükten sonrasına karışmıyorlar. ondan sonrası ek ücret olabilir. benim fikrim tabi. istersen telde bilgi al ki hazırlıklı olasın..ama ilk gebelik testi onlardan oda dışarda yaptırsan bile fazla tutacağını sanmam...

Test çok fazla değildir de test sonuçları doktora düşüyor ya muayene yerine geçer mi diye merak ettim. malum yeteri kadar masraf yapıyor muayenelerde oldukça pahalı

Başladım canım bugün 4.gündü 225 gonal f yapıyorum bi de vitaminler var ama ya ben acayip kilo aldım ya da şişimm:))))sorcamm sorularımı sen hiçi merak etme sen nasılsın neden 2 iğne oldun ki???sen ne kullanıyon canımmm?

şişkinlik bence o canım (öyle olduğunu düşünmek istiyorum :KK53:) hemşire daha çoook şişecek karnın dedi,ayrıca çok gergin olabilirsin demişti.bende gonal f 225 kullanıyorum ama beşinci günden sonra orgalutran başladı o biraz ağır geldi ama alıştım bugün. muhtemelen sanada p.tesiden itibaren başlar

X